[RESOLVED]Popping sound at cold start - Page 5 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-09-2020, 07:10 AM   #41
grafspee
Senior Member
 
Join Date: Nov 2017
Location: Poland
Posts: 2,485
Default

Quote:
Originally Posted by JupiterJoe View Post
__________________
grafspee is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2020, 07:11 AM   #42
grafspee
Senior Member
 
Join Date: Nov 2017
Location: Poland
Posts: 2,485
Default

Quote:
Originally Posted by btd View Post
Sorry, friends
The bug was fixed quite a while ago. But due to strange circumstances, the fix was not included in the updates. I hope that in the next update the fix will appear. I will control
So if it was fixed, it would be nice to update topic status
__________________
grafspee is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2020, 11:12 AM   #43
Vic
Junior Member
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 24
Default

But it’s not fixed. He said it was fixed before but it’s not fixed now.
Vic is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2020, 12:20 PM   #44
grafspee
Senior Member
 
Join Date: Nov 2017
Location: Poland
Posts: 2,485
Default

It is fixed internally, so we are waiting for fix move in to open beta.
__________________
grafspee is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2020, 10:43 PM   #45
unltd
Junior Member
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 42
Default

Fixed in open beta, YES!
__________________
i7-6700K OC'd 4700ghz | Nvidia GeForce Titan Xp | 32gb 3200 RAM | 2 x SSD | Oculus Rift S | TM Warthog
unltd is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2020, 01:38 PM   #46
Reflected
3rd Party Campaign Creator
 
Reflected's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: Uluwatu
Posts: 3,079
Default

The popping sound is gone, but I have a hunch that it was simply removed from the game. Now the Merlin doesn't pop and backfire when I throttle back. Can anyone confirm?
Reflected is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2020, 02:00 PM   #47
grafspee
Senior Member
 
Join Date: Nov 2017
Location: Poland
Posts: 2,485
Default

Quote:
Originally Posted by Reflected View Post
The popping sound is gone, but I have a hunch that it was simply removed from the game. Now the Merlin doesn't pop and backfire when I throttle back. Can anyone confirm?
I have flown p-51 and i can tell that i could hear spluttering with throttle retarded, in landing approach, yesterday.
__________________
grafspee is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2020, 04:02 PM   #48
Reflected
3rd Party Campaign Creator
 
Reflected's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: Uluwatu
Posts: 3,079
Default

Quote:
Originally Posted by grafspee View Post
I have flown p-51 and i can tell that i could hear spluttering with throttle retarded, in landing approach, yesterday.
Excellent, thanks!
Reflected is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2020, 04:34 PM   #49
Art-J
Veteran
 
Art-J's Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Location: Warsaw, Poland
Posts: 4,086
Default

Granted, it happens less often than in Spit, and "pops" are more quiet. But it's been like that for a couple of previous OB iterations already.
__________________
i7 9700K @ stock speed, single GTX1070, 32 gigs of RAM, TH Warthog, MFG Crosswind, Win10.
Art-J is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 08:48 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.