Schnellboot type S130 Not Visible - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-22-2020, 09:49 PM   #1
MJDixon
Junior Member
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 32
Default Schnellboot type S130 Not Visible

With the current Open Beta version (2.5.6.49314) the German Schnellboot type S130 is not visible or interactable (it doesn't fire AA guns, nor can it be damaged by shooting at where it should be), however it can be seen as an Icon in the F10 map.

Pressing F9 for external view (or F12 for the static object version) results in either a black screen or a blue screen, with just the information bar showing at the bottom.

The 3D model of the S-Boat does show in the mission editor, however.

Below are some screenshots of the issue.

S-Boat in editor next to U-Boat:




U-Boat in mission, with no S-Boat visible:



S-Boat showing on F10 map, with a heading of 47483648 degrees:



S-Boat external view (F9) showing blank screen:



Reverting to Open Beta 2.5.6.47404 restores the Schnellboot type S130 back to its working state.

Thanks.

Last edited by MJDixon; 05-22-2020 at 10:29 PM.
MJDixon is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2020, 04:25 AM   #2
Blech
Member
 
Blech's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 888
Default

Hi,

Confirmed - Test with Schnellboot and Uboot
OB 2.5.6.49314

The Schnellboot is only visible in the Mission Edior

-
Blech is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2020, 02:08 AM   #3
flyingzypher
Junior Member
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 2
Default

Confirmed, S-boot not visible in game.
flyingzypher is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 04:38 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.