Keyboard keybind problem fix - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-17-2019, 03:09 PM   #1
Zeus67
3rd Party Developer
 
Zeus67's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Ecuador
Posts: 3,072
Default Keyboard keybind problem fix

Hello folks,
The update has arrived and among the things included is the NVG.
Unfortunately a mistake was introduced in the keyboard keybind file and DCS does not load this file and thus the keybinds are lost.

Since this is a lua file, we can give you a repaired keybind file that you can use until the fixed on is released on next update.

The file must be copied to: Mods/aircraft/M-2000C/input/M-2000C/keyboard.
Overwrite the existing one.

BTW, there is a small bug that was introduced at last time. When starting on the air, the GUN ARM switch is in the ARMED (Up) position now, but the guns are not armed. You must cycle the switch down and back up for the guns to be available.
Attached Files
File Type: lua default.lua (54.0 KB, 1246 views)
__________________
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning."

"The three most dangerous things in the world are a programmer with a soldering iron, a hardware type with a program patch and a user with an idea."
Zeus67 is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2019, 03:41 PM   #2
splash
Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 871
Default

Many thanks!
splash is online now   Reply With Quote
Old 07-17-2019, 05:51 PM   #3
Alec Delorean
Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 317
Default

The file didn't fix anything on my side. MAGIC select still activates the visor. Is there something else to do?
Alec Delorean is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2019, 07:35 PM   #4
SWE-Timberwolf
Junior Member
 
SWE-Timberwolf's Avatar
 
Join Date: Jun 2017
Location: Sweden
Posts: 96
Default

Quote:
Originally Posted by Alec Delorean View Post
The file didn't fix anything on my side. MAGIC select still activates the visor. Is there something else to do?

Actually, the button activates the visor and the Magic.
__________________
System: MSI Z370 | i7 8700K | 32GB DDR4 | GTX 1080 | TM Warthog | Logitech Pro Flight Rudder Pedals | Oculus Rift S |

Modules: FC3 | UH-1H Huey | SA342 Gazelle | Spitfire | AJS-37 Viggen | F-5E Tiger II | A-10C | M-2000C | AV-8B Harrier | F/A-18C Hornet | F-14 Tomcat | C-101 Aviojet | F-86F Saber | MiG-21 Bis | MiG-19 Farmer| NTTR | Normandie | Persian Gulf |
SWE-Timberwolf is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2019, 08:42 PM   #5
Charly314159
Junior Member
 
Join Date: Jun 2019
Location: France
Posts: 7
Default

With the last update I am unable to set any keybind for the M2000.
I have updated the default.lua file with the one proposed above without any effect.

So relying on keyboard shorcuts with my warthog profile the module has become totaly unusable.

Some testing before releasing would be nice sometimes...
Charly314159 is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2019, 09:00 PM   #6
jojo
Veteran
 
jojo's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: France
Posts: 3,705
Default

Quote:
Originally Posted by Alec Delorean View Post
The file didn't fix anything on my side. MAGIC select still activates the visor. Is there something else to do?
The same
__________________
Mirage fanatic !
I7 7700K/ MSI GTX 1080Ti Gaming X/ RAM 32 Go 2400 Hz/ SSD Samsung 850 EVO/ Saitek X-55 + MFG Crosswind + Rift S
Flickr gallery:
https://www.flickr.com/gp/71068385@N02/728Hbi
jojo is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2019, 10:31 PM   #7
kotor633
Member
 
Join Date: Jul 2017
Location: Germany
Posts: 341
Default

Quote:
Originally Posted by Charly314159 View Post
With the last update I am unable to set any keybind for the M2000.
I have updated the default.lua file with the one proposed above without any effect.

So relying on keyboard shorcuts with my warthog profile the module has become totaly unusable.

Some testing before releasing would be nice sometimes...
Same here...
__________________
**************************************
DCS World needs the Panavia Tornado! Really!
**************************************
kotor633 is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2019, 10:31 PM   #8
Bravo One
Junior Member
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 10
Default

2 seconds testing the update and I discovered that. What happen? you guys can call me to test things if you dont have someone to do
Bravo One is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2019, 10:37 PM   #9
Bravo One
Junior Member
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 10
Default

just revert the update as quick as possible, it is my only plane
Bravo One is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2019, 11:35 PM   #10
jef32
Member
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 619
Default

+1


No HOTAS keyboard possibility in open beta for the M2000.


Back to the release version of DCS.
__________________
CPU: I7-6700K 4Ghz, GC: nVidia GeForce Titan X Gigabytes, 16 Go DDR4, Motherboard: Gigabytes Z170X-Gaming 3. OS: W7-64 Sp1, 3 HD Samsung SSD 850 Pro 1TB + 1 Samsung SSD EVO 500 Gb. Oculus Rift CV1
jef32 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 07:43 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.