DCS Update Patch Notes Discussion Thread - Page 408 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-14-2020, 06:10 PM   #4071
JacD
Junior Member
 
JacD's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Location: EPGD
Posts: 33
Default

Quote:
Originally Posted by unknown View Post
My anti-virus software is deleting the "WorldGenerall.dll". If i deactivate my AV software and run a repair the missing file is there, if i run a check of the DCS folder the file is still there and my AV software doesn't find anything, as soon as i start DCS i see the same error message and my AV software deleted the file again. Very strange, never had that with DCS and my AV software before.
The same situation with Kaspersky Internet Security
__________________
JacD is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2020, 06:10 PM   #4072
BoneDust
Senior Member
 
BoneDust's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Canada
Posts: 1,181
Default

Has anyone been able to get this to run.

It is slow and gets stuck everytime at Terrain Preload 100, 38
__________________


Spoiler:
Alienware New Aurora R9 | Windows® 10 Home Premium | 64bit, Intel(R) Core(TM) 9th Gen Intel Core i9-9900K 8C/16T R0 | NVIDIA GeForce RTX 2080Ti OC 11GB | 2 X 1TB SSD | 16GB Dual Channel Hyper X FURY at 2666MHz | 850W EPA Gold Liquid Cooled power supply | Oculus Rift S |
BoneDust is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2020, 06:13 PM   #4073
ctguy1955
Member
 
ctguy1955's Avatar
 
Join Date: Sep 2014
Location: Crossville TN
Posts: 484
Default

I just read from Page 399 to 407, and now understand that this is not the super carriers patch.

I should also Thank DCS and ED for making updates and keeping Us Happy !!!


I am at 1712 megs now, and after reading about problems, I turned off my Virus protection
in hopes that My DL will be a good one.


I look forward to the new Carriers and hope that the F16 can get a working Hook.

Helps to read all the update news starting at page 399
ctguy1955 is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2020, 06:15 PM   #4074
Raisuli
Member
 
Raisuli's Avatar
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 281
Default

Quote:
Originally Posted by unknown View Post
That is only the first update, a much bigger one is coming after that , size depending on the maps you own.

45,523.0 MBytes. That's a lot of nibbles.


What was that site Laobi recommended while waiting?
Raisuli is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2020, 06:18 PM   #4075
-0303-
Member
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 300
Default

Quote:
Originally Posted by jimblue74 View Post
how can I force the download? Man mode?

Command line to force update (just did this, took 45 min maybe):

https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=114030
-0303- is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2020, 06:20 PM   #4076
Shadow KT
Senior Member
 
Shadow KT's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,632
Default

Been getting CTDs with this message

__________________
'Shadow'

Everybody gotta be offended and take it personally now-a-days
Shadow KT is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2020, 06:22 PM   #4077
SonofEil
Member
 
SonofEil's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: USA
Posts: 738
Default

I see one comment mentioning a huge in-game performance hit. What’s it looking like for everyone else? Better/worse/no change?
__________________
i7 7700K @5.0, 1080Ti, 32GB DDR4, HMD Odyssey, TM WH, Crosswind Rudder...
SonofEil is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2020, 06:24 PM   #4078
Shadow KT
Senior Member
 
Shadow KT's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,632
Default

So far no change for me
__________________
'Shadow'

Everybody gotta be offended and take it personally now-a-days
Shadow KT is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2020, 06:26 PM   #4079
Rabu
Junior Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: United Kingdom
Posts: 35
Default

No change on performance, but I am having to go into ME and basically change a lot of things around, from static to ground fortifications etc. And why has the sound folder basically been changed completely. Leaves great mods in the dust.
__________________
Rabu is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2020, 06:27 PM   #4080
coldViPer
Member
 
coldViPer's Avatar
 
Join Date: Jul 2014
Location: Finland
Posts: 254
Default

Wow, the world is so much brighter now, had to set gamma from 1.9 to 1.5. Now I can see stars with my VR
__________________
Win 10 64bit * Asus Prime X570-P * AMD Ryzen 5 3600 @ 4,2GHz all cores * Asus GTX 1070TI 8Gb * G.Skill 32GB DDR4 3600MHz * 256Gb M.2 * Samsung 850 EVO 512Gb SSD + Kingston HyperX 120Gb SSD * Oculus Rift S * FullHD 49" LCD *
Corsair RM850x V2/2018

Last edited by coldViPer; 02-14-2020 at 06:56 PM.
coldViPer is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 01:58 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.