[UH-1H] Forestry Operations - Page 9 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-09-2017, 10:37 PM   #81
Frusheen
Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 710
Reputation power: 5
Frusheen will become famous soon enoughFrusheen will become famous soon enough
Default

Eight Ball,

Really enjoying your missions but recently the framerate has tanked in VR when using the forestry mission or civil operations template in 2.0! I have gone from a steady 45fps (ASW) in vanilla 2.0 to 10 fps when I load the forestry mission. I have checked my GPU and CPU load and notice in vanilla 2.0 my GPU is loaded to >80% but when I use one of your missions the load on the GPU drops to ~50%. Very strange! Any idea which asset could be causing this?

I removed all but the hospitals from the template mission and I am back up to 45fps again but the forestry mission is now unusable in VR.
__________________
__________________________________________________
Win 10 64bit | i7 7700k delid @ 5.1gHz | 32Gb 3466mhz TridentZ memory | Asus ROG Apex motherboard | Asus ROG Strix 1080Ti overclocked

Komodosim Cyclic | C-tek anti torque pedals and collective | Oculus Rift CV1 | KW-908 Jetseat | Buttkicker with Simshaker for DCS World

RiftFlyer VR G-Seat project: http://forums.eagle.ru/showthread.ph...51#post2733051
Frusheen is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2017, 10:50 PM   #82
DSPALLASVI
Member
 
Join Date: Sep 2013
Location: US Virgin Islands
Posts: 178
Reputation power: 4
DSPALLASVI will become famous soon enoughDSPALLASVI will become famous soon enough
Default

Tried it myself, but am missing the water drop...

https://www.youtube.com/watch?v=Dg8Oi1dQTh8
__________________
Spoiler:
ASUS Sabertooth X79 TUF Motherboard / Intel Core i7-3930K Unlocked Processor Six Core / Corsair CMP32GX3M4X1600C10 Dominator Memory Kit - 32GB (4x 8GB) / OCZ Solid 3 480GB Solid State Drive / EVGA GeForce GTX 670 FTW+ / Corsair CW-9060002-WW Hydro H70 CORE CPU Cooler / Seagate ST1000DM003 1TB Hard Drive / BenQ XL2420TX 24" Widescreen LED Gaming Monitor - 1920 x 1080 / Windows 7 Ultimate Edition, 64-bit / C-Tek 12-bit: Foot Pedals - Robinson Cyclic - 5-button-hat cyclic - Collective / TrackIR-5
DSPALLASVI is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2017, 11:11 PM   #83
Eight Ball
Senior Member
 
Eight Ball's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Bubbelgium
Posts: 1,236
Reputation power: 49
Eight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to behold
Default

Quote:
Originally Posted by Frusheen View Post
Eight Ball,

Really enjoying your missions but recently the framerate has tanked in VR when using the forestry mission or civil operations template in 2.0! I have gone from a steady 45fps (ASW) in vanilla 2.0 to 10 fps when I load the forestry mission. I have checked my GPU and CPU load and notice in vanilla 2.0 my GPU is loaded to >80% but when I use one of your missions the load on the GPU drops to ~50%. Very strange! Any idea which asset could be causing this?

I removed all but the hospitals from the template mission and I am back up to 45fps again but the forestry mission is now unusable in VR.
Yeah, I've noticed that too the other day. I'm not in VR tho.
But when playing with my template I experienced constant stutters.
Thanks for the feedback, now I know it's not only on my hand. I'll try to find out what is the cause.
__________________
■■■■■ Civilian Oriented Gameplay In DCS World ■■■■■
Dumb bombs require smart pilotsDCS Pictures
Eight Ball is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2017, 01:31 PM   #84
Frusheen
Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 710
Reputation power: 5
Frusheen will become famous soon enoughFrusheen will become famous soon enough
Default

Found the issue in VR. It's clouds. I set the weather to summer, clear skies no wind instead of default weather and frame rates shot up again.
__________________
__________________________________________________
Win 10 64bit | i7 7700k delid @ 5.1gHz | 32Gb 3466mhz TridentZ memory | Asus ROG Apex motherboard | Asus ROG Strix 1080Ti overclocked

Komodosim Cyclic | C-tek anti torque pedals and collective | Oculus Rift CV1 | KW-908 Jetseat | Buttkicker with Simshaker for DCS World

RiftFlyer VR G-Seat project: http://forums.eagle.ru/showthread.ph...51#post2733051
Frusheen is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2017, 01:42 PM   #85
RyboPops
Member
 
RyboPops's Avatar
 
Join Date: Oct 2016
Location: Denver, CO
Posts: 143
Reputation power: 1
RyboPops will become famous soon enoughRyboPops will become famous soon enough
Default

Yea clouds are super broken in 2.0 right now. Best not to use them in Nevada for a while.
__________________
We get it up faster, keep it up longer, and shoot comm all over the world!

USAF 460th SCS
RyboPops is online now   Reply With Quote
Old 03-10-2017, 04:34 PM   #86
Eight Ball
Senior Member
 
Eight Ball's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Bubbelgium
Posts: 1,236
Reputation power: 49
Eight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to behold
Default

Indeed, clouds were the culprit.
Thanks guys
__________________
■■■■■ Civilian Oriented Gameplay In DCS World ■■■■■
Dumb bombs require smart pilotsDCS Pictures
Eight Ball is offline   Reply With Quote
Old 04-25-2017, 02:37 AM   #87
PhaseShift
Junior Member
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 1
Reputation power: 0
PhaseShift is on a distinguished road
Default

Hi,

I'm so excited to play this mission, but I'm having some trouble getting it going.
I can get the helipad to show up in the drop area, but no logs, and no cargo option in the radio menu.

If I can see the helipad, do I have the cargo, hospital, etc mod installed correctly?

I've been through the thread here and tried the various things, but still can't seem to to get any of the cargo camera, radio menu, or the cargo to work.

Thanks for any leads to info if you can provide.
PhaseShift is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 04:36 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.