[REPORTED] Aircraft sound stops - Page 13 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-19-2020, 07:44 AM   #121
BIGNEWY
ED Community Manager
 
BIGNEWY's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: UK
Posts: 19,228
Default

Thanks Rolds
__________________
BIGNEWY
Community Manager Eagle Dynamics
Windows 10 Pro x64, NVIDIA MSI RTX 2080Ti VENTUS GP, INTEL i7 4790K @4.4 GHz( Cooled by H100i ), 32GB DDR3 @1866 , Asus Z97-AR, TM Warthog, Jet provost rudder pedals, VIVE Cosmos
BIGNEWY is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2020, 03:25 PM   #122
Propnut
Junior Member
 
Propnut's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Greenville Michigan
Posts: 89
Default

This is also happening to me, I do not have a track to offer but thought I would chime in. Let me know if there is any data (tracks, logs, etc) that I can contribute.
Propnut is online now   Reply With Quote
Old 02-25-2020, 07:13 AM   #123
MadMonty
Member
 
MadMonty's Avatar
 
Join Date: Dec 2016
Location: Munich, GER
Posts: 116
Default

Happend to me again yesterday, unfortunately no track available.

But the moment I lost sound, I have activated time accelaration 2 times. Once again, only cockpit engine and gun sound has been gone, while I could listen to the radio. External view had all sounds available.
__________________

Thermaltake Core V1 | MSI Z270I Gaming Pro Carbon | Intel I7700K | EVGA GTX 1080 TI SC | 32 GB RAM DDR4-3000 | Corsair H90 | 250 & 500 GB Samsung Evo850 SSD | WIN 10 64bit Pro | TM Hotas Warthog | TM Pendular Rudder | Oculus Rift S
MadMonty is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 02:11 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.