VSN flyable aircraft mods - Page 48 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-30-2019, 04:20 PM   #471
cdpkobra
Junior Member
 
cdpkobra's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Schweiz
Posts: 95
Default

VSN Mods download link
cdpkobra is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2019, 04:31 AM   #472
JordanTO
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 6
Default

Can you guys at VSN try to make a quadcopter mod with 4 vertical thrust vectors? I would appreciate it very much.

Here are some examples of what you could do with it. https://youtu.be/WfpkqfD4Kr0?t=62
JordanTO is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2019, 11:50 AM   #473
Lee19822
Junior Member
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 3
Default

is there going to be a cockpit for the typhoon at somepoint thanks.
Lee19822 is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2019, 02:49 PM   #474
faviou2
Junior Member
 
Join Date: May 2014
Posts: 44
Default

thanks for sharing... there is some mod of playable Civilian Plane or C 130? thank you everyone
faviou2 is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2019, 03:08 PM   #475
razo+r
Veteran
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 4,621
Default

Quote:
Originally Posted by faviou2 View Post
thanks for sharing... there is some mod of playable Civilian Plane or C 130? thank you everyone
Civilian planes are in another thread.

No we don't have a C130.
__________________
Rig: Maximus VII Ranger, 4790K @ 4.00 Ghz, MSI GTX 980 Ti, 16 GB non-oc RAM, 250 GB SAMSUNG EVO 850 SSD, 2TB HDD, Win 10 64-bit
razo+r is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2019, 03:53 PM   #476
faviou2
Junior Member
 
Join Date: May 2014
Posts: 44
Default

thanks for all Razor.. amazing! i would love to have a super etendar!
faviou2 is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2019, 11:23 PM   #477
musolo
Junior Member
 
Join Date: May 2017
Posts: 3
Default

Hi guys!
Does f16 has f16 cockpit?
Like this mod:
https://www.digitalcombatsimulator.c...files/1895607/
Wonder if it`s hard to put american HUD in it?
Thanx!
musolo is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2019, 07:59 PM   #478
tmansteve
Member
 
Join Date: Apr 2015
Location: Highlands Scotland
Posts: 365
Default

Still having problems with the hookup on stennis with F18C. I'm on runway at start and it looks like it is hooking to cat but nothing. Land in sea at takeoff as not enough thrust. I will be testing it on all available carriers to check. Shame as it worked so well before.

All planes up to date and will update latest stable version tomorrow. Any ideas very welcome.

Cheers
tmansteve is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2019, 09:51 AM   #479
BlackLibrary
Member
 
BlackLibrary's Avatar
 
Join Date: May 2017
Location: Nbg, Franken (Ger)
Posts: 342
Default

Start running from catapult is the only option. (Via mission editor)
Hookup it not possible due game mechanics
BlackLibrary is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2019, 10:55 PM   #480
tmansteve
Member
 
Join Date: Apr 2015
Location: Highlands Scotland
Posts: 365
Default

Thanks BlackLibrary. I always start with takeoff from runway in ME but when i run the mission, the plane seems to be rolling over the catapult and not in line.

Tried the F14 and with no problems
tmansteve is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 11:41 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.