Realsimulator F-16 Throttle - Page 2 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-19-2019, 10:12 PM   #11
falconbr
Junior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 31
Default

+1
falconbr is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2019, 11:30 PM   #12
comie1
Member
 
comie1's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Scotland
Posts: 565
Default

Ooh yes please
__________________

comie1 is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2019, 11:48 PM   #13
falcon_120
Senior Member
 
falcon_120's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Barcelona,Spain
Posts: 1,108
Default

+1

Enviado desde mi SM-G950F mediante Tapatalk
falcon_120 is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2019, 11:50 PM   #14
Krippz
Member
 
Krippz's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: United States
Posts: 978
Default

Yes 1,000%. Do it!
__________________

64th "Scorpions" Aggressor Squadron
Discord: 64th Aggressor Squadron
TS: 195.201.110.22
Krippz is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2019, 11:52 PM   #15
///Rage
Veteran
 
///Rage's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: London, UK
Posts: 3,147
Default

I understand an F35 throttle was on their wishlist too. Is that still on the cards? I'd be totally up for that too.
__________________

64th "Scorpions" Aggressor Squadron
Discord: 64th Aggressor Squadron
TS: 195.201.110.22
///Rage is offline   Reply With Quote
Old 10-20-2019, 12:00 AM   #16
X-man
Event Watcher
 
X-man's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Sweden
Posts: 896
Default

Yes! +1
__________________

64th "Scorpions" Aggressor Squadron
Discord: 64th Aggressor Squadron
TS: 195.201.110.22
X-man is offline   Reply With Quote
Old 10-20-2019, 12:24 AM   #17
TeamMaximus
Junior Member
 
TeamMaximus's Avatar
 
Join Date: May 2019
Location: USA Midwest
Posts: 25
Default

Count me in for the F-16 throttle.
__________________
Spoiler:
Asus PRIME H310-PLUS MB, i7-8700 @ 4.3GHz, 32GB DDR4, NVidia GTX 1070 8GB DDR5, Intel 512GB M.2 SSD, 1TB SSD 850 EVO, Windows 10 Pro, Oculus Rift CV1, TM Warthog HOTAS, TM F/A-18C Grip, CH Pro Pedals.
Modules: A-10A, A-10C, F/A-18C, P-51D-50, Fw 190 A-8, Fw 190 D-9, Bf 109 K-4, Spitfire IX, AJS-37 Viggen, M-2000C, F-86F, F-15C, F-5E, F-14B, L-39C, MiG-21bis, MiG-19P, MiG-29, SU-27, SU-33, AV-8B, Mi-8MTV2, Ka-50, UH-1H, SA342, A-4E-C, NTTR, PG, CA, Normandy, WWII Assets Pack
TeamMaximus is offline   Reply With Quote
Old 10-20-2019, 01:49 AM   #18
Kazansky222
Member
 
Kazansky222's Avatar
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 149
Default

I am super interested, I'm running the FSSB R3 Lightning right now, best piece of simulator hardware I've ever touched.
__________________

64th "Scorpions" Aggressor Squadron
Discord: 64th Aggressor Squadron
TS: 195.201.110.22
Kazansky222 is online now   Reply With Quote
Old 10-20-2019, 01:55 AM   #19
chief
Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 388
Default

I have a feeling winwing will do one. That's probably why you can detach the throttle handles
chief is offline   Reply With Quote
Old 10-20-2019, 01:56 AM   #20
VampireNZ
Senior Member
 
VampireNZ's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Location: New Zealand
Posts: 1,331
Default

+1 Absolutely would be keen for that. Perfect addition to my FSSB R3.
__________________
Asus Maximus VIII Hero Alpha| i7-6700K @ 4.60GHz | nVidia GTX 1080ti Strix OC 11GB @ 2075MHz| 16GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 CL14 |
Samsung 950 PRO 512GB M.2 SSD | Corsair Force LE 480GB SSD | Windows 10 64-Bit |
TM Warthog with FSSB R3 Lighting Base | VKB Gunfighter Pro + MCG | TM MFD's | Oculus Rift S | Jetseat FSE

VampireNZ is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 12:40 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.