HP's Reverb VR Pro Headset - Page 401 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-23-2019, 06:59 PM   #4001
sze5003
Senior Member
 
Join Date: Jul 2017
Location: US
Posts: 1,561
Default

Quote:
Originally Posted by Baldrick33 View Post
HP sent me a new one just a few weeks ago. They didn't have immediate stock so I had to wait a week or so. I did mention what the product manager said on the Reddit thread re the Pro unit though. I get the feeling the HP support staff know very little about the Reverb and the processes to support it. Not saying they weren't helpful, they were, just lacking in knowledge in my view. Couldn't fault the service but you probably need to guide the staff to the process if you want a unit sent out before sending yours off.
Yup this is the case. I talked to the product manager on Reddit and told him they wanted me to send in my original Reverb. He said that was incorrect.

I may contact HP again though as this second one has no screen issues but it is not waking up once I turn my PC off if I have the headset plugged into the pcie usb card whereas the other one did that fine.
__________________
Asus ROG Strix Z370-E | Core i7 8700k @5.0Ghz-Corsair H100i v2 | 32GB DDR4 Corsair Vengence LPX 3000 | 1TB Seagate 7200 rpm | OCZ Trion 150 960GB | 256GB Samsung 830 | 1TB Samsung 850 EVO | Asus Strix OC 1080Ti | Samsung Odyssey
sze5003 is offline   Reply With Quote
Old 10-23-2019, 08:16 PM   #4002
Digitalvole
Junior Member
 
Join Date: Dec 2017
Location: UK
Posts: 87
Default

@Baldrick33 I will certainly bear that in mind if I need to send the next one back
Digitalvole is offline   Reply With Quote
Old 10-23-2019, 11:32 PM   #4003
FoxTwo
Member
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 229
Default

Just noticed a stuck pixel in the left eye on mine. Wonderful, guess I'm starting the support process.

Also noticed my warranty started on august 9th when I didn't buy the thing until october 3rd so... that's a little wonky. Can't wait to sit on the phone figuring this one out.
FoxTwo is offline   Reply With Quote
Old 10-23-2019, 11:38 PM   #4004
eaglecash867
Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 779
Default

Quote:
Originally Posted by tintifaxl View Post
Your CPU bursts to 4.7Ghz on stock settings. No wonder you didn't see a difference.
No, but I did see a difference in how high the temps went when I went past 4.7 manually and was doing video encoding. Not sure how I would notice a difference between smooth and smooth. That's why I don't use FPS counters. If my eyes can't see the difference between smooth and smooth, everything else is irrelevant.
__________________
ASRock Z370 Professional Gaming i7, Intel i7 8700K Coffee Lake processor @4.7GHz, Corsair H105 Liquid Cooler, G.SKILL Ripjaws V Series 64GB DDR4 3400 memory, MSI GTX2080Ti Gaming X Trio 11GB video card, Samsung 840PRO 256MB SSD for Windows 10 64-bit OS, Samsung 850PRO 2TB SSD for program files, LG WH14NS40 Blu-Ray burner. HOTAS Warthog, Saitek Pedals, HP Reverb Pro, and Oculus Rift CV1. Partridge and pear tree pending.
eaglecash867 is offline   Reply With Quote
Old 10-23-2019, 11:38 PM   #4005
sze5003
Senior Member
 
Join Date: Jul 2017
Location: US
Posts: 1,561
Default

Quote:
Originally Posted by FoxTwo View Post
Just noticed a stuck pixel in the left eye on mine. Wonderful, guess I'm starting the support process.

Also noticed my warranty started on august 9th when I didn't buy the thing until october 3rd so... that's a little wonky. Can't wait to sit on the phone figuring this one out.
If you are in the US when you call say Workstation support as that's the group that deals with the pro model. Also ask for an advanced rma and see what they say. If you are within the 30 day return window it may just be easier to ask sales to give you a return label and then refund and they can order you another at the same time.
__________________
Asus ROG Strix Z370-E | Core i7 8700k @5.0Ghz-Corsair H100i v2 | 32GB DDR4 Corsair Vengence LPX 3000 | 1TB Seagate 7200 rpm | OCZ Trion 150 960GB | 256GB Samsung 830 | 1TB Samsung 850 EVO | Asus Strix OC 1080Ti | Samsung Odyssey
sze5003 is offline   Reply With Quote
Old 10-23-2019, 11:45 PM   #4006
eaglecash867
Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 779
Default

Quote:
Originally Posted by Digitalvole View Post
Yeah, I think I’ll leave it stock then, last thing I need is my cpu going up in flames.

I remember with the cv1 it does take a while to find the optimum comfort/clarity combination but you get there in the end. Having given my nose the once over in the mirror, though it’s is far from pretty, it isn’t overly wonky so I do suspect the cable is pulling the headset down on that side

So does one need to be super careful with both ends of the connector, one in the headset and the one in the goes in the card? I tried out my rift s on my laptop with the mini adapter thing and it really did seem like a bad idea and far from a secure connection and quite possible to damage the port. And yeah like you say, if there crap why use them or at least make them less crap
I try to minimize the risk of damage to the most expensive component, which is my 2080ti. So I leave the cable plugged into it all the time, and just plug my headset into the cable when I want to use it. That cable costs peanuts compared to the video card. Even the HMD itself is far cheaper to replace.

When you connect the cable to your headset, I have found that being sensitive to how smoothly and easily it plugs in prevents a lot of the hiccups associated with that DP style connector. All it takes is the slightest misalignment when plugging it in, and you'll freak the headset out to the point where you'll need to unplug it and let it rest for a little while so everything can discharge and get happy again. So, just always remember to shoot for a smooth plug-in. If you feel any resistance or drag at all, just back it off and try again until it slides in and clicks into place easily.
__________________
ASRock Z370 Professional Gaming i7, Intel i7 8700K Coffee Lake processor @4.7GHz, Corsair H105 Liquid Cooler, G.SKILL Ripjaws V Series 64GB DDR4 3400 memory, MSI GTX2080Ti Gaming X Trio 11GB video card, Samsung 840PRO 256MB SSD for Windows 10 64-bit OS, Samsung 850PRO 2TB SSD for program files, LG WH14NS40 Blu-Ray burner. HOTAS Warthog, Saitek Pedals, HP Reverb Pro, and Oculus Rift CV1. Partridge and pear tree pending.
eaglecash867 is offline   Reply With Quote
Old 10-23-2019, 11:56 PM   #4007
FoxTwo
Member
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 229
Default

Quote:
Originally Posted by sze5003 View Post
If you are in the US when you call say Workstation support as that's the group that deals with the pro model. Also ask for an advanced rma and see what they say. If you are within the 30 day return window it may just be easier to ask sales to give you a return label and then refund and they can order you another at the same time.

I was worried but they punted me over to Omen premium support and the guy handled it without any issue. Getting an advance replacement and I didn't buy a pro, and they're fixing the warranty date too. Can't complain at all about that level of service I was expecting a mess.
FoxTwo is offline   Reply With Quote
Old 10-23-2019, 11:58 PM   #4008
sze5003
Senior Member
 
Join Date: Jul 2017
Location: US
Posts: 1,561
Default

Quote:
Originally Posted by FoxTwo View Post
I was worried but they punted me over to Omen premium support and the guy handled it without any issue. Getting an advance replacement and I didn't buy a pro, and they're fixing the warranty date too. Can't complain at all about that level of service I was expecting a mess.
Oh wow that's better support than I received. Did you specifically ask for the omen support group?
__________________
Asus ROG Strix Z370-E | Core i7 8700k @5.0Ghz-Corsair H100i v2 | 32GB DDR4 Corsair Vengence LPX 3000 | 1TB Seagate 7200 rpm | OCZ Trion 150 960GB | 256GB Samsung 830 | 1TB Samsung 850 EVO | Asus Strix OC 1080Ti | Samsung Odyssey
sze5003 is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2019, 12:32 AM   #4009
FoxTwo
Member
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 229
Default

Quote:
Originally Posted by sze5003 View Post
Oh wow that's better support than I received. Did you specifically ask for the omen support group?

No I just asked the front line guy to send me to someone that could help me and that's where I ended up.
FoxTwo is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2019, 04:06 AM   #4010
sze5003
Senior Member
 
Join Date: Jul 2017
Location: US
Posts: 1,561
Default

That's good to know. I may contact them if I keep seeing that my headset won't turn on unless I replug it after I shut down the PC. Don't see why I need to have it plugged into the motherboard USB for it to wake up after a full shutdown of the computer.

Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk
__________________
Asus ROG Strix Z370-E | Core i7 8700k @5.0Ghz-Corsair H100i v2 | 32GB DDR4 Corsair Vengence LPX 3000 | 1TB Seagate 7200 rpm | OCZ Trion 150 960GB | 256GB Samsung 830 | 1TB Samsung 850 EVO | Asus Strix OC 1080Ti | Samsung Odyssey
sze5003 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 09:51 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.