How much FPS did you say O.O ????? - Page 2 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-24-2018, 03:50 AM   #11
SpiritOFlight
Junior Member
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 18
Default

Quote:
Originally Posted by thrustvector View Post
wanna give it a go, but cant get to the panel when in game, shift Q does not work, neither does the F2, I have a fn/activate for the F numbers.
is there a way to access the program out of game to change bindings?
I created a "Presets" folder under saved games..
put your config txt (or .ini) file in there (your personal tweaks or settings).
inside that file you can see the key-bindings.. in my case:

Code:
Effects=SMAA.fx,Technicolor.fx,Tonemap.fx
KeySMAA=32,1,0,0
Techniques=SMAA,Technicolor,Tonemap
TechniqueSorting=SMAA,FXAA,Technicolor,Tonemap,Mode1,Mode2,Mode3
KeyFXAA=
KeyTechnicolor=32,1,0,0
KeyTonemap=32,1,0,0   <<< in my case that is left Shift + Q

[SMAA.fx]
EdgeDetectionType=1
EdgeDetectionThreshold=0.050000
MaxSearchSteps=112
MaxSearchStepsDiagonal=20
CornerRounding=0
DebugOutput=0
your Reshade config itself is under the "bin" folder where the DCS.exe is

example:

Code:
[INPUT]
KeyMenu=81,0,1
InputProcessing=2
KeyScreenshot=44,0,0
KeyEffects=0,0,0

[GENERAL]
TextureSearchPaths=J:\Eagle Dynamics\DCS World OpenBeta\bin,J:\Eagle Dynamics\DCS World OpenBeta\bin\reshade-shaders\Textures
EffectSearchPaths=J:\Eagle Dynamics\DCS World OpenBeta\bin,J:\Eagle Dynamics\DCS World OpenBeta\bin\reshade-shaders\Shaders
CurrentPreset=0
PresetFiles=C:\Users\XXXXX\Saved Games\DCS.openbeta\Presets\Reshade.txt,J:\Eagle Dynamics\DCS World OpenBeta\bin\LEER.ini
ShowClock=0
PerformanceMode=0
ScreenshotPath=C:\Users\xxxx\Saved Games\DCS.openbeta\ScreenShots

Last edited by SpiritOFlight; 05-24-2018 at 05:25 AM.
SpiritOFlight is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2018, 07:28 PM   #12
SpiritOFlight
Junior Member
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 18
Default

Further Testings: (i found, that it can be further optimized) - COMPARE SAME PICTURES IN FULL-SCREEN AT BEST:

NO AA:












With Tweaked SMAA:










Settings used in ReShade (config.ini):


Code:
[SMAA.fx]
EdgeDetectionType=1
EdgeDetectionThreshold=0.010000
MaxSearchSteps=120
MaxSearchStepsDiagonal=36
PredicationScale=1.500000
CornerRounding=0
DebugOutput=0
PredicationThreshold=0.005000
PredicationStrength=4.000000
Modified SMAA.fx and SMAA.fxh files:
https://www.dropbox.com/s/876dthde5r...haders.7z?dl=0
SpiritOFlight is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 05:24 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.