Licencia de Nevada - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-15-2017, 07:35 PM   #1
Todo_poder
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 16
Reputation power: 0
Todo_poder is an unknown quantity at this point
Default Licencia de Nevada

Hola.
He reinstalado en W10 DCS. Y el mapa de Nevada no me aparece como comprado.

¿Que es lo que puede pasar?.

Gracias.
Todo_poder is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2017, 12:20 PM   #2
ec-swr
Member
 
ec-swr's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Chorizolandia
Posts: 876
Reputation power: 14
ec-swr is just really niceec-swr is just really niceec-swr is just really niceec-swr is just really niceec-swr is just really niceec-swr is just really niceec-swr is just really niceec-swr is just really niceec-swr is just really niceec-swr is just really niceec-swr is just really nice
Default

Quote:
Originally Posted by Todo_poder View Post
Hola.
He reinstalado en W10 DCS. Y el mapa de Nevada no me aparece como comprado.

¿Que es lo que puede pasar?.

Gracias.
¿tienes esto instalado?

https://www.digitalcombatsimulator.c...s/world/alpha/
__________________
.youtube
ec-swr is offline   Reply With Quote
Old 03-20-2017, 08:12 PM   #3
sampler
Member
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 159
Reputation power: 1
sampler will become famous soon enoughsampler will become famous soon enough
Default

Quote:
Originally Posted by Todo_poder View Post
Hola.
He reinstalado en W10 DCS. Y el mapa de Nevada no me aparece como comprado.

¿Que es lo que puede pasar?.

Gracias.
¿Alguna novedad? ¿Conseguiste activar la licencia?
__________________
Abandono la comunidad/ Abandon the community
sampler is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2017, 09:39 AM   #4
Todo_poder
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 16
Reputation power: 0
Todo_poder is an unknown quantity at this point
Default

Hola de nuevo.
No me aparece la licencia en mi perfil. Pero en la tienda, si que me aparece como comprado y ahí es donde he podido mirar la licencia.

Muchas gracias por la ayuda.
Todo_poder is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2017, 10:08 AM   #5
ruso
Junior Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: España
Posts: 55
Reputation power: 0
ruso is an unknown quantity at this point
Default

El mapa de Nevada es una instalacion diferente al Caucaso. Tienes que tener dos DCS instalados.
ruso is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2017, 08:46 AM   #6
Todo_poder
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 16
Reputation power: 0
Todo_poder is an unknown quantity at this point
Default

Lo se Ruso. Muchas gracias.
Todo_poder is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 11:33 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.