JDAM alignment - Page 4 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-15-2019, 03:32 AM   #31
Harlikwin
Veteran
 
Harlikwin's Avatar
 
Join Date: Nov 2018
Location: Living rent free in your mind
Posts: 3,556
Default

Quote:
Originally Posted by Gripes323 View Post
The way I understand JDAM procedures: Once "boxed" on the STORES page the weapon is powered up and aligned. In case there are different variants of JDAMs, all get powered up and aligned but only the selected (boxed) one will be ready for release. Others are aligned and powered up and are ready when selected. If none of the JDAMs is boxed on the STORES page the power is cut. However the selected JDAM can remain boxed while the pilot browses the DDI's MENU, switches master modes and so forth.
Well, that's how I would've programmed this whole mess
I don't know what docs ED has and what their plan is for systems that "everyone" knows about but no officially released docs are floating around. Does this mean they will never model these systems or features?
What if the pilot switches to AA mode. Alignment lost?
__________________
New hotness: I7 9700k 4.8ghz, 32gb ddr4, 2080ti, TM Warthog. TrackIR, HP Reverb (formermly CV1)
Old-N-busted: i7 4720HQ ~3.5GHZ, +32GB DDR3 + Nvidia GTX980m (4GB VRAM) TM Warthog. TrackIR, Rift CV1 (yes really).
Harlikwin is offline   Reply With Quote
Old 09-15-2019, 03:55 AM   #32
Roger_Balls
Junior Member
 
Join Date: May 2019
Posts: 7
Default

Quote:
Originally Posted by Harlikwin View Post
What if the pilot switches to AA mode. Alignment lost?

No it goes into a background refresh, in theory the only way to drop alignment is to select another A/G weapon, or unbox JDAM
Roger_Balls is offline   Reply With Quote
Old 09-15-2019, 04:05 AM   #33
Harlikwin
Veteran
 
Harlikwin's Avatar
 
Join Date: Nov 2018
Location: Living rent free in your mind
Posts: 3,556
Default

Quote:
Originally Posted by Roger_Balls View Post
No it goes into a background refresh, in theory the only way to drop alignment is to select another A/G weapon, or unbox JDAM
Well thats broken then, you definately loose alignment if you go a/a
__________________
New hotness: I7 9700k 4.8ghz, 32gb ddr4, 2080ti, TM Warthog. TrackIR, HP Reverb (formermly CV1)
Old-N-busted: i7 4720HQ ~3.5GHZ, +32GB DDR3 + Nvidia GTX980m (4GB VRAM) TM Warthog. TrackIR, Rift CV1 (yes really).
Harlikwin is offline   Reply With Quote
Old 09-15-2019, 06:13 AM   #34
launchedsquid
Junior Member
 
launchedsquid's Avatar
 
Join Date: Mar 2018
Location: New Zealand
Posts: 41
Default

Quote:
Originally Posted by Harlikwin View Post
Well thats broken then, you definately loose alignment if you go a/a
not "broken" just not complete.
launchedsquid is offline   Reply With Quote
Old 09-15-2019, 07:55 AM   #35
majapahit
Senior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 1,268
Default

You can post the damn JDAM / F/A-18C manual on WIKILEAKS,

unless you're with the Russians then you want to trade names through US State then you can walk around free and drink coffee in public .
__________________
Autopilot panel | Headtracker | TM HOTAS | G920 HOTAS | Throttle Quadrants | 8600K | GTX 1080 | 32GB RAM| Win 10 x64 | Voicerecognition | 40" 1080p TV | 2x 24" 1080p side monitors | 24" 1080p touchscreen | VR googles

Last edited by majapahit; 09-15-2019 at 07:59 AM.
majapahit is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 12:44 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.