How to repair warehouses of an airbase - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-12-2019, 10:32 AM   #1
dizzy27
Junior Member
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 10
Default How to repair warehouses of an airbase

I have a trouble after players destroying the warehouses of an airbase and I can not repair them, resulting unavailable ammo for aircrafts rearming/refueling. So how to repair the warehouses of an airbase(with scripts?), thanks a lot.
dizzy27 is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2019, 03:24 PM   #2
Pikey
Veteran
 
Pikey's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Reading, UK (GMT)
Posts: 3,492
Default

You can't.


Unless that script restarts the mission.
__________________
Whilst some parrots may jabber,
"To improve is to change; to be perfect is to change often". (W.Churchill)
Pikey is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2019, 03:26 PM   #3
Shahdoh
Senior Member
 
Shahdoh's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 1,162
Default

What about a script that respawns the static object (warehouse) under a certain condition? Or will that not relink into the warehouse system?
Shahdoh is online now   Reply With Quote
Old 06-13-2019, 05:08 AM   #4
dizzy27
Junior Member
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Shahdoh View Post
What about a script that respawns the static object (warehouse) under a certain condition? Or will that not relink into the warehouse system?
Okay, I'll have a try
dizzy27 is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2019, 05:27 AM   #5
Zayets
Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Australia
Posts: 302
Default

Quote:
Originally Posted by Shahdoh View Post
What about a script that respawns the static object (warehouse) under a certain condition? Or will that not relink into the warehouse system?
That would be fine if you wouldn't have to assign suppliers manually for that particular airbase. But maybe it works if you are close enough, it works for FARPS if you cycle an ammo truck around it. If the truck is not close enough from the FARP then ground will be unable to comply, if it is within 100m you will hear "Copy" when you request rearm.
__________________
OK
Zayets is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2019, 10:56 AM   #6
Pikey
Veteran
 
Pikey's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Reading, UK (GMT)
Posts: 3,492
Default

Yeah as far as Airbase and Farp goes, the warehouse exists continually, I haven't tried to destroy a FARP recently although I messed up some code and my AI tried for an hour last week.
As far as a literal Warehouse from the static list goes, it can't be respawned normally with the links and contents intact to the Resource Manager. You can happily spawn more but they don't create chains.

One thing I never tried over the years was stealing the original .Id of the static farp. Most new Spawns without an Id are autogenerated by Mist or DCS SSE anyway, but I never tried to force it, in order to see if the Resource Manager functions were intact. Probably because I always used MOOSE's template style of spawning for the last two years and never considered it any earlier.


I don't think it will work, but you never know. Problem is i'm not quite ready to waste the time on another fruitless DCS adventure. Gimme a month and being bored.
__________________
Whilst some parrots may jabber,
"To improve is to change; to be perfect is to change often". (W.Churchill)
Pikey is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
warehouse repair

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 03:22 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.