MQ-9 Reaper crashes into ground after it fires. - ED Forums
 


Notices

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-05-2017, 08:13 PM   #1
EasyEB
Member
 
EasyEB's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Location: Sweden
Posts: 638
Default MQ-9 Reaper crashes into ground after it fires.

Sometimes the MQ-9 Reaper crashes into the ground after it has fired a weapon and has no other waypoints or tasks after that.

I have included an example mission.
Attached Files
File Type: miz ReaperCrash.miz (6.6 KB, 10 views)
EasyEB is offline  
Old 03-06-2018, 10:35 AM   #2
Kyuzo
Junior Member
 
Join Date: May 2017
Posts: 33
Default

And the bug is still present. This is depressing.
Kyuzo is offline  
Old 03-06-2018, 10:43 AM   #3
JABO2009
Member
 
JABO2009's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Vienna, Austria
Posts: 843
Default

may I add a (possible) one regarding the MQ-9 Reaper here:


dont know if intended or not:
but I see Reapers circling over targets with heavy air defences on MP servers and they are not getting shot a single time..
Bug or are they set as "invincible" by the Mission Designers?
__________________
CPU: Intel I5-2400 @ 3,1GHz
RAM: 28GB Corsair XMS DDR3
GPU: Gainward Geforce GTX 1060 6GB
Win 7 - 64 Pro
Mad Catz Saitek Cyborg V.1
/ Track IR5

Running DCS 2.5 on dedicated Sandisk 240GB SSD
Modules: FC3/CA/Gazelle/P51/F5/FA-18C/A4-Community Mod
JABO2009 is offline  
Old 03-07-2018, 06:49 AM   #4
Grimes
ED Testers Team
 
Grimes's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Black Mesa
Posts: 8,219
Default

Likely set to invisible and invincible.


You guys realize it won't crash if it spawns on an airfield or has a landing waypoint right? Also reported the bug. Super odd that it only occurs with the Reaper, at least as far as I can tell.
__________________
The right man in the wrong place makes all the difference in the world.
Current Projects: Scripting Wiki, Something...
Useful Links: Mission Scripting Tools MIST-(GitHub) MIST-(Thread), SLMOD for DCS 1.5/2.0, IADScript, Mission Editing Wiki!, Mission Building Forum
Grimes is offline  
Old 03-11-2018, 12:13 PM   #5
Ahmed
Member
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 118
Default

Quote:
Originally Posted by Grimes View Post
Super odd that it only occurs with the Reaper, at least as far as I can tell.
Well, dont know if it is the same bug, but the other day I created a quick mission with an E3 with just its start point, orbit task on that start point and a landing point and it just dove straight to the ground from 30kft on mission start. Later I created an additional waypoint in between those two and it worked.

Unfortunately I didn't save the flawed mission or track file.
Ahmed is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 03:56 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.