LOD04 missing the right wing - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-06-2018, 05:23 AM   #1
Redhotita1
Junior Member
 
Redhotita1's Avatar
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 47
Default LOD04 missing the right wing

I've noticed while playing with a friend that on distance the MiG was missing a wing, but I had the Rift, so I wasn't sure.

Now I watched a video from the 2.5 and the MiG does miss a wing! I went to check the files and I think it is the "mig21_lod4.edm" which misses a wing.

E: Done a bug report on the bugtracker

Last edited by Redhotita1; 02-06-2018 at 05:31 AM.
Redhotita1 is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2018, 08:03 PM   #2
-Rudel-
3rd Party Developer
 
-Rudel-'s Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Dean Martin Celebrity Roasts
Posts: 1,373
Default

Was the MiG hit by another enemy? We all know about the wunderluft AI, but I went ahead and fixed the texture issue. Visibility args on LOD4 check out and are ok.
__________________
http://www.leatherneck-sim.com/
https://www.facebook.com/leatherneck.simulations/

i9 7980XE, 128GB Ram, SLI GTX Titan Xp, Win10 Pro, SSD, 2 x 256GB SSD, 4 x 512GB SSD RAID 0
i7 4960X, 64GB Ram, GTX Titan, Win10 Pro, 512GB PCIe SSD, 2 x 256GB SSD, 6 x 4TB HDD RAID 6, 9361-8i RAID Controller
i7 2600K, 16GB Ram, GTX 580, Win10 Pro, 240GB SSD, 3 x 4TB HDD
Pentium 4, 2GB Ram, GeForce 6800 Ultra, WinXp Pro, 3 x 500GB HDD
-Rudel- is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2018, 08:06 PM   #3
razo+r
Veteran
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 6,454
Default

This Bug exists since a long time. Since a few 2.2 patches.
razo+r is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2018, 07:39 AM   #4
Redhotita1
Junior Member
 
Redhotita1's Avatar
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 47
Default

Quote:
Originally Posted by -Rudel- View Post
Was the MiG hit by another enemy? We all know about the wunderluft AI, but I went ahead and fixed the texture issue. Visibility args on LOD4 check out and are ok.
Go in the mission editor, place the mig, top view, scroll the view up, at a point the wing will surely disappear.

Quoting my bugtracker note :
Quote:
Yea, pretty sure the MiG is fine. I just spawned it in the runway and it misses a wing https://i.imgur.com/SI4a9pR.png
E: Here's a gif

I should have the most up to date version of DCS, 2.5.0.14044

Last edited by Redhotita1; 02-07-2018 at 07:46 AM.
Redhotita1 is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2018, 09:28 AM   #5
BadHabit
Member
 
BadHabit's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Location: Greece
Posts: 703
Default

I can also confirm that. Something with the lighting. The dark side is visible while the side that should have light is invisible.
__________________
"These are not the bugs you are looking for.."



My YouTube channel

SPECS
-AMD FX8370 8 Core Processor 4.2 ghz
-GIGABYTE 970A-UD3P
-GTX 1050 TI Windforce 4g
-16 GB RAM
-Saitek X 52
-FaceNOIRtrack - 3 point clip Red Led
BadHabit is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2018, 12:11 PM   #6
Redhotita1
Junior Member
 
Redhotita1's Avatar
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 47
Default

As of version 2.5.0.14138 the wing is fixed, thanks a lot!
Redhotita1 is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2018, 03:44 PM   #7
YoYo
Senior Member
 
YoYo's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Poland / The Warsaw Pact
Posts: 2,081
Default

This bug is back in current 2.5.2 Open Beta : ((((( (or it never was solved?)
Lack of right wing again.

__________________
Webmaster of www.yoyosims.pl
http://forums.eagle.ru/signaturepics/sigpic4977_2.gif
Win 10 64, i9 9900k, GTX 2080Ti 11Gb OC, RAM 32Gb Corsair Vengeance LED OC@3200MHz,, 3xSSD+2xSSD M.2 NVMe, Predator XB271HU res.2560x1440 27'' G-sync, Sound Blaster Z + 5.1, TrackIR 5, [P3Dv5, DCS, RoF, Condor2, IL-2 CoD/BoX/FC,TC] VR HP Reverb v2

Last edited by YoYo; 05-25-2018 at 03:47 PM.
YoYo is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2018, 06:13 PM   #8
-Rudel-
3rd Party Developer
 
-Rudel-'s Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Dean Martin Celebrity Roasts
Posts: 1,373
Default

It was fixed and i never touched the 3d mesh for it since the last update. Sometimes ED copies different versions on their server to create new versions for updates. It's quite possible that this is an affect of it.
__________________
http://www.leatherneck-sim.com/
https://www.facebook.com/leatherneck.simulations/

i9 7980XE, 128GB Ram, SLI GTX Titan Xp, Win10 Pro, SSD, 2 x 256GB SSD, 4 x 512GB SSD RAID 0
i7 4960X, 64GB Ram, GTX Titan, Win10 Pro, 512GB PCIe SSD, 2 x 256GB SSD, 6 x 4TB HDD RAID 6, 9361-8i RAID Controller
i7 2600K, 16GB Ram, GTX 580, Win10 Pro, 240GB SSD, 3 x 4TB HDD
Pentium 4, 2GB Ram, GeForce 6800 Ultra, WinXp Pro, 3 x 500GB HDD
-Rudel- is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
mig wing bug miss

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 11:39 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.