Serious problem with P-51D keyboard/joystick/track ir layout - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-05-2017, 02:05 AM   #1
Esac_mirmidon
Veteran
 
Esac_mirmidon's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Ferrol, Spain
Posts: 5,367
Send a message via MSN to Esac_mirmidon
Default Serious problem with P-51D keyboard/joystick/track ir layout

I have the P-51D from the very beggining without any problem both in 2.1 and 1.5. Never an issue but since the last update i´ve found a problem that is worrying me very deeply.

I was using the Mustang for the first time since the update yesterday and when i´ve started on the cockpit my trackir, controls and layout setup are not working at all.

Then i was checking the controls profile sheet for the Mustang and for my surprise is EMPTY.





Its the most strange thing ever.

I cant bind, modified, load a profile or make anything because there is no controls profile at all. Then i´ve deleted the P-51D folder from Saved Games and reloaded the sim. This time i can see the controls profile but still cant click on ANY keyboard command, neither click on load profile, nothing. When i change to Axis profile its empty and when i came back to controls is empty again.

I have tried again deleting the P-51D folder inside config/input from Saved games: Nothing.

Then i have tried uninstalling the P-51D module and reinstalling again. Same problem.

I´m very worried because i dont have any idea what is going on.

If Bignewy or Sith or any other could help me with his i will really appreciated a lot. Also another mate from my squadron has the same problem.

Its ONLY with the Mustang. The rest of the modules are OK.

Thanks for any help.
__________________
" You must think in russian.."


Windows 7 64 bits Home Premium-Intel 2500K OC 4.6 - GTX 1060 EXOC KFA2 - 16 Gigas RAM 1.600 - 1920x1080

Hotas Rhino X-55 - MFG Crosswind Rudder Pedals - Track IR 4

Last edited by Esac_mirmidon; 09-05-2017 at 02:08 AM.
Esac_mirmidon is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2017, 02:48 AM   #2
Esac_mirmidon
Veteran
 
Esac_mirmidon's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Ferrol, Spain
Posts: 5,367
Send a message via MSN to Esac_mirmidon
Default

It seems deleting the whole DCS Open Alpha folder did the trick.

Now i hope my settings are still valid from my imput backup folder.
__________________
" You must think in russian.."


Windows 7 64 bits Home Premium-Intel 2500K OC 4.6 - GTX 1060 EXOC KFA2 - 16 Gigas RAM 1.600 - 1920x1080

Hotas Rhino X-55 - MFG Crosswind Rudder Pedals - Track IR 4
Esac_mirmidon is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 12:04 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.