VAICOM PRO plugin for VoiceAttack - Page 266 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-28-2019, 05:17 PM   #2651
San Patricio
Junior Member
 
San Patricio's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: Richmond, CA
Posts: 48
Default

Quote:
Originally Posted by sSkullZnBoneZz View Post
F10 map markers is the only new command I saw under Extension packs in the Voice Attack profile. The other new commands are added when you pull up Viacom Pro via Ctrl-alt-C and click on editor, then ‘finish’. Then go to Voice Attack profile, ‘Keyword Collections’, then hit Ctrl-A, then press the delete key on the keyboard, then ctrl-v to paste the new commands into ‘Key Collections’ then click apply and done. Restart Voice Attack.

Ah! That did it. Thanks much!
San Patricio is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2019, 05:35 PM   #2652
sSkullZnBoneZz
Member
 
sSkullZnBoneZz's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 266
Default

Quote:
Originally Posted by San Patricio View Post
Ah! That did it. Thanks much!
Awesome! No problem, I’m glad that was helpful.
__________________
sSkullZnBoneZz is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2019, 11:27 PM   #2653
jmarso
Junior Member
 
Join Date: May 2019
Posts: 68
Default

Run into a glitch with the AIRIO plugin. It's a weird one, and it's taken me almost a whole day to narrow it down to this.

For whatever reason, when you take off with the mission time set to 'night' (as in after dark, red cockpit), you can't do anything with the radar. Anytime you tell Jester something, you get this message: "AIRIO: N/A; Radar in Lock State" The only command he'll reply normally to (regarding the radar) is 'Break Lock.' This results in a flicker on the display as he tries to comply, then it goes back to the way it was. The radar shouldn't have been locked onto anything to start with.

During daylight hours, everything works fine.

After rebuilding the same night mission a couple times and trying numerous 'fixes', I finally disabled AIRIO extension (and chatter as well, just to be thorough) and ran the mission again using the old Jester radial menu. Everything worked like a champ.

Not sure if this is the result of the recent update or something that's been there all along; I don't build too many night missions. Anyone else seen this?

More importantly, is there a fix?
jmarso is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2019, 03:10 AM   #2654
Kazius
Member
 
Join Date: Mar 2018
Location: Edmonton, Canada
Posts: 210
Default

I recently purchased the C-101 and noticed that even after I changed frequencies VAICOM would still request landing at Kutaisi even though I was tuned to Kobuleti and saying the wording right. Even in VAICOM it was showing up as Kobuleti, yet in game it was still requesting Kutaisi.

What am I missing? It says ATC recipent does not match currently selected unit Kutaisi. Use Select command. Thought select command was F-14 AIRIO stuff.

Video and image below:



https://youtu.be/0sghyAbFFCw
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2019-06-28.png
Views:	327
Size:	44.8 KB
ID:	212875  
Kazius is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2019, 06:35 AM   #2655
Hollywood_315
Member
 
Hollywood_315's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 746
Default

@Kazius Use the Select command to switch to Kobuleti ATC.
You can invoke the Instant Select option for Easy Comms ON
and Select Tunes Radio option for Easy Comms OFF.
Manual page 17.

@jmarso That's interesting, thanks for the research.
Appreciate if you can send me a PM with a link to that mission.
__________________
There is no spoon.

VR Simpit | Oculus Rift CV1 | ASUS X-99A | Intel 8-core i7-5960X@3GHz | 32GB RAM | ASUS GeForce GTX 1080 Ti Strix Gaming 11G | Samsung EVO SSD 1TB | HOTAS Thrustmaster Warthog 80mm extended | Saitek Combat Rudder Pedals | ButtKicker G2 w/ SSA |



VAICOM PRO plugin for DCS World
www.vaicompro.com
Hollywood_315 is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2019, 04:19 PM   #2656
jmarso
Junior Member
 
Join Date: May 2019
Posts: 68
Default

Quote:
Originally Posted by Hollywood_315 View Post

@jmarso That's interesting, thanks for the research.
Appreciate if you can send me a PM with a link to that mission.
The mission is self made, part of a pack I'm working on. However, I was able to recreate the effect in other missions by changing them to 'night.' If you PM me an email address I can send you a copy of it to look at, probably sometime later today.
jmarso is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2019, 04:36 PM   #2657
Hollywood_315
Member
 
Hollywood_315's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 746
Default

@jmarso PM sent. EDIT: Patch rolled out via auto-update.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk
__________________
There is no spoon.

VR Simpit | Oculus Rift CV1 | ASUS X-99A | Intel 8-core i7-5960X@3GHz | 32GB RAM | ASUS GeForce GTX 1080 Ti Strix Gaming 11G | Samsung EVO SSD 1TB | HOTAS Thrustmaster Warthog 80mm extended | Saitek Combat Rudder Pedals | ButtKicker G2 w/ SSA |



VAICOM PRO plugin for DCS World
www.vaicompro.com

Last edited by Hollywood_315; 06-30-2019 at 06:12 PM.
Hollywood_315 is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2019, 02:04 PM   #2658
jmarso
Junior Member
 
Join Date: May 2019
Posts: 68
Default

Quote:
Originally Posted by Hollywood_315 View Post
@jmarso PM sent. EDIT: fixed for next update.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Awesome!

It's hard to go back to the radial menu after using the AIRIO extension.

Last edited by jmarso; 06-30-2019 at 05:29 PM.
jmarso is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2019, 12:06 PM   #2659
tmansteve
Member
 
Join Date: Apr 2015
Location: Highlands Scotland
Posts: 401
Default

Can someone tell me if there is a link to a tutorial on viacompro and srs setup. I have checked my manual but couldn't find anything. I will check my docs just in case I missed it.

Cheers
tmansteve is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2019, 12:08 PM   #2660
dburne
Veteran
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 6,342
Default

Quote:
Originally Posted by tmansteve View Post
Can someone tell me if there is a link to a tutorial on viacompro and srs setup. I have checked my manual but couldn't find anything. I will check my docs just in case I missed it.

Cheers
https://www.youtube.com/channel/UCE7..._bYiQNf5wP1AvA
__________________
Don B

EVGA Z390 Dark MB | i9 9900k CPU @ 5.1 GHz | EVGA RTX 2080 Ti FTW3 Ultra | 32 GB G Skill Trident Z 3200 MHz CL14 DDR4 Ram | Corsair H150i Pro Cooler | EVGA T2 Titanium 1000w PS | Samsung 970 Pro, 970 Evo 1TB m.2 Nvme |VKB GF Pro MCG Pro| EVGA DG 87 Case | Rift S
dburne is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
comms, vaicom, viacom, voice recognition, voiceattack

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 10:46 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.