MFCD for Android tablets (phones) - Page 41 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-12-2018, 07:52 AM   #401
VirusAM
Senior Member
 
VirusAM's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Rome, Italy
Posts: 1,292
Send a message via MSN to VirusAM
Default

Quote:
Originally Posted by AesclepiusCrow View Post
Silly question, but those of us that bought it in the past will still have it right? We don't need to buy it again?



It was a fantastic app when DCS was still on a single trajectory. Honestly one of the best apps for using the Cougar MFDs. I have two old tablets I've saved for just this purpose and I'm super stoked to finally be able to have almost a full working cockpit. Thanks for all your hard work, Colo!


it is out?
__________________
Vincent "Virus" DThe
I7-9900K @5.1 GHz | 32gb DDR4 Ram 3200MHz| GeForce GTX1080ti modded with Liquid Cooling |SSDs | Virpil WarBrd + F18 Stick | Fssb R3 Lighting + TM-f16 Stick | MFG Crosswind | Oculus Rifs S | OpenTrack + Ps3Eye | Samsung CH3270 32" 2560x1440 QLED Monitor | Speedmaster Flight Seat
VirusAM is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2018, 09:51 AM   #402
Tasselhoff
Member
 
Tasselhoff's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 126
Default

Quote:
Originally Posted by VirusAM View Post
it is out?
Good question.
__________________
I don't always openly list my things. But when I do, I put it in my signature.
Tasselhoff is offline   Reply With Quote
Old 11-07-2018, 10:20 PM   #403
colo
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Slovakia, Bratislava
Posts: 324
Default

Hi,
sorry for the delay:


After 2 years break - currently tuning lag on "DCSpanelsPro", will try to release on Google Play for Android devices within week.
Initial release will support A-10C MFCDs and CDU instruments and F-18C Hornet MDI instruments.
Completely reworked routines, much more stable and reliable, with auto discover on LAN (no setup between PC and tablet needed), no starting of server or client needed (you can restart server or client at any time)



https://www.youtube.com/watch?v=q_IQ...eqJsxsXUSRQvI4


Best,
colo
__________________
Win 10 64bit, Intel i5, 16 GB RAM, Nvidia 1070 8GB, SSD 500 GB, Thrustmaster Warthog + pedals, Cougar MFDs, TrackIR, HTC Vive, aInstruments

Last edited by colo; 11-09-2018 at 12:20 PM.
colo is offline   Reply With Quote
Old 11-13-2018, 05:31 PM   #404
colo
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Slovakia, Bratislava
Posts: 324
Default

Quote:
Originally Posted by AesclepiusCrow View Post
Silly question, but those of us that bought it in the past will still have it right? We don't need to buy it again?
Currently I am not able to distinguish between former customers, Google Play interface is cumbersome. But I will like to make discount for old supporters, but currently I don't know how to implement it.


But I think that 9 Eur / 9 USD isn't too much for A-10C MFCDs, CDU, Harrier MFDs and Hornet MFDs. (as already mentioned first release will support A-10C and Hornet).

Current state:
all new features are implemented:
- much more stable (now it is fully asynchronous)

- it doesn't matter if server or client(tablet) app is started first

- client or server can be restarted at any time

- autodiscover on LAN (you don't need to mess with IP address) the server
and client(s) just connect themselves

- new keyboard routines (sends output just to DCS world and now can use right shift/ctrl/alt combos)


Now I am making new simpler server interface and writing manual to make it more polished.


Best,
colo
__________________
Win 10 64bit, Intel i5, 16 GB RAM, Nvidia 1070 8GB, SSD 500 GB, Thrustmaster Warthog + pedals, Cougar MFDs, TrackIR, HTC Vive, aInstruments
colo is offline   Reply With Quote
Old 11-13-2018, 06:11 PM   #405
Svsmokey
Senior Member
 
Join Date: Dec 2017
Location: Dystrumpia
Posts: 2,367
Default

Is it ready for download ?
__________________
I5-6500 3.2ghz cpu, 16 gb ddr4-2133mhz , Asrock H170M PRO4 , 128gb & 240gb ssd's , 1tb hdd , EVGA 1070 FE , Rift S , CH Hotas and pedals , Foxx deskmounts

"Hold my beer"
Svsmokey is online now   Reply With Quote
Old 11-13-2018, 06:15 PM   #406
colo
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Slovakia, Bratislava
Posts: 324
Default

Not yet
Probably on Sunday
__________________
Win 10 64bit, Intel i5, 16 GB RAM, Nvidia 1070 8GB, SSD 500 GB, Thrustmaster Warthog + pedals, Cougar MFDs, TrackIR, HTC Vive, aInstruments
colo is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2018, 03:33 PM   #407
colo
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Slovakia, Bratislava
Posts: 324
Default

Quote:
Originally Posted by Svsmokey View Post
Sounds like this has the potential to export the Hornet AMPCD to my tablet at very little cost . Can't wait ! Would love to have a viewable hsi alone without tying up a DDI , let alone one with a moving map as well .

Today, I have implemented also AMPCD support, so first release will suport:
1. A10C - left,right MFCDs and CDU
2. Harrier left & right MPCDs
3. Hornet left & right MDIs and AMPCD


Still working hard - trying to release before Sunday
__________________
Win 10 64bit, Intel i5, 16 GB RAM, Nvidia 1070 8GB, SSD 500 GB, Thrustmaster Warthog + pedals, Cougar MFDs, TrackIR, HTC Vive, aInstruments
colo is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2018, 09:10 PM   #408
colo
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Slovakia, Bratislava
Posts: 324
Default

Hi,
apllicaton is published - now it is called aInstruments (Android instruments):


1. server part can be downloaded from http://lumatek.sk/aInstruments/aInstruments.zip


2. client part can be purchased from Google Play (please note that it will take some time to be visible in all countries)
for 9 Eur (it can be little higher due VAT in some states) https://play.google.com/store/apps/d...k.aInstruments

KNOWN LIMITATIONS:
- due DCS World limitations it is not possible to export instruments graphics directly (like shared memory),
so the instruments must be displayed somewhere on your monitor(s)
- now only 1 client (tablet) is supported (will be changed within few weeks)
- some of the config steps must be done manually
- tested only on Windows 10 en/us (does't mean that it will not run on another versions)

You can find manual here: http://lumatek.sk/aInstruments/aInstruments.pdf

PLEASE NOTE THAT THIS IS EARLY DEVELOPMENT STAGE, SO PLEASE RATE THIS APP HIGH TO PREVENT TROLLS TO GROUND IT ON GOOGLE PLAY.

I will listen for your tips and bugs report and I will try to improve this app as soon as it is possible.

Thank you !

Best,
colo
__________________
Win 10 64bit, Intel i5, 16 GB RAM, Nvidia 1070 8GB, SSD 500 GB, Thrustmaster Warthog + pedals, Cougar MFDs, TrackIR, HTC Vive, aInstruments

Last edited by colo; 11-19-2018 at 07:09 AM.
colo is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2018, 10:11 PM   #409
Holton181
Senior Member
 
Join Date: Feb 2015
Location: Far north
Posts: 1,258
Default

May I ask if there are any plans to support:
Viggen (radar display and data panel)?
Ka-50 (Abris and possibly Shkval)?
Huey (center console)?
Mi-8 (doppler nav panels, both pilot and co-pilot ones)?
Gazelle (I don't own it yet, don't know anything specific to which for)?
__________________
Helicopters and Viggen
DCS 1.5.7 and OpenBeta
Win7 Pro 64bit
i7-3820 3.60GHz
P9X79 Pro
32GB
GTX 670 2GB
VG278H + a Dell
PFT Lynx
TrackIR 5
Holton181 is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2018, 10:24 PM   #410
colo
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Slovakia, Bratislava
Posts: 324
Default

Hi Holton181,
in general, if there is possibility to export instruments screens (but this is module's developer related, for example Harrier screen can be exported, but they works only after user press key which is mapped for instruments export on/off) and assign keymappings to it, then yes, it is possible.


I own Viggen, Ka-50, UH-1 and Mi-8.


I will look if it is possible to export instruments and if it is possible to map keybindings for these instruments.
If yes, there is no problem for me to implement it in aInstruments.



I will let you know.


Best,
colo
__________________
Win 10 64bit, Intel i5, 16 GB RAM, Nvidia 1070 8GB, SSD 500 GB, Thrustmaster Warthog + pedals, Cougar MFDs, TrackIR, HTC Vive, aInstruments
colo is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
android, cdu, display, mfcd, tablet

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 01:24 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.