Flares possible ? - Page 2 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-01-2019, 07:49 PM   #11
GeorgeLKMT
Senior Member
 
GeorgeLKMT's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Czech Republic
Posts: 1,624
Default

The lines in the lua are to define the position of the signal flare dispenser. ME will always display the controls, just disabled on some aircraft (CMDS_Edit = false), no mystery there.

I can imagine it might be possible to mod it somehow though, 3 left and 3 right just like Breitling, but that's beyond my knowledge.
__________________
L-39C/ZA Czech cockpit mod My DCS skinsAll of my mods not compatible with 2.5 will be fixed and made available at a later date.

Last edited by GeorgeLKMT; 08-01-2019 at 07:56 PM.
GeorgeLKMT is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2019, 09:05 PM   #12
Morpheus
Member
 
Morpheus's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: France
Posts: 541
Default

Was a joke will give a look and if I find something, I'll share results
__________________

DCS Virtual Breitling Jet Team Flight Lead
Morpheus is offline   Reply With Quote
Old 08-30-2019, 06:54 AM   #13
Sheriff BurneR
Junior Member
 
Sheriff BurneR's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Location: Poland
Posts: 42
Default

Yeah .. i want Hellfire's for Huey
__________________
i7 6700k / Gtx 1070 / 32GB DDR4 / SSD / Warthog / 2 MFD / Saitek Rudders / RiftCV1 / Rift S...

A10C / F5 / F14 / F16 / F18 / M2000 / HARRIER / FC3 / HUEY / GAZELLE / MI8 / CB ARMS / PERSIAN GULF / NEVADA
Sheriff BurneR is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 11:11 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.