Dummies Guide for the “MonitorSetup.lua“ - Page 11 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-12-2013, 01:02 PM   #101
furball42
Junior Member
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 13
Reputation power: 0
furball42 is on a distinguished road
Default

Thanks for the help. It looks like an issue with Steam, or I am just dumb as a stump. I loaded A-10c into DCS World stand alone, and it shows up like it is supposed to. Now to get down to it. Again, thanks for the help, and for any future help.
Furball42
furball42 is offline   Reply With Quote
Old 12-14-2013, 02:07 PM   #102
Jetkar
Member
 
Jetkar's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Location: Watford, UK
Posts: 107
Reputation power: 5
Jetkar is on a distinguished road
Default

The display I have is this



or this:-


Using this set up

Quote:
_ = function(p) return p; end;
name = _('3 Screen + MFCD');
Description = 'Configuration with 3 identical monitors each with its own camera'
Viewports =
{
Left =
{
x = 0;
y = 0;
width = screen.width / 3;
height = screen.height;
viewDx = -1;
viewDy = 0;
aspect = screen.aspect / 3;
},
Center =
{
x = screen.width / 3;
y = 0;
width = screen.width / 3;
height = screen.height;
viewDx = 0;
viewDy = 0;
aspect = screen.aspect / 3;
},
Right =
{
x = screen.width * 2 / 3;
y = 0;
width = screen.width / 3;
height = screen.height;
viewDx = 1;
viewDy = 0;
aspect = screen.aspect / 3;
}
}
LEFT_MFCD =
{
x = 1355;
y = 548;
width = 512;
height = 512;
}
RIGHT_MFCD =
{
x = 3961;
y = 548;
width = 512;
height = 512;
}
UIMainView = Viewports.Center
__________________
Regards




Steam ID: Jetkar
Steam Group: 223rd CAS
Join and fly with us on the 223rd CAS Dedicated server

Last edited by Jetkar; 12-14-2013 at 02:24 PM.
Jetkar is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2014, 09:19 PM   #103
rajdary
Member
 
rajdary's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 709
Reputation power: 9
rajdary is just really nicerajdary is just really nicerajdary is just really nicerajdary is just really nicerajdary is just really nicerajdary is just really nicerajdary is just really nicerajdary is just really nicerajdary is just really nice
Default

Thankyou PeterP for the valuable help of the guide!!!!
rajdary is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2014, 03:08 PM   #104
PeterP
Veteran
 
PeterP's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany / UTC+1
Posts: 5,183
Reputation power: 98
PeterP is a splendid one to beholdPeterP is a splendid one to beholdPeterP is a splendid one to beholdPeterP is a splendid one to beholdPeterP is a splendid one to beholdPeterP is a splendid one to beholdPeterP is a splendid one to beholdPeterP is a splendid one to beholdPeterP is a splendid one to beholdPeterP is a splendid one to beholdPeterP is a splendid one to behold
Default

Quote:
Originally Posted by ENO View Post

So can anyone fill me in on what I'm missing? I'm playfully curious since I'm extremely interested in the technology and the potential. Sorry for nagging or being off topic but I figured PeterP was the PERFECT person to ask about it.
Yes I can:
I didn't have the time to evaluate your idea at all .
36 hours aren't enough for me to give you any answer if it is doable at all what you have in mind and how easy/hard this might be.

Let me elaborate: I have a family, friends, my daily job (that will start again tomorrow), and many other things that have a much, much higher priority than the DCS.

Don't get me wrong , but right now I'm even not able to answer if I'm able to help at all .
I even didn't read your original thread and I don't know what exactly is needed to simulate the functions of the "ROVER".

And I also don't think that this thread is the appropriate one to discuses your idea/request.

Maybe bump you original thread instead this one.

sorry if this isn't the answer you expected from me, but this is all that I can say up to now.

And have some patience, - you can't force someone to do some research for you.
__________________


Last edited by PeterP; 01-05-2014 at 03:22 PM.
PeterP is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2014, 01:13 PM   #105
Aussie777
Junior Member
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 1
Reputation power: 0
Aussie777 is on a distinguished road
Default 3 Monitors

I have looked through a lot of the forums and I just don't have a lot of time.. I have 3 monitors all 1920x1080 and want to have the huds on left and right and fly Chopper in middle.

I have tried various configs to varying degrees of success and still haven't managed it.. Would be great to have xtras info on other screens to.. anyway if someone has a 3 monitor setup lua that would be great!

Cheers,
Aussie777
Aussie777 is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2014, 05:24 PM   #106
thinkr
Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Fort Collins, Colorado, USA
Posts: 338
Reputation power: 10
thinkr has a spectacular aura aboutthinkr has a spectacular aura aboutthinkr has a spectacular aura aboutthinkr has a spectacular aura about
Send a message via MSN to thinkr
Default

We should have this added to the first post & make people read the whole thing before posting. The youtube vid is hilarious.

Really in the first post needs a HOW TO ASK A QUESTION IN THIS THREAD TUTORIAL.

This should start it.

[QUOTE=PeterP;1839097]As a starter , please try this link and follow the info you get:
http://lmgtfy.com/?q=how+to+open+a+zip

Once you have read the pdf and still have questions left:

Please give us all available info about your system - especially your GPU and if you are able to use eyefinity or surround and in which exact resolution .

The best thing would be that you attach simply a dxdiag.txt - as it will short-cut long-winded discussions ,
because this dxdiag.txt will contain every info of your system and people that want help you will have the whole picture and they can see what your system is capable without the need to bother you with cryptic questions at all.


And here is a general 'how to attach a file' (your dxdiag.txt) - the needed steps a very,very similar on this forum - you just have to look for the button called "Manage Attachments".



Then
Quote:
Originally Posted by PeterP View Post
so 'we' can teach you how to do it in DCS ?
Posting the requested info it would be also a good idea to start naming your problems more detailed instead just telling "it is just DCS that I struggle with" .

...so no one has to guess around and/or gets the feeling to be one of the protagonists of this video:





EDIT:

Please don't get me wrong - but I/we need some kind of 'starting point' to give you better assistance .
Help us to help you!

GREAT EXAMPLE:

Up to now we know that you
-can't open a zip
-have had three screens for 4 years now and I still do not have them set up right
-have a i7 pushing two titans
-no problems in other games
-you struggle to get DCS working as you want.

Expanded:

Things that we don't know
-did you finally learned how to decompress zip and did you read the pdf
-what have you tried already , so we can rule out possible user errors
-how does the your 'problem' look/ what do you not understand.
-what do you expect to see on your monitors.
-how is you desktop arranged.
-which res did you set up in DCS
-did you tried to switch off SLI
- Which OS your running.
- Exactly which version number of DCS module are you running? found on bottom right corner when you start DCS
- Which other modules are active. ie Combined Arms, P-51 etc.
- Your options file from C:\Users\[Your User NAME]\Saved Games\DCS\Config
- Your Multimonitor setup lua from C:\Program Files\Eagle Dynamics\DCS World\Config\MonitorSetup
- a real life picture of setup if relavent.
- an in game snapshot of the problem.
- how to take a screenshot within windows ie (printscreen button)

See, there a so much variables involved that can cause a failure - we need a better description of your problem or we will end up like the two blind guys in the video.
__________________
HowToVideoHawgTouch_Use4HeliosToo!
Modded CapLoz HeliosV2.1_1280x1024.zip
Spoiler:
2x 1080p 22"Monitors, Saitek X52, Saitek Combat Rudder Pedals, Trackir5, Win7Pro Pro 64Bit, Intel Q9550 @3.8Ghz, EP45-UD3L, 8GB Ram, Nvidia 560Ti 2GB, 2x 500GB Velociraptor

Flaming Cliffs 3
DCS:A10C,KA-50, Huey, Mi-8, WWII Euro 40+ Supporter, Mig21
Falcon 4 BMS
IL-2 Sturmovik: 1946
Take on Helicopters
Arma 2 AO + PMC + BF All Addons Series
Arma 3
EECH & EEAH
Medivac & Search and Rescue 4 Series

Last edited by thinkr; 05-21-2014 at 05:45 PM.
thinkr is offline   Reply With Quote
Old 10-30-2014, 02:18 PM   #107
Phantom_Mark
Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 317
Reputation power: 11
Phantom_Mark will become famous soon enoughPhantom_Mark will become famous soon enough
Default

Quick question....

ED_A10C_CMSP =

ED_A10C_RWS =

ED_A10C_CDU =

Do not appear at all....

LEFT_MFCD =
RIGHT_MFCD =

Appear on my second screen as wanted in the correct places.

I did some searches on viewports, read the monitor setup PDF, and even installed easy monitor configuration tool, and pressed the install LUA button (i'm not certain it did tho tbh)

EMC deactivates ingame displays as claimed, but all the tabs I see in EMC are missing except the MISC tab.

So bit of a double barrelled question I guess, firstly none of the extra displays work for me, and secondly EMC doesn't work as indicated in some vids, my ED path is correctly displayed in the bottom of the EMC first screen tho.
Phantom_Mark is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2014, 01:56 PM   #108
Tumbleweed
Member
 
Tumbleweed's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: In My Cockpit of Course!
Posts: 221
Reputation power: 5
Tumbleweed will become famous soon enoughTumbleweed will become famous soon enough
Default

Just wanted to say thanks for the for dummies PDF. Found it very useful and easy to follow. Got the ABRIS and Shkval showing nice on my 15" second monitor in no time.
__________________
My Hangar: P-51D Mustang - KA-50 Blackshark - A-10C Warthog - F-86F Sabre - FC3 - Combined Arms - UH-1H
My Flying Adventures: www.dcs-pilot.com
Tumbleweed is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2015, 10:17 PM   #109
Snacko
Member
 
Snacko's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Columbus, Ohio USA
Posts: 918
Reputation power: 13
Snacko has a spectacular aura aboutSnacko has a spectacular aura aboutSnacko has a spectacular aura aboutSnacko has a spectacular aura about
Default

I have this working fine. Thanks PeterP!

A few days ago I started to integrate 'if' statements into my MonitorSetup lua file so I could have a different viewport with the standard mfds for other Aircraft like Su-25t, F15, etc.. But it will not work with these export names in your mod. I got this script from Maverick-X and it works fine 'without' your mod installed using the stock game's standard viewport names (RIGHT_MFCD, LEFT_MFCD, etc.)

However, if you install your mod init files (I have them setup for jsgme), and I change the viewport names to your new names, it fails every time. I am thinking that maybe it has something to do with this reconfigure_for_unit() function not recognizing your viewport names? I am guessing that this is somehow called when a mission runs to see which viewports to use, and it passes the aircraft_type. But it probably cannot resolve your new names.

In this lua script, when I fly the ka50 it does put the game on the center monitor. So it IS calling the function correclty and passing the aircraft name. But then the shkval does not appear at those coordinates. So, I think the code fails at that point. The shkval and abris show up on the left and right sides of the screens, which is a default position I believie.

Code:
_  = function(p) return p; end;
name = _('Maverick-Xs test IFs');
Description = 'Testing!'

function default_setup()
    Viewports =
    {
         Center =
         {
              x = 0;
              y = 0;
              width = 5760; 
              height = 1080; 
              viewDx = 0;
              viewDy = 0;
              aspect = 5760 / 1080;
         }
    }
   
    Gui =
    {
       x = 0;
       y = 0;
       width = 1920;
       height = 1080;
    }

	UIMainView = Gui          
end

default_setup();
UIMainView = Viewports.Center;

function reconfigure_for_unit(unit_type)

    if unit_type == 'Ka-50' then
       
    Viewports = {

         Center =
         { 	-- PUT KA50 ON CENTER SCREEN JUST TO SEE IF THIS CODE IS RUN...
              x = 1920;
              y = 0;
              width = 1920;
              height = 1080;
              viewDx = 0;
              viewDy = 0;
              aspect = 1920 / 1080;
         },
	}

	ED_KA50_Shkval =
	{
		 x = 1920;
		 y = 0;
		 width = 823;
		 height = 656;
	}
   else
        default_setup()
    end
end

I also tried coding it without the functions, and just an in-line if then elseif statement, but it needs the aircraft names and I can't figure out how to get them.

And ideas anyone??
I am about to give up on this. I've spent 5 hours today, and several more the past 3 days on this...

Code:
_  = function(p) return p; end;
name = _('Maverick-Xs No Functions');
Description = 'testing'

Viewports =
{
	 Center =
	 {
		  x = 0;
		  y = 0;
		  width = 5760; 
		  height = 1080; 
		  viewDx = 0;
		  viewDy = 0;
		  aspect = 5760 / 1080;
	 }
}

GUI =
{
   x = 0;
   y = 0;
   width = 1920;
   height = 1080;
}

UIMainView = GUI          
--UIMainView = Viewports.Center;

local myInfo = LoGetSelfData()
unit_type = myInfo.Name

if unit_type == 'Ka-50' then
	Viewports = {
		 Center =
		 { 	-- PUT KA50 ON CENTER SCREEN JUST TO SEE IF THIS CODE IS RUN...
			  x = 1920;
			  y = 0;
			  width = 1920;
			  height = 1080;
			  viewDx = 0;
			  viewDy = 0;
			  aspect = 1920 / 1080;
		 },
	}

	ED_KA50_Shkval =
	{
		 x = 1920;
		 y = 0;
		 width = 823;
		 height = 656;
	}
else
	Viewports = {
		 Center =
		 { 	-- PUT ALL OTHERS ON RIGHT SCREEN...
			  x = 3840;
			  y = 0;
			  width = 1920;
			  height = 1080;
			  viewDx = 0;
			  viewDy = 0;
			  aspect = 1920 / 1080;
		 },
	}
end
I have 3 monitors in nVidia Surround (5760x1080) for the game and a 1920x1080 touchscreen centered below this.

In the above code sample, it does work

Thanks,
Snack
__________________
- ҉ - My Computer: - ҉ -
Intel I7-6700K 4.00 ghz (OC'ed @ 4.8ghz) ││ Asus Maximus VIII Extreme ││ G.Skill Ripjaws V Series 64GB (4 x 16GB) DDR4 3200 ││ Thermaltake Water 3.0 Ultimate 360MM
GeForce GTX 980 4gb ││ Corsair 850watt ││ 2x SanDisk 250gb(SSDs Raid0) ││ 2x WD 300gb ││ 1x WD 1tb ││ 3x Acer 28" ││ 1x 28" Touchscreen

- ҉ - Blackshark Cockpit Trainer - ҉ -
-- Thread -- ♥ Download

Last edited by Snacko; 02-16-2015 at 10:27 PM.
Snacko is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2015, 01:39 AM   #110
Snacko
Member
 
Snacko's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Columbus, Ohio USA
Posts: 918
Reputation power: 13
Snacko has a spectacular aura aboutSnacko has a spectacular aura aboutSnacko has a spectacular aura aboutSnacko has a spectacular aura about
Default

Ok, I finally got this working. I don't know if someone has done this before. (I couldn't find it) I have ALL viewports for ALL Aircraft located where I want them on my screen, all in ONE MonitorSetup lua file. So I will no longer need to change my Options/Graphics/Monitors setting to export different viewports. This has all the viewports that I know about. The MiG21 has some limitations, but works.

The main issue is that the function that lets you check which aircraft you are running crashes if you have a viewport name that it does not like. But I worked around it... Just thought that I would share..

My rig is 3 monitors at 5760x1080 with a touchscreen in the center below it (T) at 1920x1080. And I used PeterP's "All Exports ON for A10c & Ka50" mod to export the viewport names all at the same time. (THANKS PeterP!) Here's my code:

Code:
_ = function(p) return p; end;
name = _('Helios - Export ALL Viewports');
Description = 'Screen Size: 5760x2160, with the Game on 5760x1080, and the Viewports on the bottom screen.'
-- *********************************************************************************************************
-- FOR THIS TO WORK, 
--   SET YOUR !!!!!!!!SCREEN RESOLUTION!!!!!! IN THE GAME OPTIONS 
--       TO THE >>>>>>>FULL SIZE OF "ALL" OF YOUR SCREENS<<<<<<<< so export windows can be rendered.
--          and UNCHECK: FULL SCREEN
--                   AND PUT THIS FILE IN: '..\DCS World\Config\MonitorSetup'  And Select it from the Options Menu.
-- *********************************************************************************************************
-- XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
-- XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
-- THIS USES PeterP's Init Files in my JSGME 'Export - All Viewports' Script Mod.
-- XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
-- XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Viewports =
{
     Center =   -- This is the Camera of the rendered in-game world.
				-- What you see and everything behind the next bracket is controlling to this view-port.
     {
          x = 0;  		 -- Left/Upper corner will start at this X Point inside your set-in-game resolution.
          y = 0;  		 -- Left/Upper corner will start at this Y Point inside your set-in-game resolution.
          width = 5760;  -- Width  of the "Center"-view port inside the in-game resolution.
		  -- !!!SCREEN RESOLUTION MUST BE: 2160 !!!!  TO EXPOSE AREAS FOR THE EXPORTED WINDOWS.
          height = 1080; -- Height of the "Center"-view port inside the in-game resolution.
          viewDx = 0;    -- Horiz. default view-point direction
          viewDy = 0;    -- Vert.  default view-point direction
          aspect = 5760/1080;  -- screen.width/screen.height by default.
     }
}
GUI =
{
     x = 1920;  -- !!!!!!!!! LEFT CLICK ON LEFT SIDE OF DESKTOP WHILE MULTIPLAYER IS LOADING TO FIX MULTIPLAYER MENU BUG !!!!!!!!!!
     y = 0;
     width = 1920;
     height = 1080;
}
-- UIMainView = Viewports.Center  -- ORIGINAL UIMainView
UIMainView = GUI

--XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
--[[ -- THIS CODE WILL  N O T  WORK HERE!   COPY IT TO THE EXPORT.LUA TO RUN IT!
	-- CHECK YOUR AIRCRAFT NAME:
	local self = LoGetSelfData()
	local TBfilepath = "c:/DCS_AircraftName.log"
	local TBfile = nil
	TBfile = assert(io.open(TBfilepath, "w"))
	TBfile:write(string.format("Aircraft=%s\n", self.Name))
	TBfile:close()
]]--
--XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX


--////////////////////////////////////////////////////////////
--	   A 1 0 C  -  Loz A10c profile.
--////////////////////////////////////////////////////////////
	ED_A10C_LEFT_MFCD =  --done
	{
		 x = 1987;
		 y = 1200;
		 width = 445;
		 height = 445;
	}

	ED_A10C_RIGHT_MFCD =  --done
	{
		 x = 3326;
		 y = 1200;
		 width = 445;
		 height = 445;
	}
		
	ED_A10C_CLOCK =  --done
	{
		x = 2398;
		y = 1907;
		width = 125;
		height = 124;
	}	
		
	ED_A10C_RWR =  --done
	{
		x = 2508;
		y = 1230;
		width = 198;
		height = 198;
	}	

	ED_A10C_CMSC =   --done
	{
		x = 2775;
		y = 1220;
		width = 230;
		height = 50;
	}

	ED_A10C_UHF_REPEATER =  --done
	{
		x = 2573;
		y = 1779;
		width = 115;
		height = 25;
	}
			
	ED_A10C_CMSP =  --done
	{
		x = 2996;
		y = 1275;
		width = 263;
		height = 58;
	}
	
	ED_A10C_UHF_PRESET_CHANNEL =  --done
	{
		x = 2665;
		y = 1561;
		width = 34;
		height = 23;
	}
		
	ED_A10C_UHF_FREQUENCY_STATUS =  --done
	{
		x = 2554;
		y = 1645;
		width = 128;
		height = 30;
	}

--[[ I don't think this profile has the CDU...
	ED_A10C_CDU =
	{
		x = 300;
		y = 600;
		width = 200;
		height = 200;
	}
]]

--/////////////////////////////////////////////////////////
--	   K A - 5 0  for Capt. Zeen's profile.
--/////////////////////////////////////////////////////////
	--SHKIVAL
	ED_KA50_Shkval =
	{
		 x = 1920;
		 y = 1080;
		 width = 823;
		 height = 656;
	}

	--ABRIS
	ED_KA50_ABRIS =
	{
		 x = 3250;
		 y = 1080;
		 width = 590;
		 height = 852;
	}

	-- PVI800
	ED_KA50_PVI =
	{
		 x = 1940;
		 y = 1754;
		 width = 230;
		 height = 110;
	}

	--EKRAN
	ED_KA50_Ekran =
	{
		 x = 3100;
		 y = 2048;
		 width = 110;
		 height = 80;
	}

	--UV26
	ED_KA50_UV26 =
	{
		 x = 2820;
		 y = 1618;
		 width = 190;
		 height = 70;
	}
--[[
	--CAUTION LIGHTS
	ED_KA50_CautionLights =
	{
		x = 1920;
		y = 1150;
		width = 700;
		height = 700;
	}
	]]--
	
	
	
	-- MiG-21Bis DOEN'T WORK IN THE FUNCTION CALL BELOW:
	RIGHT_MFCD = 
	{
		 x = 3326;
		 y = 1200;
		 width = 445;
		 height = 445;
	}
		
--////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
--	   B E G I N   F U N C T I O N   C A L L   F O R   O T H E R   A I R C R A F T 
--////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
function reconfigure_for_unit(unit_type)

	if unit_type == 'A-10C' then
		-- DO NOTHING HERE, THESE VIEWPORTS ARE HANDELED ABOVE.
		--   This is needed here so that it does not revert to the 
		--   default statement at the bottom for an unknown aircraft type.

	elseif unit_type == 'Ka-50' then
		-- DO NOTHING HERE, THESE VIEWPORTS ARE HANDELED ABOVE.
		--   This is needed here so that it does not revert to the 
		--   default statement at the bottom for an unknown aircraft type.

    elseif unit_type == 'Su-25T' then	-- tested
		--/////////////////////////////////////////////////////////
		--	   S U - 2 5   for Capt. Zeen's profile.
		--/////////////////////////////////////////////////////////
		RIGHT_MFCD =
		{
			 x = 3121;
			 y = 1084;
			 width = 653;
			 height = 433;
		}

	elseif unit_type == 'Su-25' then	-- tested
		-- NO MFDs

	elseif unit_type == 'F-15C' then	-- tested
		RIGHT_MFCD =	-- ACTUALLY IS LEFT MFCD.  
		{
			 x = 2210;
			 y = 1080;
			 width = 383;
			 height = 383;
		}

	elseif unit_type == 'A-10A' then	-- tested
		RIGHT_MFCD = 
		{
			 x = 3326;
			 y = 1200;
			 width = 445;
			 height = 445;
		}


	elseif unit_type == 'MiG-29A' then	-- tested
		RIGHT_MFCD = 
		{
			 x = 3326;
			 y = 1200;
			 width = 445;
			 height = 445;
		}

	elseif unit_type == 'MiG-29G' then	-- tested
		RIGHT_MFCD = 
		{
			 x = 3326;
			 y = 1200;
			 width = 445;
			 height = 445;
		}
		
	elseif unit_type == 'MiG-29S' then	-- tested
		RIGHT_MFCD = 
		{
			 x = 3326;
			 y = 1200;
			 width = 445;
			 height = 445;
		}

	elseif unit_type == 'Su-27' then	-- tested
		RIGHT_MFCD = 
		{
			 x = 3326;
			 y = 1200;
			 width = 445;
			 height = 445;
		}
		
	elseif unit_type == 'Su-33' then	-- tested
		RIGHT_MFCD = 
		{
			 x = 3326;
			 y = 1200;
			 width = 445;
			 height = 445;
		}

	elseif unit_type == 'UH-1H' then	-- tested

	elseif unit_type == 'Mi-8MT' then	-- tested
--[[		RIGHT_MFCD = 		-- HAS SOME CONTROLLER INDICATOR ON RIGHT SIDE.
		{
			 x = 3326;
			 y = 1200;
			 width = 445;
			 height = 445;
		}	
]]--
	elseif unit_type == 'F-86F Sabre' then	-- tested

	elseif unit_type == 'MiG-21Bis' then	-- tested
--[[  -- THIS VIEWPORT DOES NOT WORK IN THIS FUNCTION RIGHT NOW.  SO, IT IS CALLED ABOVE.
		RP22 = 	-- NONE OF THESE WORK RIGHT NOW.
		MFD_RIGHT = 
]]
	elseif unit_type == 'BF-109K-4' then

	elseif unit_type == 'FW-190D9' then

	elseif unit_type == 'P-51D' then	-- tested

	else
		--////////////////////////////////////////////
		--	   O T H E R   A I R C R A F T  
		--	D E F A U L T   S C R E E N   T O   
		--		  6 4 0   X   4 8 0
		--	SO I KNOW THAT IT IS AN UNKNOWN AIRCRAFT
		--////////////////////////////////////////////
		Viewports = {
			 Center =
			 {
				  x = (screen.width - 640) / 2;
				  y = (1080 - 480) / 2;
				  width = 640; --screen.width;
				  height = 480; --screen.height;
				  viewDx = 0;
				  viewDy = 0;
				  aspect = 640 / 480;
			 },
		}

        LEFT_MFCD = nil  	-- remove for others 
        RIGHT_MFCD = nil  	-- remove for others 
    end
end
__________________
- ҉ - My Computer: - ҉ -
Intel I7-6700K 4.00 ghz (OC'ed @ 4.8ghz) ││ Asus Maximus VIII Extreme ││ G.Skill Ripjaws V Series 64GB (4 x 16GB) DDR4 3200 ││ Thermaltake Water 3.0 Ultimate 360MM
GeForce GTX 980 4gb ││ Corsair 850watt ││ 2x SanDisk 250gb(SSDs Raid0) ││ 2x WD 300gb ││ 1x WD 1tb ││ 3x Acer 28" ││ 1x 28" Touchscreen

- ҉ - Blackshark Cockpit Trainer - ҉ -
-- Thread -- ♥ Download

Last edited by Snacko; 02-18-2015 at 04:04 PM.
Snacko is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 07:53 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.