Troops embark broken... Again? - Page 2 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-09-2019, 09:32 PM   #11
Andy1966
Member
 
Join Date: Jul 2016
Location: Delaware, usa
Posts: 396
Default

Hi, I figured it was me. Thanks for the mission!
__________________
We are Virtual Pilots, a growing International Squad of pilots, we fly Allies in WWII and Red Force in Korea and Modern combat. We are recruiting like minded people of all Nationalities and skill levels.
http://virtual-pilots.com/
Andy1966 is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2019, 01:38 PM   #12
Accipiter
Member
 
Accipiter's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: UK
Posts: 848
Default

Thanks Grizzly. ED has definitely changed this! My old missions don't work as previously.


The key is to set the Advanced WP "embark" at spawn point of the helo. Not at the pick up wp as before.


Trouble is I get a DCS crash every time...? Auto crash log sent in.


So it still doesn't work for me. The change has broken my missions.
__________________
i7 Haswell @ 4.6Ghz, Z97p, GTX1080, 32GB DDR3, x3SSD, Win7/64, professional. 32" BenQ, TIR 5, Saitek x55 HOTAS.
Search User Files for "herky" for my uploaded missions. My flight sim videos on You Tube. https://www.youtube.com/user/Herky231
Accipiter is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 03:12 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.