Lock On Platinum - Page 12 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-04-2011, 11:35 AM   #111
Azza
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 3
Default

hey guys, bought the platinum game and am slowly teaching myself to fly. loving this game with the logitech g940 and track ir. just one question at the moment, im sure there will be more later - in flaming cliffs 2 is it possible to interact with the cockpit by using the mouse cursor cockpit mode, like push and pull levers out etc, if so how? i saw this on youtube but i think it was from dcs
Azza is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2011, 11:38 AM   #112
159th_Viper
Veteran
 
159th_Viper's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Texas, USA
Posts: 16,475
Send a message via MSN to 159th_Viper
Default

Quote:
Originally Posted by Azza View Post
.....just one question at the moment, im sure there will be more later - in flaming cliffs 2 is it possible to interact with the cockpit by using the mouse cursor cockpit mode, like push and pull levers out etc......
No - not possible with LockOn. Applicable to DCS as you said.

Welcome
__________________
Novice or Veteran looking for an alternative MP career?
Click me to commence your Journey of Pillage and Plunder!


'....And when I get to Heaven, to St Peter I will tell....
One more Soldier reporting Sir, I've served my time in Hell......'
'We came from the Sea..........And Tremble our Foes like a Storm on the Lee'
159th_Viper is offline   Reply With Quote
Old 09-22-2011, 05:44 PM   #113
45tycoon
Junior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 1
Default

i need help my multiplayer is broken when i go the the server list it has no server on but the first time i went on multiplayer it did have server runnning i trying reinstalling it but it still doesnt work
45tycoon is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2011, 09:05 AM   #114
Azza
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 3
Default

ive decided to switch aircraft to the su 25t, i want to dowload the training vids but it says they are only for the download version of the game.... anyway i can still watch them?

edit - never mind, just realised i can stream them from the site

Last edited by Azza; 10-04-2011 at 09:24 AM.
Azza is offline   Reply With Quote
Old 10-06-2011, 04:12 PM   #115
Blarney
Junior Member
 
Blarney's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: USA
Posts: 89
Default

45tycoon - you have to open ports within your router to be able to see your missions on the server. I had the same problem. For some reason it works without opening a port the first time, then doesn't after a second try.
Blarney is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2012, 11:50 PM   #116
Peregrine
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 1
Default LOMAC Platinum

Hi all,

I have had LOMAC for years, but finally got around to buying Flaming Cliffs 2. Actually, I bought LOMAC Platinum, since it was less expensive! I ran into a problem and found a solution, so I thought I would share in case it helps any other late adopters.

I built a new computer last year and tried to install my old LOMAC on it, but it never ran - it generated an error, so I was hoping the Platinum version would work. I uninstalled my old LOMAC (which had a different error than below) and reinstalled from the new discs. Flaming Cliffs seems to work fine, but if I try to run Lock On I get the following error:
The procedure entry point __CxxFrameHandler3 could not be located in the dynamic link library msvcrt.dll.
In order to fix the problem, just delete the msvrct.dll in the Lock On directory.

I hope that helps someone!
Peregrine is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2012, 10:36 AM   #117
FLANKERATOR
Senior Member
 
FLANKERATOR's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Bhulok
Posts: 1,728
Default

Welcome AM !

I think the best way to buy FC2 is trough ED's store : http://lockon.co.uk/index.php?end_pos=1322&scr=shop

And yes FC2 is still very much flown even tough there is no more Hyperlobby as it supports previous FC version only...nonetheless have a look at the current overall DCS/FC Multiplayer activity here : http://sa-sim.com/?page_id=22

Welcome again !
__________________

We do not rise to the level of our expectations. We fall to the level of our training.
FLANKERATOR is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2012, 12:06 AM   #118
vianraso
Junior Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 1
Default urgent help please

For the last 7 years I had played Lock on the original version with out any problems. When I bought the latest version Lock on platinum Flaming Cliffs I encountered an error. For some reason I have tried to play but this screen keeps on appearing

Runtime Error!
Program: C:/Program Files/Ubisoft/Eagle Dynamics/LockOn/LockOn.exe

abnormal program termination

and because of that I just CAN'T play it anymore...
I NEED help please!!!!
BTW I am trying to run it in Windows Vista 32 bits
vianraso is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2013, 06:17 AM   #119
Miracles
Junior Member
 
Miracles's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 2
Default

Thanks for the information and link add me as one of the customers...
__________________
A wide variety live in care worker jobs are available all over the UK.
Miracles is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2013, 04:40 PM   #120
OverDhill
Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 208
Default

I am sure this has been asked before but a search did not yield and answer.

Is it possible to copy the joystick, throttle and rudder configs from one aircraft to the others or does some of the aircraft have different amount of controls than others?
OverDhill is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Lock On Platinum andyfoot Lock On: Flaming Cliffs 1 & 2 10 12-04-2009 08:44 PM

All times are GMT. The time now is 07:23 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.