Capt Zeen F/A-18C Beta Helios Profile ! ! ! - Page 10 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-19-2018, 11:26 PM   #91
MustangSally
Member
 
MustangSally's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Brisbane Australia
Posts: 265
Default

Here's my setup.....

__________________
i7-7740x @ 4.9 (Delided)
ASRock X299 Fatal1ty M/B
Crucial M500 and M300 SSD's
32gig GSkill Ripjaws DDR4
Gigabyte 1080Ti
Corsair 1115 Pro water cooler
Philips BDM3270QP2/75 32inch 2k monitor
HP L2105TM Touch screen
HOTAS Warthog (Ordered: Virpil T50 BE)
VKB T-Rudders Mk.IV


Please remember that there is no such word as "aircrafts"
MustangSally is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2018, 11:25 AM   #92
AizenSousuke
Junior Member
 
Join Date: May 2018
Posts: 7
Default

Quote:
Originally Posted by mhe View Post
It is possible in terms of Helios, however we cannot export displays over the network, so you wouldn't see any DDIs, AMPCDs, RWR info etc.
Fair enough... but the button works right?
AizenSousuke is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2018, 09:13 PM   #93
mhe
Member
 
mhe's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Vienna
Posts: 373
Default

Quote:
Originally Posted by AizenSousuke View Post
Fair enough... but the button works right?
As far as I know yes, but I have never tried it in practice.
__________________
| Intel i9 7900X @4.2GHz | Asus STRIX X299-XE | 32GB DDR4-3400 RAM | 2x Asus STRIX GTX 1080 OC SLI | Philips BDM4065UC 40" 4K Screen|
| Hanns-G HT225HPB 21" Touchscreen | Oculus Rift CV1 | TrackIR 5 | Slaw USAF Pedals | TM Warthog + Virpil T50 Mongoose | Obutto r3volution pit |

You don't stop playing because you grow old, you grow old because you stop playing.
mhe is offline   Reply With Quote
Old 06-21-2018, 09:49 AM   #94
mhe
Member
 
mhe's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Vienna
Posts: 373
Default

So after yesterday's patch I can confirm it makes no longer a difference whether you run the full Export.lua or the stripped down version I made before. Performance suffers again. :/
__________________
| Intel i9 7900X @4.2GHz | Asus STRIX X299-XE | 32GB DDR4-3400 RAM | 2x Asus STRIX GTX 1080 OC SLI | Philips BDM4065UC 40" 4K Screen|
| Hanns-G HT225HPB 21" Touchscreen | Oculus Rift CV1 | TrackIR 5 | Slaw USAF Pedals | TM Warthog + Virpil T50 Mongoose | Obutto r3volution pit |

You don't stop playing because you grow old, you grow old because you stop playing.
mhe is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2018, 10:43 PM   #95
horus-DCS
Junior Member
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 40
Default

Nice work!

By the way MPCD font resolution is too low. Shader line draw as wire code makes the line clearer but it still look ugly. Especially the texts and symbols over color map are almost unreadable. I hope ED fix MPCD display rendering like A10C style.
horus-DCS is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2018, 11:02 PM   #96
Womb_Raider
Junior Member
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 37
Default

Just updated to Windows 10 now Helios will not install at all. It is asking about .net framework client profile 2.0. I have the latest .net framework. EDIT (Fixed by enabling .net 2.0 in Windows Features and Downloading DirectX runtime)


NEW PROBLEM. The side panel buttons appear when pressed but do not stay on. They disappear instantly.

Any ideas?
__________________
AsRock Z97 MoBo, i5 4690k, EVGA GTX 1070 256 Bit Black Edition, 32 GB EVGA SC RAM, 850 EVO 500GB Samsung SSD, Win 10, TM Warthog, X55 Rhino, TIR-5, Acer Main and 1 Touch Screen, Cessna Saitek Rudder Pedals, TM Cougar MFDs.

Last edited by Womb_Raider; 06-23-2018 at 12:53 AM.
Womb_Raider is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2018, 09:26 AM   #97
Capt Zeen
Campaign Testers
 
Capt Zeen's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Location: Mallorca, Spain
Posts: 491
Default

Quote:
Originally Posted by Womb_Raider View Post
Just updated to Windows 10 now Helios will not install at all. It is asking about .net framework client profile 2.0. I have the latest .net framework. EDIT (Fixed by enabling .net 2.0 in Windows Features and Downloading DirectX runtime)


NEW PROBLEM. The side panel buttons appear when pressed but do not stay on. They disappear instantly.

Any ideas?
Are you using a touch screen?
check you windows optionfor the touch screen
Capt Zeen is online now   Reply With Quote
Old 06-23-2018, 02:16 PM   #98
Womb_Raider
Junior Member
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 37
Default

Quote:
Originally Posted by Capt Zeen View Post
Are you using a touch screen?
check you windows optionfor the touch screen
It works when I double click the tabs. Windows 7 let me just tap them once. No setting in the Tablet PC settings helps this.
__________________
AsRock Z97 MoBo, i5 4690k, EVGA GTX 1070 256 Bit Black Edition, 32 GB EVGA SC RAM, 850 EVO 500GB Samsung SSD, Win 10, TM Warthog, X55 Rhino, TIR-5, Acer Main and 1 Touch Screen, Cessna Saitek Rudder Pedals, TM Cougar MFDs.
Womb_Raider is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
capt zeen, f/a-18c, f18, helios, profile

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 07:39 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.