Is Panavia Tornado still on Razbams radar? - Page 3 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-29-2016, 03:10 PM   #21
bkthunder
Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 955
Default

Make it happen boys! And please include this skin (I know, it's a tornado ECR...)
__________________
Windows 10 - Intel i7 7700K 4.2 Ghz (no OC) - Asus Strix GTX 1080 8Gb - 16GB DDR4 (3000 MHz) - SSD 500GB + WD Black FZEX 1TB 6Gb/s
bkthunder is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2016, 06:38 PM   #22
OperatorJack+
Posting Rights Suspended
 
Join Date: Feb 2016
Location: UK
Posts: 411
Default

Quote:
Originally Posted by EagleFox View Post
If tornado is being made pls dont let VEAO do it.
My thoughts exactly
__________________
/да бойз/
OperatorJack is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2016, 06:53 PM   #23
Schnelli
Junior Member
 
Join Date: Aug 2016
Location: Germany
Posts: 20
Default

The Tornado IDS is my dream module! So any dev, who feels capable of pulling this of...
Schnelli is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2016, 02:15 AM   #24
jojo
Veteran
 
jojo's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: France
Posts: 3,226
Default

Quote:
Originally Posted by QuiGon View Post
Thx for the heads up!

Now that's interesting. Three 3rd party devs opting to make my favorite aircraft becomming a reality within DCS.


An IT department that I would rather work in than the one I'm working in now


Btw, I will give +1 rep for the first one who can figure out where this picture has been taken
I give it a try: Manching, Germany ?
__________________
Flickr gallery:
https://www.flickr.com/gp/71068385@N02/728Hbi
jojo is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2016, 07:00 AM   #25
QuiGon
Veteran
 
Join Date: Jul 2013
Location: Germany
Posts: 9,581
Default

Quote:
Originally Posted by jojo View Post
I give it a try: Manching, Germany ?
Nope, it's not in Germany

I will give the solution later this day if no one manages to find out, because it's interesting to compare the map shown on the Tornado map display with the same location on google maps.

Edit: I will give another hint: I said it's not in Germany, which might lead to think that this picture was taken on a training deplyoment, but this is also not the case
__________________
Intel i7-4790K @ 4x4GHz + 16 GB DDR3 + Nvidia Geforce RTX 2080 (8 GB VRAM) + Windows 10 64Bit

DCS Panavia Tornado (IDS) really needs to be a thing!


Last edited by QuiGon; 09-30-2016 at 07:06 AM.
QuiGon is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2016, 07:24 AM   #26
Darkbrotherhood7
Member
 
Darkbrotherhood7's Avatar
 
Join Date: Dec 2015
Location: Brazil
Posts: 932
Default

Quote:
Originally Posted by QuiGon View Post
Btw, I will give +1 rep for the first one who can figure out where this picture has been taken
Hmm, luckily, I think I know it.

That pic is a German Tornado ECR on the anti-ISIS campaign, it was taken in Incirlik-Turkey.
__________________
Mission: "To intercept and destroy aircraft and airborne missiles in all weather conditions in order to establish and maintain air superiority in a designated area. To deliver air-to-ground ordnance on time in any weather condition. And to provide tactical reconaissance imagery" - F-14 Tomcat Roll Call
Darkbrotherhood7 is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2016, 08:49 AM   #27
QuiGon
Veteran
 
Join Date: Jul 2013
Location: Germany
Posts: 9,581
Default

Quote:
Originally Posted by Darkbrotherhood7 View Post
Hmm, luckily, I think I know it.

That pic is a German Tornado ECR on the anti-ISIS campaign, it was taken in Incirlik-Turkey.
To be honest, I'm not even sure if that is a ECR or IDS Tornado, but it is indeed participating in the anti-ISIS campaign and the picture was taken at Incirlik as you correctly pointed out. +1 Rep for you Sir

For anyone who wants to campare the map from the Tornado cockpit with google maps, here are the coordinates: 37.000456, 35.423597
__________________
Intel i7-4790K @ 4x4GHz + 16 GB DDR3 + Nvidia Geforce RTX 2080 (8 GB VRAM) + Windows 10 64Bit

DCS Panavia Tornado (IDS) really needs to be a thing!


Last edited by QuiGon; 09-30-2016 at 08:57 AM.
QuiGon is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2016, 06:48 PM   #28
unknown
Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Germany
Posts: 725
Default

Quote:
Originally Posted by QuiGon View Post
I guess we will rather get a GR.1 than a GR.4

Personally I would prefer an ASSTA3 Tornado IDS


Tornado IDS (ASSTA3) WSO-cockpit
What is the censored part of that picture?
__________________
Modules: KA-50, A-10C, FC3, UH-1H, MI-8MTV2, CA, MIG-21bis, FW-190D9, Bf-109K4, F-86F, MIG-15bis, M-2000C, SA342 Gazelle, AJS-37 Viggen, F/A-18C, F-14, C-101, FW-190A8

System: Win 10 64bit, Ryzen 1800X, 32gb RAM, Gigabyte Aorus 1080ti XE

MFG Crosswind Rudder Pedals - TrackIR 5 - VIRPIL T-50CM and VIRPIL MongoosT-50 Throttle
unknown is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2016, 11:23 PM   #29
jojo
Veteran
 
jojo's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: France
Posts: 3,226
Default

Quote:
Originally Posted by unknown View Post
What is the censored part of that picture?
It looks like some kind of "threat display"

__________________
Flickr gallery:
https://www.flickr.com/gp/71068385@N02/728Hbi
jojo is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2016, 11:51 PM   #30
ZHeN
Veteran
 
ZHeN's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Russia
Posts: 5,547
Default

Quote:
Originally Posted by OperatorJack View Post
My thoughts exactly
what's wrong with VEAO ?
they're doing EF2000...
__________________
ZHeN is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 08:17 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.