[ALREADY REPORTED] Radio and Waypoint glitch - ED Forums
 


Notices

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-26-2018, 01:59 PM   #1
GMachado
Junior Member
 
GMachado's Avatar
 
Join Date: Jun 2018
Location: Belfast
Posts: 9
Exclamation [ALREADY REPORTED] Radio and Waypoint glitch

Two different situations:


Situation 1 - I have all my channels preset on ME. During my mission, if I change COM 1 to Manual, dial in an ATC or other frequency and then go back to my preset channels, they now keep the same frequency that I've dialed on Manual Mode + I can edit the preset frequency after I do that, which didn't use to happen. This happens while flying or with WOW. Video for a short illustration.


https://youtu.be/uaXwc3n2Ki0


Situation 2 -When navigating through my waypoints, some times they get stuck, specially on the 'Data Page'. I click the arrows and three things can happen:
1- Scroll normally through the waypoints as it should be
2- Waypoint number doesn't change, but I see the coordinates for the other waypoints changing
3- The waypoint and coordinate does not change at all, it gets completely stuck.


To solve this I need to close the data page, and open it on another DDI (or AMPCD in case I was navigating using the DDI). Then the waypoints scroll normally as they should.
Sadly no video.


Cheers.
__________________
Gabriel Machado
[DCS A10C Warthog, F15C, F/A-18C Hornet]

Last edited by GMachado; 06-26-2018 at 02:00 PM. Reason: Add more info
GMachado is offline  
Old 06-26-2018, 02:15 PM   #2
AMVI_Grape
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Italy
Posts: 51
Default

Hello,
Situation 1 - already reported here : https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=213717


Situation 2 - already reported here : https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=213590 and https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=213405


AMVI_Grape is offline  
Old 06-26-2018, 02:20 PM   #3
GMachado
Junior Member
 
GMachado's Avatar
 
Join Date: Jun 2018
Location: Belfast
Posts: 9
Default

Quote:
Originally Posted by Gatling4ever View Post

Should have scrolled a bit more. Sorry. Things here move quickly
__________________
Gabriel Machado
[DCS A10C Warthog, F15C, F/A-18C Hornet]
GMachado is offline  
Old 06-26-2018, 06:10 PM   #4
Druid_
ED Testers Team
 
Druid_'s Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Dubai (Expat)
Posts: 2,266
Default

no need to video. stop mission and save a track file before quiting or restarting. Then add the .trk file to your post. We can then just replay your track file to see what you did & what happened. Thanks
__________________
i7-7700K : 16Gb DDR4 2800 Mhz : Asus Mobo : 2TB HDD : Intel 520 SSD 240gb : RTX 2080ti: Win10 64pro : Dx10 : TrackiR4 : TM Warthog : ASUS ROG SWIFT PG348Q
Druid_ is offline  
Closed Thread

Tags
radio, radio com bug, waypoint

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 11:31 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.