Logitech G930 Headset - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-15-2019, 01:35 PM   #1
bobd
Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Arizona
Posts: 245
Default Logitech G930 Headset

Haven't used this in a long time. Charged the battery, installed the latest drivers, ( win10 1903). Can't get windows to detect the headset. I've searched the net, tried several tips, but still not working. Anyone tips to get this working appreciated.
__________________
Asus Strix Z390-H Gaming MB, I9 9900K , 32 GB DDR4, EVGA GTX 2080 Ti , Win10 64, Rift CV1 & S VR
bobd is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2019, 03:08 PM   #2
BitMaster
Veteran
 
BitMaster's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Location: SW-Germany
Posts: 6,087
Default

Have you tried this one?

https://www.reddit.com/r/LogitechG/c...ows_10_how_to/
__________________
Asus Strix Z370-E - Intel i7-8700K@5G_delidded - 32GB - Asus 1080GTX-Ti Poseidon - 1x 960Evo 250GB - 2x 850Pro 256GB Raid-0 - 1 x 840 Evo 250GB PageFile - 2x Seagate 2TB - Heatkiller IV - MoRa3-360LT@4x180mm fans - Corsair AXi-1200 - TiR5-Pro - Warthog Hotas - Saitek Combat Pedals - Asus PG278Q 27" WQHD Gsync 144Hz - Oculus Rift VR - Win10Pro64 - Slave to the Machine
BitMaster is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2019, 04:14 PM   #3
bobd
Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Arizona
Posts: 245
Default

Thanks, but now I have a bigger problem. The logitech drivers screwed up the recording for realtech speakers, & more importantly my oculus rift s! Now I get "no audio devices are installed", under recording for both. I depend on the rift mic with voice attack in VR. I reinstalled the realtech sound for my motherboard, & OR app, but didn't help. My realtech speakers & rift s work fine.
__________________
Asus Strix Z390-H Gaming MB, I9 9900K , 32 GB DDR4, EVGA GTX 2080 Ti , Win10 64, Rift CV1 & S VR

Last edited by bobd; 07-15-2019 at 05:39 PM.
bobd is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2019, 07:31 PM   #4
bobd
Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Arizona
Posts: 245
Default

Got it fixed in settings, I think I'll let g930 gather dust some more.
__________________
Asus Strix Z390-H Gaming MB, I9 9900K , 32 GB DDR4, EVGA GTX 2080 Ti , Win10 64, Rift CV1 & S VR
bobd is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2019, 06:21 PM   #5
bobd
Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Arizona
Posts: 245
Default

Quote:
Originally Posted by BitMaster View Post

Little late response, thanks BitMaster, it helped some. It's really strange it shows in the sound window, even the green bars moving in playback, but no sound. The mic is present in recording, but no bars.
__________________
Asus Strix Z390-H Gaming MB, I9 9900K , 32 GB DDR4, EVGA GTX 2080 Ti , Win10 64, Rift CV1 & S VR

Last edited by bobd; 09-13-2019 at 07:35 PM.
bobd is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 12:34 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.