A-A refueling does not fill drop tanks - Page 3 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-14-2018, 07:40 PM   #21
fatboy
Junior Member
 
fatboy's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Tasmania, Australia
Posts: 53
Reputation power: 6
fatboy is on a distinguished road
Default

I just made a mission with about 30% internal fuel and added two wing tanks (empty) I made contact with tanker hooked up to tanker and took fuel.The fuel Gauge went to 7700 and stopped but i got no disconnect from tanker so i kept refueling the Aircraft clearly took more and more power to stay connected and gained a very heavy feel to it.The AOA was getting higher and higher until it reached over 13.This was after the latest hotfix to open beta.The bottomless tanks still exist.I didn't save the track but am happy to do it over and save track to post if you need it.
__________________
fatboy is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2018, 07:43 PM   #22
xjiks
Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 311
Reputation power: 12
xjiks is just really nicexjiks is just really nicexjiks is just really nicexjiks is just really nicexjiks is just really nicexjiks is just really nicexjiks is just really nicexjiks is just really nicexjiks is just really nice
Default

Does it still happen after today's hotfix 3 for dcs 2.5?

https://forums.eagle.ru/showpost.php?p=3396674

Quote:
Tanker will be fill external tanks of aircraft
__________________
L'important n'est pas de tuer, mais de survivre.


Spoiler:

My specs:
Asus Z77-A
Intel I5 3570K @3,6GHz
Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB
16GB DDR3
Saitek X-52
Track IR 4
Windows 7/64bits

Last edited by xjiks; 02-14-2018 at 07:45 PM.
xjiks is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2018, 07:58 PM   #23
fatboy
Junior Member
 
fatboy's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Tasmania, Australia
Posts: 53
Reputation power: 6
fatboy is on a distinguished road
Default

I did the refuel after hotfix 3.It is still a problem.
Attached Files
File Type: trk Harrier Refueling bug post hotfix.trk (3.63 MB, 2 views)
__________________

Last edited by fatboy; 02-15-2018 at 11:52 AM. Reason: Added Track
fatboy is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2018, 08:58 AM   #24
statrekmike
Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: Providence RI
Posts: 405
Reputation power: 8
statrekmike is a jewel in the roughstatrekmike is a jewel in the roughstatrekmike is a jewel in the roughstatrekmike is a jewel in the roughstatrekmike is a jewel in the roughstatrekmike is a jewel in the rough
Default

Quote:
Originally Posted by Zeus67 View Post
We've been testing and it looks like something is broken inside DCS and ED is the one called to fix it.

This is a pretty big deal and a huge issue for this module (and probably even future modules like the Hornet) so hopefully ED is quick to stomp out this particular issue. A big part of the Harrier experience is having to refuel with drop tanks loaded.

Hopefully this is something that ED does not wait to fix.
statrekmike is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 12:44 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.