DCS-SimpleRadio Standalone - Page 157 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-23-2017, 11:31 AM   #1561
Tarres
Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 423
Reputation power: 8
Tarres has a spectacular aura aboutTarres has a spectacular aura aboutTarres has a spectacular aura aboutTarres has a spectacular aura about
Default

@GSS_Rain

Clickabledata.lua in:
Eagle Dynamics\DCS World OpenBeta\Mods\aircraft\A-10C\Cockpit\Scripts

Intercom Panel (Inercom Panel) lines 1085-1096

I´ll try it. I forgot that panel and the dependecies....

Thanks!

@Ciribob.
I´ve got the same problem with the "not saving values" as Fixen says. Maybe some windows update after Creators update or Realtek update?
I will investigate it next week.
Tarres is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2017, 04:54 PM   #1562
The Black Swan
Member
 
The Black Swan's Avatar
 
Join Date: Nov 2015
Location: USA
Posts: 530
Reputation power: 4
The Black Swan is a jewel in the roughThe Black Swan is a jewel in the roughThe Black Swan is a jewel in the roughThe Black Swan is a jewel in the roughThe Black Swan is a jewel in the roughThe Black Swan is a jewel in the rough
Default

Ciribob, have you seriously considered working with ED to make your program part of DCS?
Or at least come with the download?
ED have so many things on their plate right now that it would be years until we got a built-in version.

And even once they got around to it, it would be a real shame for them to re-do the stuff that you have already made so much progress on...
__________________
GeForce GTX 970, i5 4690K 3.5 GHz, 8 GB ram, Win 10, 1080p
The Black Swan is offline   Reply With Quote
Old 06-24-2017, 04:17 AM   #1563
GSS Rain
Junior Member
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 49
Reputation power: 2
GSS Rain is on a distinguished road
Default

Thanks Tarres, your guidance was spot on.

I added the changes and it works like a champ.

https://youtu.be/YjYtzd4S4Gc
GSS Rain is offline   Reply With Quote
Old 06-24-2017, 11:01 PM   #1564
Robdcamp88
Junior Member
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 14
Reputation power: 0
Robdcamp88 is on a distinguished road
Default

Hey guys, whenever I double click SR in USERNAME/SAVEGAME No overlay will open up.

This is for both client and server.

It is visible for a short while in taskmngr and then disappears.
Robdcamp88 is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2017, 10:48 PM   #1565
GSS Rain
Junior Member
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 49
Reputation power: 2
GSS Rain is on a distinguished road
Default

I was wondering what were the future plans for upgrading DCS Simple Radio.

DCS SR has done amazing simulation for the KY-58 Secure Voice which would not be working at all if it weren't for DCS SR. That panel is listed as non-functional in the original DCS World simulation. Also DCS Simple Radio brings out the features of the AN/AIC-18 Intercom panel, AN/AR-186 VHF, and AN/AR-164 UHF radios. I wish DCS World gave you the option to have cockpit audio (Tacan, ILS, Marker Beacon, etc) route through your headset like DCS SR does. And at the same time have your environmental sounds like engine noise, gun firing, wind, etc, go to the desktop speakers.

However, I was hoping for the following upgrades for DCS Simple Radio.

1. DCS Radio to become the tool for not only Radio Simulation but for IFF transponder as well. In a future version, a fighter pilot could use their main radar to designate a target (like a trigger similar to PTT). If the target is in radio range, and if the target such as an A-10 has an IFF, then the IFF settings are sent to the corresponding fighter who designated the target. I'm not expecting DCS SR to insert graphics on the Radar Display or anything like that, just give an audio, or tone, or maybe text message of the results of the interrogation. And on the A-10 cockpit (the target), light the reply light on the IFF to show that it replied to an interrogation. Now for the interrogation to work, the fighter needs to have his IFF on and modes set, the target side needs to have his IFF on and modes set. It seems like Simple Radio is already doing much of that logic when it comes to radios. I know this maybe a lot of work to add this feature but it sure would be nice in my humble opinion. What would really be sweet to is, if that the trigger can be just a search radar lock instead of the full blown missile type radar lock. That may cut down on the missile lock warnings due to buddy spikes. So imagine a scenario where a fighter pilot reads the target's IFF settings, the first two digits may signify the mission type : Escort#1, CAP#1, CAS#3, SEAD#2, etc. The last four digits may identify the aircraft number. For example, Wingman 1, 2, 3, or 4 of that corresponding group. Something of that nature where the information of the IFF settings are given to the interrogator. Another example could be that the interrogator can see if you have your IFF set to emergency. Also the results could be no response due to it being an enemy or even friendly with his IFF off. These scenarios could help out the com's by having a player get information without having to use voice communication.
2. A-10C has an antenna panel where the pilot can select top or bottom antenna to transmit on for UHF and also for IFF. Would be cool if selecting the antenna that is pointed at the target would maybe give a slightly better range. Then that would be one more panel that would become meaningful, or functional.

Thanks,
GSS Rain is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2017, 04:49 PM   #1566
Tarres
Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 423
Reputation power: 8
Tarres has a spectacular aura aboutTarres has a spectacular aura aboutTarres has a spectacular aura aboutTarres has a spectacular aura about
Default

Quote:
Originally Posted by Robdcamp88 View Post
Hey guys, whenever I double click SR in USERNAME/SAVEGAME No overlay will open up.

This is for both client and server.

It is visible for a short while in taskmngr and then disappears.

I´ve got the same problem if MSI Afterburner is running. Close Afterburner and works. Same with FTX Central for FSX, not running if Afterburner is running.
Maybe something related to MSI Afterburner and the OS (W10PRO Creators Update in my end).
Tarres is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 07:01 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.