Navigation system - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-11-2019, 02:08 PM   #1
Freakmeister51
Junior Member
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 11
Default Navigation system

Yak 52 navigation system isn't tracking stations that I program into using Mission Editor. Does anyone else have this problem, or am I doing something wrong. I have tried using Chucks Guide as well as the DCS Manual but have not been able to glean anything from them. Please help
Freakmeister51 is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2019, 04:19 PM   #2
Svsmokey
Senior Member
 
Join Date: Dec 2017
Location: Dystrumpia
Posts: 1,005
Default

https://forums.eagle.ru/showpost.php...00&postcount=7

According to this post , ADF is inop , WIP .
__________________
I5-6500 3.2ghz cpu, 16 gb ddr4-2133mhz , Asrock H170M PRO4 , 128gb & 240gb ssd's , 1tb hdd , EVGA 1070 FE , TiR5 , BenQ 1080p monitor , CH hotas and pedals

"Hold my beer"
Svsmokey is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2019, 05:45 PM   #3
Freakmeister51
Junior Member
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 11
Default

Thanks for the reply
Freakmeister51 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 11:45 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.