DCSFlightpanels (DCSFP) thread. Saitek Pro Flight Panels & DCS - Page 94 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-08-2018, 03:01 PM   #931
ArturDCS
Member
 
ArturDCS's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Location: Kaarina, Finland
Posts: 538
Default

Quote:
Originally Posted by BaD CrC View Post
And also emc, the multi panel is using a bit more power than the others and sometimes, windows 10 is automatically setting the USB ports in energy saving mode that disabling the display. So you have to make sure this power saving mode is disabled for your multi panel.
Which can be done via DCSFP.
ArturDCS is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2018, 08:34 PM   #932
emc
Junior Member
 
emc's Avatar
 
Join Date: Dec 2017
Location: Krakow
Posts: 22
Default

Quote:
Originally Posted by ArturDCS View Post
Which can be done via DCSFP.
Can you tell how?
__________________
CPU: i7 7700 | Motherboard: ASUSTeK PRIME B250M-A | GPU: GeForce GTX 1080 8GB DDR5 | RAM: 1x16GB DDR4-2400 | Controlls: Saitek Pro Flight X-56 Rhino | Saitek Pro Flight Rudder Pedals | Saitek Multi/Radio/Switch Panels | OpenTrack with LaserClip
emc is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2018, 04:51 AM   #933
whiteside
Member
 
whiteside's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Windsor, CA
Posts: 326
Default

Hi folks, how do I find the correct path for my DCS-Bios json folder location?
Thank you. Looking forward to using this program!
__________________
i7-4960X 3.6(Running at 4.8GHZ) 32GB Memory
SSHD
Win 10 64bit
RTX 2080 OC'd
OCULUS RIFT CV1
VKB Gunfighter 2 extended/TM Pedals/TM Warthog throttles.
whiteside is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2018, 06:51 AM   #934
BlackLibrary
Member
 
BlackLibrary's Avatar
 
Join Date: May 2017
Location: Nbg, Franken (Ger)
Posts: 222
Default

@ emc : this is under Options/USB Power management. (you need to run Flightpanels for this a admin)

@whiteside: \DCS-BIOS\doc\json
BlackLibrary is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2018, 12:40 PM   #935
emc
Junior Member
 
emc's Avatar
 
Join Date: Dec 2017
Location: Krakow
Posts: 22
Default

Quote:
Originally Posted by whiteside View Post
Hi folks, how do I find the correct path for my DCS-Bios json folder location?
<user-folder>\Saved Games\DCS.openbeta\Scripts\DCS-BIOS\doc\json
__________________
CPU: i7 7700 | Motherboard: ASUSTeK PRIME B250M-A | GPU: GeForce GTX 1080 8GB DDR5 | RAM: 1x16GB DDR4-2400 | Controlls: Saitek Pro Flight X-56 Rhino | Saitek Pro Flight Rudder Pedals | Saitek Multi/Radio/Switch Panels | OpenTrack with LaserClip
emc is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2018, 12:42 PM   #936
emc
Junior Member
 
emc's Avatar
 
Join Date: Dec 2017
Location: Krakow
Posts: 22
Default

Quote:
Originally Posted by BlackLibrary View Post
@ emc : this is under Options/USB Power management. (you need to run Flightpanels for this a admin)
thx... I will check later btw I return (it was last day 14 after buy, without question or any cause) multi panel I waiting for new, see what happend
__________________
CPU: i7 7700 | Motherboard: ASUSTeK PRIME B250M-A | GPU: GeForce GTX 1080 8GB DDR5 | RAM: 1x16GB DDR4-2400 | Controlls: Saitek Pro Flight X-56 Rhino | Saitek Pro Flight Rudder Pedals | Saitek Multi/Radio/Switch Panels | OpenTrack with LaserClip
emc is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2018, 04:01 PM   #937
BlackLibrary
Member
 
BlackLibrary's Avatar
 
Join Date: May 2017
Location: Nbg, Franken (Ger)
Posts: 222
Default

i had the same problem. with power management off it works as it should
BlackLibrary is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2018, 10:15 PM   #938
emc
Junior Member
 
emc's Avatar
 
Join Date: Dec 2017
Location: Krakow
Posts: 22
Default

indeed i had faulty unit, after replace it is working. BTW when I run DCSFilightPanels as admin and try disable power saving still got message I need admin right to do that, it is normal. After that other window appear to plug out and in all saitek devices.
__________________
CPU: i7 7700 | Motherboard: ASUSTeK PRIME B250M-A | GPU: GeForce GTX 1080 8GB DDR5 | RAM: 1x16GB DDR4-2400 | Controlls: Saitek Pro Flight X-56 Rhino | Saitek Pro Flight Rudder Pedals | Saitek Multi/Radio/Switch Panels | OpenTrack with LaserClip
emc is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2018, 10:38 PM   #939
BlackLibrary
Member
 
BlackLibrary's Avatar
 
Join Date: May 2017
Location: Nbg, Franken (Ger)
Posts: 222
Default

yes i hab the same message in that window on the bottom it writes that x of y devices are changed/Powersave off)
short: its all fine and your devices should now work without any problems. (from the windows side )
BlackLibrary is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2018, 06:07 AM   #940
whiteside
Member
 
whiteside's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Windsor, CA
Posts: 326
Default

Thanks got it! Works great. Does anyone make a hook handle to replace the gear handle on a pz55?
__________________
i7-4960X 3.6(Running at 4.8GHZ) 32GB Memory
SSHD
Win 10 64bit
RTX 2080 OC'd
OCULUS RIFT CV1
VKB Gunfighter 2 extended/TM Pedals/TM Warthog throttles.
whiteside is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 10:08 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.