[UH-1H] Forestry Operations - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-11-2016, 01:56 PM   #1
Eight Ball
Senior Member
 
Eight Ball's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Bubbelgium
Posts: 1,236
Reputation power: 49
Eight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to behold
Default [UH-1H] Forestry Operations

Initially started working on this mission a few months ago as part of my GreenWar campaign.
I don't know when I'll be able to complete it so I figured I could share this simple mission in the meantime.



There are 6 cargo zones with a various number of trunks, bring them back to the drop zone.

Upuaut's Cargo+Helipads+Hospital,etc mod & Evergreen livery required.

You might experience some issue with the communication menu.
If it's the case, turn off "easy communication" in the option and make sure to land before bringing up the com. menu.
EDIT :
Quote:
Actually, ED changed the communication system. Whenever you are in flight, you should use "Pilot's radio trigger RADIO" (default key is R.Alt + \)
DOWNLOAD MISSION

https://www.youtube.com/watch?v=mNzW7kTT83Y





__________________
■■■■■ Civilian Oriented Gameplay In DCS World ■■■■■
Dumb bombs require smart pilotsDCS Pictures

Last edited by Eight Ball; 03-23-2017 at 04:10 PM.
Eight Ball is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2016, 04:27 PM   #2
FishDoctor
Member
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 968
Reputation power: 5
FishDoctor has a spectacular aura aboutFishDoctor has a spectacular aura aboutFishDoctor has a spectacular aura aboutFishDoctor has a spectacular aura about
Default

Niiice!
Thank you so much!
FishDoctor is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2016, 04:34 PM   #3
Eight Ball
Senior Member
 
Eight Ball's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Bubbelgium
Posts: 1,236
Reputation power: 49
Eight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to behold
Default

Don't thank me too quickly...

I've just tried the mission after restarting DCS (after a permanent freeze on the loading screen, pretty much the only thing DCS is achieving consistently lately...) and I can't get the communication menu to show up.

Only way I've been able to make it work was to make sure "easy communication" was turned off in the option, and even then you must be landed for the menu to show up. And it doesn't work at all in MP.

I don't get it. I've spend a hour tweaking the mission earlier today and it was working perfectly fine.

Feel free to look into it if you want but, personally, I won't even touch the mission editor with a stick before quite a while...
__________________
■■■■■ Civilian Oriented Gameplay In DCS World ■■■■■
Dumb bombs require smart pilotsDCS Pictures

Last edited by Eight Ball; 05-11-2016 at 04:36 PM.
Eight Ball is offline   Reply With Quote
Old 05-13-2016, 09:24 AM   #4
mwd2
Senior Member
 
mwd2's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Germany
Posts: 2,109
Reputation power: 17
mwd2 is just really nicemwd2 is just really nicemwd2 is just really nicemwd2 is just really nicemwd2 is just really nicemwd2 is just really nicemwd2 is just really nicemwd2 is just really nicemwd2 is just really nicemwd2 is just really nicemwd2 is just really nice
Default

Quote:
Originally Posted by Eight Ball View Post
Don't thank me too quickly...

I've just tried the mission after restarting DCS (after a permanent freeze on the loading screen, pretty much the only thing DCS is achieving consistently lately...) and I can't get the communication menu to show up.

Only way I've been able to make it work was to make sure "easy communication" was turned off in the option, and even then you must be landed for the menu to show up. And it doesn't work at all in MP.

I don't get it. I've spend a hour tweaking the mission earlier today and it was working perfectly fine.

Feel free to look into it if you want but, personally, I won't even touch the mission editor with a stick before quite a while...
I used RAlt+\ and my Radio COMM Menu works in fly ( "easy communication" turned off)

Edit
Quote:
Originally Posted by Frank00 View Post
Yes I know that but the way given is for a directory not for a file
it doesn`t matter, DCS World used .zip files 'like' folders ('not completely'!)
__________________
Waiting for:DCS: F/A-18C & DCS: Mi-24 Hind, ...
aka Ghost0815
GSPB Ugly Squadron
"Do you know the way to Chak Chak?."

Last edited by mwd2; 05-13-2016 at 09:33 AM.
mwd2 is offline   Reply With Quote
Old 05-13-2016, 10:49 AM   #5
Eight Ball
Senior Member
 
Eight Ball's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Bubbelgium
Posts: 1,236
Reputation power: 49
Eight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to behold
Default

Quote:
Originally Posted by mwd2 View Post
I used RAlt+\ and my Radio COMM Menu works in fly ( "easy communication" turned off)
That's so weird, no matter what I try it doesn't work on my end
Can't get the menu to show up in flight.
Sorry about that rant, I was anxiously awaiting some news from one of my relative who went into surgery, was in dire need of sleep and out of smokes! A few hours later I was already back in the mission editor

Quote:
Originally Posted by Frank00 View Post
I'm trying with the Mi8 helipadgrid or with the air race item but the texture are still missing.
Just to make sure, here's the step by step installation procedure with JSGME.

1.Download the cargo mod from the link I've provided (even if you already have an older version!)

2.It's an .exe file. Run it and unpack it in the directory of your choice.
- It will create a folder called "Helipads_Cargo_RaceGates_Hospital"

3.Place that folder inside your JSGME mod folder.

4.Run JSGME and install the cargo mod.

5.Download the autoexec.cfg I've provided earlier and edit the path as instructed in my previous post.

6.Place the autoexec.cfg in C:\Users\"your username"\Saved Games\DCS.openalpha\Config\
__________________
■■■■■ Civilian Oriented Gameplay In DCS World ■■■■■
Dumb bombs require smart pilotsDCS Pictures

Last edited by Eight Ball; 05-13-2016 at 10:58 AM.
Eight Ball is offline   Reply With Quote
Old 05-13-2016, 11:12 AM   #6
codefox
Member
 
codefox's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Location: Fox's Den
Posts: 386
Reputation power: 8
codefox is just really nicecodefox is just really nicecodefox is just really nicecodefox is just really nicecodefox is just really nicecodefox is just really nicecodefox is just really nicecodefox is just really nicecodefox is just really nicecodefox is just really nicecodefox is just really nice
Default

Quote:
Originally Posted by Eight Ball View Post
Don't thank me too quickly...

I've just tried the mission after restarting DCS (after a permanent freeze on the loading screen, pretty much the only thing DCS is achieving consistently lately...) and I can't get the communication menu to show up.
Known bug with 2.0. http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=165887
Looks fun, I gotta try it when I get back home.
__________________
codefox is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2016, 05:24 PM   #7
FishDoctor
Member
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 968
Reputation power: 5
FishDoctor has a spectacular aura aboutFishDoctor has a spectacular aura aboutFishDoctor has a spectacular aura aboutFishDoctor has a spectacular aura about
Default

I just tested and it worked well, but only in SP, don't know what will happen in MP. But I was able to pick up the wood and bring it to loggingplace.
Only problem: The wood has camouflage, not wooden texture...but I think that should be a issue in mod-structure of my DCS.
FishDoctor is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2016, 02:42 AM   #8
Eight Ball
Senior Member
 
Eight Ball's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Bubbelgium
Posts: 1,236
Reputation power: 49
Eight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to behold
Default

Weird...

About the missing texture, check this :
Quote:
Originally Posted by upuaut View Post
Use JSGME for unstallation.

Add this line to C:\Users\"your username"\Saved Games\DCS\Config\autoexec.cfg

table.insert(options.graphics.VFSTexturePaths, "./Bazar/World/textures/staddons")

e.g.
table.insert(options.graphics.VFSTexturePaths, "D:/games/DCS World OpenBeta/Bazar/World/textures/staddons")
__________________
■■■■■ Civilian Oriented Gameplay In DCS World ■■■■■
Dumb bombs require smart pilotsDCS Pictures
Eight Ball is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2016, 07:05 AM   #9
FishDoctor
Member
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 968
Reputation power: 5
FishDoctor has a spectacular aura aboutFishDoctor has a spectacular aura aboutFishDoctor has a spectacular aura aboutFishDoctor has a spectacular aura about
Default

There is no autoexec for openalpha, openbeta or stable. Very strange.
I just checked the thread of the mod and didn't found anything. But thats not that big of the deal.
It would be great, if there would be a feedback for complete delivery of the logs, I don't know if the editor allows that kind of script?
And delivered log should disappear from comms-menu, yesterday I needed much time to find the last package of the first spot.
FishDoctor is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2016, 07:12 AM   #10
Eight Ball
Senior Member
 
Eight Ball's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Bubbelgium
Posts: 1,236
Reputation power: 49
Eight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to behold
Default

If you don't have any autoexec, just create one. I've attached mine, you will have to edit the path tho.

When I'll integrate this mission into my GreenWar campaign, you will have a voice-over feedback everytime you deliver the logs. But I'm quite busy with other stuff right now and it might take a few months. It was really a simple mission inspired by this video and given the issue I have with radio, I'm glad I didn't waste too much time on it.


Thanks for the feedback!
Attached Files
File Type: cfg autoexec.cfg (283 Bytes, 241 views)
__________________
■■■■■ Civilian Oriented Gameplay In DCS World ■■■■■
Dumb bombs require smart pilotsDCS Pictures

Last edited by Eight Ball; 05-12-2016 at 07:14 AM.
Eight Ball is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 04:07 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.