Black Shark Virtual Panel v.1.1 - Page 14 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-13-2010, 10:25 AM   #131
BaD CrC
ED Translator
 
BaD CrC's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: New Jersey, USA
Posts: 2,218
Default

Is there a new BSVP version in the pipe these days? I would love to be able to see the bugs (RA alert, HSI HDG,...) and the possibility to start BSVP full screen.
__________________

8086K delid @5.1Ghz under EKWB Water, 2080Ti FE, 32Gb DDR4, 970Pro NvME.
BaD CrC is offline   Reply With Quote
Old 08-13-2010, 01:33 PM   #132
y2kiah
Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 406
Default

Would be nice is BSVP was made open source, GPL license or something. We could do some cool things with it.
y2kiah is offline   Reply With Quote
Old 08-13-2010, 01:57 PM   #133
C6_Hellfrog
Member
 
C6_Hellfrog's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: france
Posts: 379
Default

to add in the asked list :

could be best if it was multiwindowed : we could position each gauge at the place we want without having the non transparent background... main problem for pitbuilders...
C6_Hellfrog is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2010, 02:01 PM   #134
Razorback
Member
 
Razorback's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Brussels
Posts: 378
Default

I am testing BSVP since 2 hours !
I can save a profile but when I start again BSVP it's always the default screen and I can't upload my screen saved !
CTRL + L does notting...

help !
THX
Chris
Razorback is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2010, 04:25 AM   #135
metalnwood
Senior Member
 
metalnwood's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 1,452
Default

Hellfrog, this is how I did i in the end.

I didnt use that utility to move bsvp in to the background. Instead I used mplayer to load my graphics that I wanted to show behind the mfd's. mplayer has the option to always be in front and it stays in front of BSVP. I can load two instances of mplayer, one for each graphic.

mplayer will also show the graphic borderless, i.e. no menus, status bar, top of window bar etc so it goes well.

BSVP is not running full screen, it is running maximised in it's window.

Thinking I could get all this working I made a module for my racing/flying pit to accommodate a 19" monitor with the mfd's.

Here it is going with the two graphics sitting on top of BSVP.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	bsvp.jpg
Views:	521
Size:	147.1 KB
ID:	41643  
metalnwood is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2010, 01:57 PM   #136
Oscar
Member
 
Oscar's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Montgomery, Alabama
Posts: 165
Default

Mplayer? Interesting. Details?
__________________
Oscar is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2010, 10:54 PM   #137
metalnwood
Senior Member
 
metalnwood's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 1,452
Default

Sorry, I forgot the name as I wrote the post. mplayer is the exe name

It's media player classic. http://en.wikipedia.org/wiki/Media_Player_Classic

When loading a jpg etc it wont find them in it's browser, you have to make sure you are looking for all files *.* and it will show and load static images.

When it runs borderless you can drag it around for position by clicking anywhere on the image, nice when there isn't a top window bar.
metalnwood is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2010, 05:06 PM   #138
clara2g
Junior Member
 
clara2g's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 12
Default

Awesome application! congratulations

But it is not working for me :< when I start a mission BSVP becomes white, if I minimize Black Shark, BSVP works fine, it says "Connected" but no way to have it working at the same time that Black Shark is restored.

Also, if I press Alt-Enter to set BSVP to full screen, it does it in the main screen instead of the secondary one.

I read the full thread searching for someone with the same problem, and I found this at the top of the 10th page: http://forums.eagle.ru/showpost.php?...5&postcount=91

But it seems they solved it in private by Team Speak? u _u

Any ideas of how to solve it? I use Windows 7 64 bits running Black Shark in fullscreen, with two monitors in the same graphic card.

Thank you in advance and sorry for my bad english
__________________
Mi web de cómics y dibujos.
clara2g is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2010, 06:35 PM   #139
Bucic
Veteran
 
Bucic's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Poland
Posts: 5,466
Default

Quote:
Originally Posted by metalnwood View Post
You can run but you can't hide
Bucic is offline   Reply With Quote
Old 12-07-2010, 03:26 PM   #140
BKLronin
Member
 
BKLronin's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Germany
Posts: 886
Default

Anyone else tried this to run on Linux using Wine?
Any plans to port to linux? I know it doesn't make much sense in most cases but snce I have one laptop free for BSVP and map it would be very useful.
__________________




BKLronin is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Black Shark Virtual Panel v.1.1 Mnemonic DCS: Ka-50 Черная Акула 63 11-24-2017 01:26 PM
Virtual Panel v.1.2.1 Mnemonic Общее Обсуждение 150 09-24-2017 05:09 AM
Black Shark Virtual Squadrons V1Rotate Multiplayer 11 09-20-2009 12:31 PM
Virtual Panel for Black Shark? Allo PC Hardware and Related Software 0 12-14-2008 10:58 AM
Virtual Panel! Mnemonic Lock On: Flaming Cliffs 1 & 2 30 01-18-2007 09:52 AM

All times are GMT. The time now is 01:46 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.