Through The Inferno (Dynamic DCS) - Public US Server - Page 10 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-30-2017, 02:46 AM   #91
Buckram
Member
 
Buckram's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Angels 18 or Australia..
Posts: 222
Default

Hey guys, love the servers. Been playing the missions for a while. I'm sure this has been asked before, so my apologies in advance. But do you have any plans to create a WW2 themed TTI Mission on the Normandy map? It would be fun to have bomber escort missions, strafing missions and CAP against the older units. Thanks guys and keep up the great work.
__________________
Achieving World Peace - One 2000lb JDAM at a time.

Intel i7 4790k @ 4.2GHz , 32GB Kingston HyperFuryX DDR3, ASUS ROG STRIX GTX 1080 TI OC, Thrustmaster HOTAS Warthog, Saitek Pro Rudder Pedals, Oculus Rift CV1.
~
Proud Member of the 62nd Fighting Falcons
~
"DCS A-10C, DCS BS:2, DCS P-51D, DCS FC3, DCS UH-1H, DCS SA342, DCS M-2000C, DCS MiG-21bis, DCS F-5E, DCS L-39, DCS Spitfire LF Mk. IX, DCS F-86F"


Buckram is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2017, 03:37 AM   #92
lefty1117
Member
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 130
Default

On the nevada server, I ended up using CA to clear out those rampaging T90s. There were defensive emplacements at nellis, but their status is on Hold so they won't actually do anything. Using CA I can change their tasking which is what I did to clear the base.
lefty1117 is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2017, 03:38 AM   #93
lefty1117
Member
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 130
Default

Just wanted to add, once that was done I had a real nice time on the nevada TTI tonight. There are still these random lag spikes that can do anything from freeze you for a few seconds to out right kill or disconnect you. Don't know what that's about and it seems pretty random. When it's all running smoothly though, it's a real joy in 2.1.
lefty1117 is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2017, 05:23 AM   #94
Oscar Juliet
Member
 
Oscar Juliet's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: TX
Posts: 239
Default

Ì did not have these issues in 2.1 that lefty had. 2.1 is buggy due to the updated. Deferred shading and MSAA cause stutters now.

Hung out with them in discord. Good guys.
__________________
"Through The Inferno"
Endless, Dynamic, Open-World Experience for DCS World
Official Website

My Youtube Channel

My A10c Help Guide

I fly using CH products
Oscar Juliet is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2017, 09:01 PM   #95
Oscar Juliet
Member
 
Oscar Juliet's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: TX
Posts: 239
Default

ATTENTION PLEASE

If you have tried this server or still are thinking about giving it a shot go ahead and jump on in. 1.5 server and 2.1 server have had some major overhauls. Instead of map icons showing you now have to use the radio F10 menu to find grid and nearest city of targets. Teamwork is key and objectives are more difficult for ground pounders.

I've been included in the development of the ground missions. 2.1 has been completely overhauled. 1.5 has some minor tweaks. I'm hoping to re create those ground missions soon! Jump on in and enjoy.
__________________
"Through The Inferno"
Endless, Dynamic, Open-World Experience for DCS World
Official Website

My Youtube Channel

My A10c Help Guide

I fly using CH products
Oscar Juliet is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2017, 02:06 PM   #96
lefty1117
Member
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 130
Default

Twice now on the NEvada server, since the last changes, when I go to f10 map and then find the grid location of where the ground targets should be, I try to put a marker in that area so I can get heading etc and keep a reference, the server disconnects me and it appears that the server crashes.
lefty1117 is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2017, 04:08 PM   #97
Oscar Juliet
Member
 
Oscar Juliet's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: TX
Posts: 239
Default

Quote:
Originally Posted by lefty1117 View Post
Twice now on the NEvada server, since the last changes, when I go to f10 map and then find the grid location of where the ground targets should be, I try to put a marker in that area so I can get heading etc and keep a reference, the server disconnects me and it appears that the server crashes.
I'm not sure when you were on. 2.1 is our test server at the moment. It happened to me as well. Though a couple times yesterday we pushed some updates to the server that required manual restarts.

EDIT: Deadly just told me a small 2.1 patch fixed the crashing issue. It was an ED problem not us.
__________________
"Through The Inferno"
Endless, Dynamic, Open-World Experience for DCS World
Official Website

My Youtube Channel

My A10c Help Guide

I fly using CH products

Last edited by Oscar Juliet; 06-02-2017 at 05:55 PM.
Oscar Juliet is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2017, 05:58 PM   #98
deadlyfishes
Member
 
deadlyfishes's Avatar
 
Join Date: Oct 2015
Location: San Jose, California
Posts: 247
Default

Quote:
Originally Posted by lefty1117 View Post
Twice now on the NEvada server, since the last changes, when I go to f10 map and then find the grid location of where the ground targets should be, I try to put a marker in that area so I can get heading etc and keep a reference, the server disconnects me and it appears that the server crashes.
Quote:
Originally Posted by Oscar Juliet View Post
I'm not sure when you were on. 2.1 is our test server at the moment. It happened to me as well. Though a couple times yesterday we pushed some updates to the server that required manual restarts.

EDIT: Deadly just told me a small 2.1 patch fixed the crashing issue. It was an ED problem not us.
Thank you for being proactive and letting us know of these issues.

You can find details of the latest 2.1 update here:

https://forums.eagle.ru/showpost.php...0&postcount=27

We'll be updating the server today.
__________________
"Through The Inferno"
Endless, Dynamic, Open-World Experience for DCS World
Official Website
Join our Discord Server
Through The Inferno Missions:
Single Player:
Caucasus | NTTR - Las Vegas | Persian Gulf | Normandy (WWII) | Normandy (Modern Aircraft)
Multiplayer Servers:
Dedicated Multiplayer

Discord Username: deadlyfishes#1869
____
Intel i7 7700k OC 5ghz | Titan Xp (SLI) | 64GB DDR4 RAM
deadlyfishes is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2017, 02:41 AM   #99
lefty1117
Member
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 130
Default

Just a quick note that it happened again this evening, US Eastern Time
lefty1117 is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2017, 04:58 PM   #100
Oscar Juliet
Member
 
Oscar Juliet's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: TX
Posts: 239
Default

Quote:
Originally Posted by lefty1117 View Post
Just a quick note that it happened again this evening, US Eastern Time
We had a couple updates to push that couldn't wait. I think we did that twice yesterday. We apologize. Had a lot of good flights though. Hope you enjoy.
__________________
"Through The Inferno"
Endless, Dynamic, Open-World Experience for DCS World
Official Website

My Youtube Channel

My A10c Help Guide

I fly using CH products
Oscar Juliet is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 02:30 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.