Chain Home Radar Mod - Page 3 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-25-2017, 03:06 AM   #21
Strut
Senior Member
 
Strut's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: NW of YWLM
Posts: 1,063
Default

You blokes must be flat out busy, another great mod, thanks.
__________________
Regards

DL available skins here:
https://www.digitalcombatsimulator.c...EATED_BY=Strut


Pictures of my Skins here: https://imgur.com/a/bOQyQqW



Spoiler:
Win10 64bit, Intel(R) Core(TM) i7-5820K CPU OC @ 4.50GHz x6, X99A GAMING PRO CARBON, MSI RTX 2080 TI GAMING X TRIO 11Gb, 32GB DDR4 RAM, SSD 960 EVO250GB, SSD 850 EVO 500GB, JetSeat, MFG Crosswind Pedals, VPC Mongoose T-50, TMWH, DSD ButtonBox, Pimax 5k XR/BE
Strut is offline   Reply With Quote
Old 08-25-2017, 07:10 AM   #22
Raz_Specter
3rd Party Developer
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 824
Default

We do this in our spare time for the love of the sim. We really appreciate the great feedback from the community.


Thanks. Specter
__________________
Custom built W10 Pro 64Bit, Intel Core i9 9900k, Asus ROG Maximus Code XI Z390, 64GB DDR4 3200 RGB, Samsung 1TB NVme M.2 Drive, Gigabyte AORUS 2080TI, 40" Iiyama Display. Wacom Cintiq Pro 24, HOTAS Virpil T50 Stick / FA-18C TM Stick and Virpil T50 Throttle, MFG Crosswind Graphite Pedals. HP Reverb

SPECTER
Lead Terrain Developer / Texture Artist


Raz_Specter is offline   Reply With Quote
Old 08-25-2017, 01:55 PM   #23
Coxy_99
Veteran
 
Join Date: Mar 2015
Location: UK
Posts: 3,729
Default

Quote:
Originally Posted by Strut View Post
You blokes must be flat out busy, another great mod, thanks.
Please dont make there heads swell The WW2 mods are really bringing the airfields to life, With it making it look busy, Now im hoping a lorry and trailer or a crane lifting equipment @Mithandra
Coxy_99 is offline   Reply With Quote
Old 08-25-2017, 02:16 PM   #24
Esac_mirmidon
Veteran
 
Esac_mirmidon's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Ferrol, Spain
Posts: 5,924
Send a message via MSN to Esac_mirmidon
Default

I want this mod.

RAF pilots resting in chairs for next mission.

__________________
" You must think in russian.."


Windows 7 Home Premium-Intel 2500K OC 4.6-SSD Samsung EVO 860- MSI GTX 1080 - 16G RAM - 1920x1080 27´

Hotas Rhino X-55-MFG Crosswind Rudder Pedals -Track IR 4
Esac_mirmidon is offline   Reply With Quote
Old 08-25-2017, 02:50 PM   #25
Hawkeye60
Senior Member
 
Join Date: Feb 2016
Location: USA Ma.
Posts: 1,566
Default

I want beer barrels mounted on the wings!

See the carrying beer thread in the Spitfire forum.........
__________________
"Yeah, and though I work in the valley of Death, I will fear no Evil. For where there is one, there is always three. I preparest my aircraft to receive the Iron that will be delivered in the presence of my enemies. Thy ALCM and JDAM they comfort me. Power was given unto the aircrew to make peace upon the world by way of the sword. And when the call went out, Behold the "Sword of Stealth". And his name was Death. And Hell followed him. For the day of wrath has come and no mercy shall be given."
Hawkeye60 is offline   Reply With Quote
Old 08-25-2017, 03:18 PM   #26
Magic Zach
Senior Member
 
Magic Zach's Avatar
 
Join Date: Mar 2017
Location: Alaska
Posts: 1,743
Default

I think it would be nice to have a mod similar to the ground equipment mods that are out there, but WWII styled. Some props (as in "objects") should appear when you are doing this such as rearming, (a trolley full of ammo boxes?) requesting ground power (RAF accumulator trolley appears), and idk about repairing or "Run the starter!"
__________________
Hardware: T-16000M Pack, Saitek 3 Throttle Quadrant, Homemade 32-function Leo Bodnar Button Box, MFG Crosswind Pedals Oculus Rift S
System Specs: MSI MPG X570 GAMING PLUS, GTX 1070 SC2, AMD RX3700, 32GB DDR4-3200, Samsung 860 EVO, Samsung 970 EVO 250GB
Modules: Ka-50, Mi-8MTV2, FC3, F/A-18C, F-14B, F-5E, P-51D, Spitfire Mk LF Mk. IXc, Bf-109K-4, Fw-190A-8
Maps: Normandy, Nevada

Magic Zach is offline   Reply With Quote
Old 08-26-2017, 08:04 AM   #27
Coxy_99
Veteran
 
Join Date: Mar 2015
Location: UK
Posts: 3,729
Default

Quote:
Originally Posted by Magic Zach View Post
I think it would be nice to have a mod similar to the ground equipment mods that are out there, but WWII styled. Some props (as in "objects") should appear when you are doing this such as rearming, (a trolley full of ammo boxes?) requesting ground power (RAF accumulator trolley appears), and idk about repairing or "Run the starter!"
(RAF accumulator trolley appears)

There is one already in the pack
Coxy_99 is offline   Reply With Quote
Old 08-26-2017, 09:36 AM   #28
Magic Zach
Senior Member
 
Magic Zach's Avatar
 
Join Date: Mar 2017
Location: Alaska
Posts: 1,743
Default

Quote:
Originally Posted by Coxy_99 View Post
(RAF accumulator trolley appears)

There is one already in the pack
Ehwhaaa..? :3
__________________
Hardware: T-16000M Pack, Saitek 3 Throttle Quadrant, Homemade 32-function Leo Bodnar Button Box, MFG Crosswind Pedals Oculus Rift S
System Specs: MSI MPG X570 GAMING PLUS, GTX 1070 SC2, AMD RX3700, 32GB DDR4-3200, Samsung 860 EVO, Samsung 970 EVO 250GB
Modules: Ka-50, Mi-8MTV2, FC3, F/A-18C, F-14B, F-5E, P-51D, Spitfire Mk LF Mk. IXc, Bf-109K-4, Fw-190A-8
Maps: Normandy, Nevada

Magic Zach is offline   Reply With Quote
Old 08-26-2017, 10:05 AM   #29
dora
Junior Member
 
dora's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 73
Default

I have the same issue as others. It doesn't launch DCS.

I have this in my logs :

00006.442 ALERT DCS: Error running Scripts/Database/db_scan.lua: [string "C:\User_Profile\Saved Games\DCS\Mods/tech/WW2 RDF Radar Station/WW2-RDF-Transmitter.lua"]:76: attempt to index field '?' (a nil value)

Could you please look and see if that can give you any clue to resolve this issue ?

Best regards.
dora is offline   Reply With Quote
Old 08-26-2017, 11:08 AM   #30
SUNTSAG
Beta Tester
 
SUNTSAG's Avatar
 
Join Date: Mar 2016
Location: UK
Posts: 1,308
Default

Hi Dora,

Please PM me or drop in here your crash log and a copy of the WW2-RDF-Transmitter.lua file from your saved games folder and I will take a look. This is an issue for only a few people so far and we are unable to recreate the problem at our end. Thanks.
__________________
Callsign: NAKED

My YouTube Channel


SUNTSAG is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 06:51 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.