Not enough Missions - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-11-2019, 01:25 PM   #1
Bagpipe
Member
 
Bagpipe's Avatar
 
Join Date: May 2019
Location: Scotland
Posts: 282
Default Not enough Missions

Is it just me or is the DCS Spitfire module seriously lacking in Missions. It has a grand total of two missions and a few basic instant actions on each map. The Viper already has 5 scripted missions...

Come on ED can we have a few missions with a bit of depth thrown our way please?

Yes i have some 3rd party bought campaigns etc but expect more with the module itself

Ta
__________________

ROG Strix B450F, Ryzen 3700x, RTX 2070Super, 16GB DDR4 3200Mhz, SSD, T-Master HOTAS
https://www.youtube.com/channel/UC6-..._as=subscriber
https://twitter.com/BagpipeFlying
Bagpipe is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2019, 02:12 PM   #2
JG13~Wulf
Member
 
Join Date: May 2015
Location: Belgium
Posts: 254
Default

I think we have to wait asset pack update to have content for mission.
Let's see after that because it's the same problem for all warbirds
__________________
JG13~Wulf is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 08:46 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.