Locomotives not valid targets? - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-10-2018, 10:12 PM   #1
resonance84
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 2
Default Locomotives not valid targets?

So I recently finished the first mission of the Operation Epsom; I took out two locomotives and 1 truck with the rest of my flight. I noticed the post mission screen (and in tacview) that the trains don't seem to be tracked as kills by DCS. Is that normal or am I missing something? I thought that hitting trains was a big part of the Normandy air campaign and it strikes me as a little weird that the game does not seem to track it.
resonance84 is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2018, 10:55 PM   #2
Bunyap
3rd Party Campaign Designer
 
Bunyap's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 387
Default

Hi Resonance84, that is the way it works for now. The train targets, and unfortunately there will not be many of them until the developers finish the rail system, are just static objects. They are not scored in any way.
__________________
Bunyap is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2018, 01:37 AM   #3
resonance84
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 2
Default

That's okay. The little number at the end is less important to me than the general feel of the mission, which so far is excellent. I can keep track of locomotive kills on my own.
resonance84 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 09:53 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.