How to assign radio frequency to flight - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-28-2020, 11:38 AM   #1
markturner1960
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: London & Kent UK
Posts: 426
Default How to assign radio frequency to flight

how do I assign a tacan channel to a tanker I have placed in a mission please?
__________________
System specs: Scan 3XS i9 9900K @5ghz, 32GB Corsair veng DDR4 2666, EVGA GTX 2080ti Win 10. Rift CV1 , 40 inch Phillips monitor. Real simulator FSSB R3 with F-16 SGRH grip and warthog with F-18 grip, plus TM MFD's Tir5. Winwing F-18 throttle, Tek creations panels and ICP

Last edited by markturner1960; 06-28-2020 at 11:53 AM.
markturner1960 is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2020, 01:39 PM   #2
Rudel_chw
Veteran
 
Join Date: Nov 2013
Location: Antofagasta, Chile
Posts: 6,754
Default

Here is a good tutorial:

__________________
For work: iMac mid-2010 of 27" - Core i7 870 - 6 GB DDR3 1333 MHz - ATI HD5670 - SSD 256 GB - HDD 2 TB - macOS High Sierra
For Gaming: 27" Monitor - Ryzen 1500X - 32 GB DDR4 2400 - nVidia GTX1070ti - SSD 1.25 TB - HDD 10 TB - Windows 10 Pro - Thrustmaster HOTAS Cougar - Oculus Rift CV1
Mobile: iPad Pro 12.9" of 256 GB
Rudel_chw is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2020, 03:06 PM   #3
markturner1960
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: London & Kent UK
Posts: 426
Default

Cheers Rudel, but that did not mention the tacan anywhere? I have manged to work out pretty much everything in that tutorial, apart from setting tacan for the tanker...
thanks
__________________
System specs: Scan 3XS i9 9900K @5ghz, 32GB Corsair veng DDR4 2666, EVGA GTX 2080ti Win 10. Rift CV1 , 40 inch Phillips monitor. Real simulator FSSB R3 with F-16 SGRH grip and warthog with F-18 grip, plus TM MFD's Tir5. Winwing F-18 throttle, Tek creations panels and ICP
markturner1960 is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2020, 03:29 PM   #4
Rudel_chw
Veteran
 
Join Date: Nov 2013
Location: Antofagasta, Chile
Posts: 6,754
Default

Quote:
Originally Posted by markturner1960 View Post
Cheers Rudel, but that did not mention the tacan anywhere? I have manged to work out pretty much everything in that tutorial, apart from setting tacan for the tanker...
thanks
Sorry, my memory fails me sometimes .. I remembered that the tutorial was of the traditional Maverick's good quality and just assumed that it included the Tacan.

The Tacan is activated as a Waypoint action, here you can see how I have one of mine set-up:



Best regards
__________________
For work: iMac mid-2010 of 27" - Core i7 870 - 6 GB DDR3 1333 MHz - ATI HD5670 - SSD 256 GB - HDD 2 TB - macOS High Sierra
For Gaming: 27" Monitor - Ryzen 1500X - 32 GB DDR4 2400 - nVidia GTX1070ti - SSD 1.25 TB - HDD 10 TB - Windows 10 Pro - Thrustmaster HOTAS Cougar - Oculus Rift CV1
Mobile: iPad Pro 12.9" of 256 GB
Rudel_chw is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2020, 04:09 PM   #5
markturner1960
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: London & Kent UK
Posts: 426
Default

perfect, thx!
__________________
System specs: Scan 3XS i9 9900K @5ghz, 32GB Corsair veng DDR4 2666, EVGA GTX 2080ti Win 10. Rift CV1 , 40 inch Phillips monitor. Real simulator FSSB R3 with F-16 SGRH grip and warthog with F-18 grip, plus TM MFD's Tir5. Winwing F-18 throttle, Tek creations panels and ICP
markturner1960 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 05:24 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.