A-10C Basic Flight Training Qualification DLC - Page 21 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-02-2018, 05:39 AM   #201
Tidji
Junior Member
 
Join Date: May 2015
Location: France
Posts: 23
Default

Thank you for the information, i'll try with these parameters.

Last edited by Tidji; 04-02-2018 at 06:05 AM.
Tidji is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2018, 06:37 AM   #202
Tidji
Junior Member
 
Join Date: May 2015
Location: France
Posts: 23
Default

Not better, you will see my parameters in the picture. I was flying level just when accelerating after reducing to 160 Knots.
Sabre can you tell me what is wrong please, i am tired of doing and redoing the same mission.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screen_180402_082622.jpg
Views:	99
Size:	409.1 KB
ID:	181903  
Tidji is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2018, 12:30 PM   #203
Sabre-TLA
3rd Party Campaign Creator
 
Sabre-TLA's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Kemptville
Posts: 2,425
Default

Do you get the same response on the practice mission? The triggers are the same so if it's a bug in the mission you would see it in both.
Sabre-TLA is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2018, 12:32 PM   #204
Sabre-TLA
3rd Party Campaign Creator
 
Sabre-TLA's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Kemptville
Posts: 2,425
Default

Quote:
Originally Posted by sc_neo View Post
Hey Sabre, any progress update on the NTTR conversion would be very welcome
We have a few other projects in the pipeline at the moment but it's still on our list.

We have confirmed that it is possible to migrate the missions to the NTTR map though (without having to redo them from scratch).
Sabre-TLA is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2018, 03:16 PM   #205
Tidji
Junior Member
 
Join Date: May 2015
Location: France
Posts: 23
Default

Same problem with the training mission which seems to be coherent.
Tidji is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2018, 05:11 AM   #206
sc_neo
Member
 
sc_neo's Avatar
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 380
Default

''We have confirmed that it is possible to migrate the missions to the NTTR map though (without having to redo them from scratch). ''

Thats good to hear, thx for letting us know!
sc_neo is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2018, 03:46 PM   #207
Tidji
Junior Member
 
Join Date: May 2015
Location: France
Posts: 23
Default

Can someone tell me if i am alone to have this altitude issue with this DLC campaign with the release 1.5.8 ?
Is this bug really fixed in this release ?
Tidji is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2018, 03:52 PM   #208
sze5003
Member
 
Join Date: Jul 2017
Location: US
Posts: 886
Default

It should be fixed in 2.5 as long as you set the correct pressure at startup. I'm on the tactical campaign and even though at vaziani the pressure is 2833 I often always get told to check my altitude too.
__________________
Asus ROG Strix Z370-E | Core i7 8700k @5.0Ghz-Corsair H100i v2 | 32GB DDR4 Corsair Vengence LPX 3000 | 1TB Seagate 7200 rpm | OCZ Trion 150 960GB | 256GB Samsung 830 | 1TB Samsung 850 EVO | Asus Strix OC 1080Ti | Samsung Odyssey
sze5003 is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2018, 05:47 PM   #209
woodlanddragon
Junior Member
 
woodlanddragon's Avatar
 
Join Date: May 2015
Location: Franken (EDQI)
Posts: 83
Default

Quote:
Originally Posted by Tidji View Post
Can someone tell me if i am alone to have this altitude issue with this DLC campaign with the release 1.5.8 ?
Is this bug really fixed in this release ?

Oh, you are playing 1.5.8. I did not see it on my last answer.

Have you tried to set your barometer pressure befor starting?

Quote:
Originally Posted by Tidji View Post
Not better, you will see my parameters in the picture. I was flying level just when accelerating after reducing to 160 Knots.
Sabre can you tell me what is wrong please, i am tired of doing and redoing the same mission.
What i can see is that your high on the CDU is 6763 feet, the altimeter shows ~6230 feet.

I wanted to find out where the difference is from. But still had no time.

In case of doubt: Ask your flight inspector, or read the flight manual!

Ok,

G-Alt (6763 ft.) on the CDU ist the altitude from your GPS device.
Altimeter (~6230 ft.) is the barometric altitude.

Have you tried to fly with the altimeter as shown on side 124 in the flight manual?




Last edited by woodlanddragon; 04-05-2018 at 06:12 PM.
woodlanddragon is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2018, 07:13 PM   #210
woodlanddragon
Junior Member
 
woodlanddragon's Avatar
 
Join Date: May 2015
Location: Franken (EDQI)
Posts: 83
Default

Maybe interesting:

http://xcmag.com/news/gps-versus-bar...nitive-answer/
woodlanddragon is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 10:45 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.