The Rookie Thread - Page 115 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-04-2015, 03:02 PM   #1141
arkroyale048
Member
 
arkroyale048's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Asia
Posts: 285
Default

I think I would have to try 30 degrees.... Tried 10 degrees a few days ago and only a few successes.
__________________
Irregular streamer:
http://www.twitch.tv/arkroyale048/profile
arkroyale048 is offline   Reply With Quote
Old 01-04-2015, 05:42 PM   #1142
Flagrum
Veteran
 
Flagrum's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: 32U MC0539
Posts: 5,940
Default

angle does not matter - as long as it is enough so that the rocket is still flying when the flare ignites. If you have enough altitude, you can fire even horizontally.

Simply try it - press F6 and observe how far they go.
__________________
DCS - Digital Combat Simulator
"Don't get yourselves too excited" *


Flagrum is offline   Reply With Quote
Old 01-04-2015, 07:53 PM   #1143
BitMaster
Veteran
 
BitMaster's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Location: SW-Germany
Posts: 4,521
Default

The best angle to launch anything for highest range that will end up in a ballistic flight path is 45°, right in the middle between 0° and 90°.

Beat Newton if you still fail
__________________
Asus Strix Z370-E - Intel i7-8700K@5.2G_delidded - 32GB 3200MHz - Asus 1080GTX-Ti Poseidon 2050/12006- 1x 960Evo 250GB - 2x 850Pro 256GB Raid-0 - 2x Seagate 2TB - Heatkiller IV - MoRa3-360LT@4x180mm fans - Corsair AXi-1200 - TiR5-Pro - Warthog Hotas - Saitek Combat Pedals - Asus PG278Q 27" WQHD Gsync 144Hz - Oculus Rift VR - Win10Pro64 - Slave to the Machine
BitMaster is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2015, 04:47 PM   #1144
King_Hrothgar
Senior Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,449
Default

If you launch them too high then they won't illuminate the ground under them. The light effect has a hard range limit on it.
King_Hrothgar is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2015, 06:27 PM   #1145
dartuil
Member
 
dartuil's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: France
Posts: 954
Default

Hello,
So TO MANAGE the ka-50 I have to handle the collective?
Where to put it in my X-52 pro?
I started the ka-50 yesterday.
__________________
i7 2600k -- Noctua NH-D14--Asrock Z75 Pro3--ASUS GTX970 Strix --16Go Ripjaws X 1333--Thermaltake Smart M650--CoolerMaster Silencio 652S--AOC E2752VQ-- Sandisk Extreme II 480GB--Saitek X-52 Pro --SAITEK PZ35 Pedals
dartuil is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2015, 07:43 PM   #1146
Isegrim
Senior Member
 
Isegrim's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: EDDC
Posts: 2,414
Default

Quote:
Originally Posted by dartuil View Post
Hello,
So TO MANAGE the ka-50 I have to handle the collective?
Where to put it in my X-52 pro?
I started the ka-50 yesterday.
Do you see this big throttle like thing which is connected to your X-52 Pro stick with a cable and looks like this.



THAT!!!! is your Collective

If you are now Confused where to put the Throttle. You dont need the Throttle. Picture Up/Picture down Keys are the throttle and it has 4 Positions.

1 Idle
2 Running
3 Flying
4 Emergency

so after the engines are running in idle you have to press Picture Up twice for flying.
__________________

New DCS World KA-50 Blackshark and SU-25 Sound?

Bitte immer neue Wattestäbchen benutzen. Nicht nachschieben!

Last edited by Isegrim; 02-16-2015 at 07:57 PM.
Isegrim is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2015, 08:42 PM   #1147
dartuil
Member
 
dartuil's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: France
Posts: 954
Default

I see what u are saying thank you.
Now i have to deal with collective when in air its hard!!
__________________
i7 2600k -- Noctua NH-D14--Asrock Z75 Pro3--ASUS GTX970 Strix --16Go Ripjaws X 1333--Thermaltake Smart M650--CoolerMaster Silencio 652S--AOC E2752VQ-- Sandisk Extreme II 480GB--Saitek X-52 Pro --SAITEK PZ35 Pedals
dartuil is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2015, 10:16 AM   #1148
arkroyale048
Member
 
arkroyale048's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Asia
Posts: 285
Default

which .lua file was it again do I have to edit so that I can have a wider FOV ?
__________________
Irregular streamer:
http://www.twitch.tv/arkroyale048/profile
arkroyale048 is offline   Reply With Quote
Old 03-27-2015, 03:52 AM   #1149
ctguy1955
Member
 
ctguy1955's Avatar
 
Join Date: Sep 2014
Location: Crossville TN
Posts: 398
Default

I just bought BS2 on sale on Steam today, and while I knew it was going to
be someone complicated with a learning curve, Its so much more than I have
ever imagined.

I can start it up and get it up in the air, but its going to take a long time
to learn the systems. Im grateful for the training interactive videos
and other help.

Thank You for starting this forum, I know I will be back !
ctguy1955 is offline   Reply With Quote
Old 03-27-2015, 01:39 PM   #1150
King_Hrothgar
Senior Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,449
Default

Welcome to the sharky. Once you can takeoff, fly and land, you're mostly there honestly. The process for firing a Vikhr is virtually identical to how it is with the Su-25T. The names of some of the buttons are different, but it's the same steps.
King_Hrothgar is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rookie Rocker need help Rocker50 Bugs and Problems 17 03-17-2009 08:38 PM
Modelling thread cobrabase Chit-Chat 6 07-31-2008 12:56 PM
some help for an A-10 rookie? Jason76 Lock On: Flaming Cliffs 1 & 2 39 11-06-2005 11:39 AM

All times are GMT. The time now is 06:57 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.