have to re-authenticate SU-33 every time i start DCS - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-15-2018, 09:55 AM   #1
JackFlash
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Location: Götlaborg, Sweden
Posts: 27
Default have to re-authenticate SU-33 every time i start DCS

Hi! I have owned FC3 for many years but since the release of the Su-33 I have encountered some trouble. Every time I start DCS the game asks me to authenticate the Su-33. I enter my purchase-code for DCS and it is accepted, but the next time I start DCS I have to do the same thing again. Why is this?
JackFlash is offline   Reply With Quote
Old 10-15-2018, 10:18 AM   #2
Oesau
Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Australia
Posts: 356
Default

Have you installed the Su-33 module? I know I was getting the same thing happening to me as I had FC3 installed and licenced as well as the Su-33 module installed.

I uninstalled the Su-33 module and that resolved the issue.
Oesau is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2018, 08:01 AM   #3
JackFlash
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Location: Götlaborg, Sweden
Posts: 27
Default

Quote:
Originally Posted by Oesau View Post
Have you installed the Su-33 module? I know I was getting the same thing happening to me as I had FC3 installed and licenced as well as the Su-33 module installed.

I uninstalled the Su-33 module and that resolved the issue.
That fixed it! Thank you.
JackFlash is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2018, 04:21 PM   #4
Madcop
Junior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 31
Smile

Quote:
Originally Posted by JackFlash View Post
That fixed it! Thank you.
Hi there , I've got the same problem. What folder do I have to delete ?
The one that can be found in DCS World/ demomods/aircraft (76 Kb) or the one found in DCS/mods/aircraft (130 Mb) ?


I suppose it should be the one of 76 Kb.


Sorry but as I am not a specialist , I prefer to ask.


Thanks,


Madcop
Madcop is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2018, 01:53 AM   #5
Svsmokey
Member
 
Join Date: Dec 2017
Location: Dystrumpia
Posts: 570
Default

Quote:
Originally Posted by Madcop View Post
Hi there , I've got the same problem. What folder do I have to delete ?
The one that can be found in DCS World/ demomods/aircraft (76 Kb) or the one found in DCS/mods/aircraft (130 Mb) ?


I suppose it should be the one of 76 Kb.


Sorry but as I am not a specialist , I prefer to ask.


Thanks,


Madcop
Can you not do it in the module manager ?
__________________
I5-6500 3.2ghz cpu, 16 gb ddr4-2133mhz , Asrock H170M PRO4 , 128gb & 240gb ssd's , 1tb hdd , EVGA 1070 FE , TiR5 , BenQ 1080p monitor , CH hotas and pedals

"Hold my beer"
Svsmokey is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2018, 08:06 PM   #6
draconus
Member
 
draconus's Avatar
 
Join Date: Nov 2017
Location: Poland
Posts: 477
Default

Quote:
Originally Posted by Madcop View Post
Hi there , I've got the same problem. What folder do I have to delete ?
In case you're not familiar with the module manager:
run DCS, in the main menu click the icon on top - the one with squares, go to installed tab and remove Su-33 module - files will be deleted from disc but Su-33 will still be available as part of FC3.
draconus is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2018, 11:29 PM   #7
Frederf
Veteran
 
Join Date: Dec 2008
Location: Campbell, CA
Posts: 3,910
Default

Quote:
Originally Posted by Svsmokey View Post
Can you not do it in the module manager ?
Certain modules you can't. Last time I uninstalled using the command line dcs_updater.exe uninstall MODULE_NAME
Frederf is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 01:40 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.