VAICOM PRO plugin for VoiceAttack - Page 407 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-15-2020, 04:10 AM   #4061
lxsapper
Member
 
lxsapper's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Portugal
Posts: 694
Default

Quote:
Originally Posted by Drac View Post
After latest update, the Comms Menu pops up and down every 5 seconds...timed it.

Also, when I push my comms switch forward, the Comms Menu comes up. If I push the Comms switch forward again, the Comms Menu closes. The same thing happens when I push the Comms switch back. When I stop pushing the Comms Switch, it goes back to the 5 second routine.

If I close VoiceAttack/Viacom, the Comms Menu does not come up.

One other thing, once in the cockpit, the Comms Menu pops up immediately. At that point, I know I will have a problem.

Any suggestions?

Drac
Repair DCS, don't run VoiceAttack until we hear from Hollywood about a fix...
lxsapper is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2020, 04:19 AM   #4062
USA_Recon
Member
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 361
Default

same, if I start up voice attack and viacom - my DCS now won't run. so I had to repair and let it delete files - so hoping for a fix soon
USA_Recon is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2020, 05:22 AM   #4063
lxsapper
Member
 
lxsapper's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Portugal
Posts: 694
Default

@Hollywood_315, I think there's a bug with Vaicom. Selecting manual DCS file managing does not stop vaicom from installing the files every time Voice attack is initiated.
lxsapper is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2020, 07:11 AM   #4064
Hollywood_315
Member
 
Hollywood_315's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 871
Default

Quite a few thing to iron out for 2.5.6. We'll be looking into it.
__________________
There is no spoon.



VAICOM PRO plugin for DCS World
www.vaicompro.com
Hollywood_315 is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2020, 07:21 AM   #4065
Der Hirte
Member
 
Der Hirte's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Location: Baden-Württemberg, Deutschland
Posts: 411
Default

Quote:
Originally Posted by Drac View Post
After latest update, the Comms Menu pops up and down every 5 seconds...timed it.
Yup, it gets triggered every few seconds. Also the on-screen text doesn't get hidden even if activated in VAICOM, you see all AWACS calls written down. Player voice also isn't disabled in my case.

Last edited by Der Hirte; 02-15-2020 at 07:48 AM.
Der Hirte is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2020, 08:49 AM   #4066
cabzi
Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 146
Default

Such a stupid move by ED to make these changes without keeping you guys in the loop.
__________________
i7-6850K | GTX1080 | 32GB DDR4 | Windows 10 Pro
cabzi is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2020, 09:04 AM   #4067
dburne
Veteran
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 7,300
Default

Yeah , I updated yesterday evening and will be checking it out later this morning - sounds like maybe I should hold off running Voice Attack with it for a bit.
__________________
Don B

My VKB Gunfighter MK III Pro L Review
EVGA Z390 Dark MB | i9 9900k CPU @ 5.2 GHz | EVGA RTX 2080 Ti FTW3 | 32 GB G Skill Trident Z 3200 MHz CL14 DDR4 Ram | Corsair H150i Pro Cooler | Samsung 970 Pro, 970 Evo 1TB m.2 Nvme |VKB GF MK III Pro L | Rift S | Oculus Quest |
dburne is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2020, 10:13 AM   #4068
hornblower793
Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 278
Default

Let Hollywood fix and run without Voice for a few days :-)
hornblower793 is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2020, 12:51 PM   #4069
Silversmith
Member
 
Join Date: Dec 2015
Location: Orkney
Posts: 112
Default

Quote:
Originally Posted by Hollywood_315 View Post
Quite a few thing to iron out for 2.5.6. We'll be looking into it.
Many thanks, the time you put in is much appreciated by everyone.
Silversmith is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2020, 01:06 PM   #4070
Nightstorm
Member
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 170
Default

Quote:
Originally Posted by Silversmith View Post
Many thanks, the time you put in is much appreciated by everyone.
Seconded. I've found VAICOM PRO so immersive, that I simply don't want to fly without it. I mean it just feels wrong when you do.

We all look forward to whatever you can work out.

I suppose this goes without saying, but presuming that you can work out the 2.5.6 compatibility issues, it might be a good idea to have some sort of version check in VAICOM so that for 2.5.6 it modifies files in it's location but if you're running an older version it modifies them in the "legacy" location.

For now, I'm running two installs for testing and will have to keep VAICOM away from the 2.5.6 path.

Thanks again!
Nightstorm is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
comms, vaicom, viacom, voice recognition, voiceattack

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 10:55 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.