Is there TRK to ACMI converter? - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-14-2010, 06:32 PM   #1
Boberro
Veteran
 
Boberro's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: ಠ_ಠ
Posts: 6,048
Default Is there TRK to ACMI converter?

Yo,,

on some servers you can't record ACMi file for TacView. To get that file you have to replay same flight and record it manually where it is annoying and you have to replay it so long as long you have flew. it is more annoying :]

So is there tool which can convert TRK file into ACMI? is it possible at all?
__________________
Reminder: Fighter pilots make movies. Bomber pilots make... HISTORY! | Also to be remembered: FRENCH TANKS HAVE ONE GEAR FORWARD AND FIVE BACKWARD
ಠ_ಠ
Boberro is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2010, 07:10 PM   #2
Crunch
Veteran
 
Crunch's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Cambridge ON Canada
Posts: 3,157
Send a message via MSN to Crunch
Default

Just the tools that start the replay of a track automatically to playback in realtime. It would be nice to have something that reads the track file then generates an ACMI file in seconds, but that tool doesn't exsist. Maybe because technically it's impossible?

LOTTU
http://forums.eagle.ru/showthread.ph...ighlight=LOTTU
Crunch is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2010, 09:22 PM   #3
Case
Senior Member
 
Case's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 1,111
Default

Quote:
Originally Posted by Boberro View Post
So is there tool which can convert TRK file into ACMI? is it possible at all?
Yes, it is called FC2/DCS. The track is very specific to the game, and only the game will read it properly and replay it properly (most of the time).

Check my one click replay scripts. If you enable Tacview before replaying it will make an ACMI for you.

Also check out my batch scripts for switching between stock and Tacviewed enabled export.lua for easy switching between configurations when flying MP.
__________________
There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.
Case is offline   Reply With Quote
Old 08-19-2010, 03:53 PM   #4
Boberro
Veteran
 
Boberro's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: ಠ_ಠ
Posts: 6,048
Default

Thanks guys, but it is not what I am looking for

Recording even with externals on ect is crap

I'll wait till it is fixed in the future.
__________________
Reminder: Fighter pilots make movies. Bomber pilots make... HISTORY! | Also to be remembered: FRENCH TANKS HAVE ONE GEAR FORWARD AND FIVE BACKWARD
ಠ_ಠ
Boberro is offline   Reply With Quote
Old 08-19-2010, 06:20 PM   #5
Moa
Senior Member
 
Moa's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Wellington, New Zealand
Posts: 1,109
Default

Quote:
Originally Posted by Boberro View Post
Thanks guys, but it is not what I am looking for

Recording even with externals on ect is crap

I'll wait till it is fixed in the future.
Don't hold your breath while you wait Bob.
Moa is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2020, 10:26 AM   #6
cptmrcalm
Junior Member
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 38
Default

Found an old thread... eyes widened to find that this thread is 10 years old!
blew the dust off the reply button and sent this.

I cant believe that this has still not be addressed!

I was stunned to find that tacview advanced STILL cant read the track files of DCS and that DCS still hasn't offered an export to ACMI.

Madness.

Still, my search continues.
cptmrcalm is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2020, 03:51 AM   #7
dundun92
Member
 
dundun92's Avatar
 
Join Date: Feb 2018
Location: Houston TX
Posts: 156
Default

Quote:
Originally Posted by cptmrcalm View Post
Found an old thread... eyes widened to find that this thread is 10 years old!
blew the dust off the reply button and sent this.

I cant believe that this has still not be addressed!

I was stunned to find that tacview advanced STILL cant read the track files of DCS and that DCS still hasn't offered an export to ACMI.

Madness.

Still, my search continues.
This has gotta be some record thread bump
__________________
Eagle Enthusiast, Fresco Fan. Patiently waiting for the F-15E. Clicky F-15C when?
HP Z400 Workstation
Intel Xeon W3680(i7-980X) OC'd to 4.0 GHz, EVGA GTX 1060 6GB SSC Gaming, 12 GB DDR3 RAM, 500GB Crucial MX500 SSD. Thrustmaster T16000M FCS HOTAS, DIY opentrack head-tracking. I upload DCS videos here https://www.youtube.com/channel/UC0-...J-QUX5M7Dh1pGg

The Alamo Squadron is looking for dedicated Air-to-Air focused pilots
For more detailed recruiting information, see our forums.
dundun92 is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2020, 07:26 AM   #8
cptmrcalm
Junior Member
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 38
Default

..Indeed. You like my: "blew the dust off the reply button" ? lol.

Seriously though - would have thought by now. Guess there is little demand for it.

When i fly on a multiplayer server that decides to block exported features, i have to replay the whole thing again to turn it into a ACMI file.

Madness... but still...
cptmrcalm is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
LOM Converter for 3DS MAX9 ??? Fahrenheit007 3D Modeling 5 03-19-2008 03:58 PM
DDS converter Deadman Mods and Apps 13 09-19-2006 09:06 PM
ACMI for Lockon curli Lock On: Flaming Cliffs 1 & 2 53 08-21-2006 10:20 AM
ACMI Question Solidburn Lock On: Flaming Cliffs 1 & 2 0 08-03-2006 09:15 PM
.dds>.bmp converter madcat301 Lock On: Flaming Cliffs 1 & 2 3 07-18-2005 09:16 AM

All times are GMT. The time now is 07:44 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.