BRM 90mm Bug. Cant launch sometimes. Also EFUZE changes back no SAFE sometimes - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-18-2020, 12:27 PM   #1
Kristoffer79
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 253
Default BRM 90mm Bug. Cant launch sometimes. Also EFUZE changes back no SAFE sometimes

Have found 2 potential bug on the BRM 90mm rockets.

Several times now I havent been able to launch the rockets. I have to cycle to the other pod for it to work. Its not happening all the time thou.

Also if I the arm the EFUZE on the rockets and then switch weapons and then back to the 90mm Rockets it sometimes revert back to SAFE on the fuze setting. Not sure if that is intended thou?

Just do a test and change the fuze to EFUZE and then switch weapon to LD10 and then back several times, it then reverts back to SAFE.
Kristoffer79 is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2020, 02:20 PM   #2
lokodehortaleza
Member
 
Join Date: Feb 2015
Location: Madrid, Spain
Posts: 128
Default

Second one is no bug. When you hit missile type selection button in AG master mode, you're not actually switching weapons, you're switching between 6 different independent AG profiles.

You set up BRM with EFUZE in profile 1, switch to LD-10 in profile 2, then you switch again and you go to profile 3. Because you've only setup the fuze in profile 1, you either need to setup all of them, or keep switching until you go back to profile 1 again.
lokodehortaleza is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2020, 02:21 PM   #3
shaHeen-1
Member
 
Join Date: May 2018
Posts: 659
Default

**** PLEASE!!!! Attach log and trk!!!!! ****
shaHeen-1 is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2020, 03:03 PM   #4
Kristoffer79
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 253
Default

Quote:
Originally Posted by lokodehortaleza View Post
Second one is no bug. When you hit missile type selection button in AG master mode, you're not actually switching weapons, you're switching between 6 different independent AG profiles.

You set up BRM with EFUZE in profile 1, switch to LD-10 in profile 2, then you switch again and you go to profile 3. Because you've only setup the fuze in profile 1, you either need to setup all of them, or keep switching until you go back to profile 1 again.
AH yea thx!
Kristoffer79 is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2020, 05:02 PM   #5
AeriaGloria
Senior Member
 
AeriaGloria's Avatar
 
Join Date: May 2018
Location: LA
Posts: 2,249
Default

Try re locking point/area track to fire when it refuses
AeriaGloria is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2020, 01:32 PM   #6
Kristoffer79
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 253
Default

Quote:
Originally Posted by AeriaGloria View Post
Try re locking point/area track to fire when it refuses
Yea but I guess it shouldnt be that way? Anyway its a minor problem thou
Kristoffer79 is offline   Reply With Quote
Old 01-20-2020, 12:12 PM   #7
mtd2811
Junior Member
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 83
Default

You sure you are changing back to the right profile?


Sent from my iPhone using Tapatalk
mtd2811 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 04:12 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.