MultiScreen FoV - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-18-2016, 09:36 PM   #1
kimkiller
Junior Member
 
kimkiller's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 25
Default MultiScreen FoV

I use 3 monitors in both 1.5 and 2.0 but despite exactly the same settings, both in Nvidia, windows, DCS and in lua files I do not get the FOV I have in 1.5 for the KA-50.
All other modules works with the same FOV regardless of 1.5 or 2.0 but the KA-50 seems to be different.

Anyone else having same problem?

Last edited by kimkiller; 07-19-2016 at 11:10 AM.
kimkiller is offline   Reply With Quote
Old 12-20-2016, 02:41 AM   #2
The_Nephilim
Member
 
The_Nephilim's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 527
Default

No I seen no difference between the 2 pits..
__________________
MSI Z270 SLI MotherBoard / Intel 7600K Kaby Lake @5.0ghz / Coolermaster 212x / 2 - Samsung 960 Evo RAID 0 / Asus 1080GTX OC / Corsair 32GB RAM / Samsung Odyssey Plus VR / HOTAS Cougar & MFD's
The_Nephilim is offline   Reply With Quote
Old 12-20-2016, 12:48 PM   #3
JG14_Smil
Senior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 2,344
Send a message via MSN to JG14_Smil
Default

Yes, they are a bit different. It's not just the Ka-50. I see it in the L-39 also. Doesn't really matter to me.
JG14_Smil is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2016, 01:41 AM   #4
The_Nephilim
Member
 
The_Nephilim's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 527
Default

well perhaps you guys that are seeing a difference can post some screenshots

If it is different it is so small and barely noticeable.. or maybe cause I use 2 screen now??
__________________
MSI Z270 SLI MotherBoard / Intel 7600K Kaby Lake @5.0ghz / Coolermaster 212x / 2 - Samsung 960 Evo RAID 0 / Asus 1080GTX OC / Corsair 32GB RAM / Samsung Odyssey Plus VR / HOTAS Cougar & MFD's
The_Nephilim is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2017, 10:33 PM   #5
JG14_Smil
Senior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 2,344
Send a message via MSN to JG14_Smil
Default

Screenies don't work for me. I am on a PLP monitor setup (portrait, landscape, portrait). Might be why my aspect might be different when the sim does math. My screens are huge.

Also, I now edit my view.lua so that my view matches my physical cockpit (I limit the zoom). Makes me a 'cheater', but my pit is worth it.

It's not really important to me. When I saw this post, it just rang a bell with what I was seeing.
When I read of all the performance issues people have, I just thank my lucky stars my four year old system is kicking butt like it does.

Get the good stuff and you only cry once.
JG14_Smil is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 11:36 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.