Ships from Persian Gulf - AI? - Page 2 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-24-2019, 08:07 PM   #11
MBot
Veteran
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 3,257
Default

Having a Persian Gulf map without an oil tanker unit is rather ironic, isn't it? For the mission usability of the map I think this should be an AI unit with rather high priority to add.
MBot is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2019, 11:06 PM   #12
lucky-hendrix
Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 283
Default

With the recent events it seems even more important

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
lucky-hendrix is online now   Reply With Quote
Old 07-05-2019, 08:48 PM   #13
BaD CrC
Senior Member
 
BaD CrC's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: New Jersey, USA
Posts: 2,476
Default

You can either use the tanker in the Mission editor or go seek some ship mods (there are some) with tankers.
__________________

8086K delid @5.1Ghz under EKWB Water, 2080Ti FE, 32Gb DDR4, 970Pro NvME.
BaD CrC is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 07:22 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.