F/A-18 Aggressors Campaign in 2.5.6 - Page 2 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-04-2020, 06:29 PM   #11
Cornflex
Junior Member
 
Join Date: May 2016
Posts: 65
Default

After updating to the latest 2.5.6 update which came out today I cannot see any increase in fps during ramp start. The campaign still remains unplayable with <10fps.
__________________
i9 10920X@4,8GHz, Asus Prime X299-A, 32GB DDR4 3200RAM, GeForce RTX 2080Ti 11GB, Saitek X56, Trackir 5, Windows 10
Cornflex is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2020, 08:28 PM   #12
Sabre-TLA
3rd Party Campaign Creator
 
Sabre-TLA's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Kemptville
Posts: 2,650
Default

Our updated files didn't make it into the patch in time.

Others are still reporting performance issues on other things so I don't think ED has addressed it yet.
Sabre-TLA is offline   Reply With Quote
Old 03-20-2020, 07:31 PM   #13
Pooter03
Junior Member
 
Join Date: Apr 2019
Location: New Jersey
Posts: 30
Default

I'm thinking of getting this campaign. Did today's update fix this?
Pooter03 is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2020, 12:44 PM   #14
Cornflex
Junior Member
 
Join Date: May 2016
Posts: 65
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by Pooter03 View Post
I'm thinking of getting this campaign. Did today's update fix this?
Yes, I think the latest beta update fixed the performance problems. I think they reduced the static objects at ramp starts.
__________________
i9 10920X@4,8GHz, Asus Prime X299-A, 32GB DDR4 3200RAM, GeForce RTX 2080Ti 11GB, Saitek X56, Trackir 5, Windows 10
Cornflex is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2020, 12:54 PM   #15
Hippo
Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 575
Default

Quote:
Originally Posted by Pooter03 View Post
I'm thinking of getting this campaign. Did today's update fix this?
I only did a very quick test - jump in and out of the first (fam flight) mission. Sitting in the cockpit, there were no longer frame rate issues. I was down to 5 fps previously, now mostly 40, with some ASW dips to 25 (VR - Rift S).

EDIT: Flew the entire FAM flight mission last night. I was able to fly the entire mission without issue.
__________________
System spec: Intel i7 8700K (3.7 / 4.7 GHz), Asus Prime Z370-A, Zotac GTX 1080 Ti 11GB GDDR5x Blower (1480 / 1582 MHz), 16GB Corsair Vengeance LPX Black (2x8GB) DDR4 PC4-25600 3200 MHz, Samsung 960 EVO 250 GB NVME M.2 SSD (system drive), Samsung 970 EVO 1 TB NVME M.2 SSD (games drive), AOC U3477PQU Monitor, Oculus Rift S, Saitek X52 Pro

Last edited by Hippo; 03-23-2020 at 01:03 PM. Reason: Had overstated frame rates I was experiencing - sorry.
Hippo is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 01:59 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.