LTWS and D/L page mini update - Page 2 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-14-2019, 03:04 PM   #11
QuiGon
Veteran
 
Join Date: Jul 2013
Location: Germany
Posts: 9,082
Default

Quote:
Originally Posted by Manuel_108 View Post
That will be added once the feature is in. Wags talks about the keybind briefly in his control setup video.
I mapped the sensor switch to the TMS on my WH Stick
__________________
Intel i7-4790K @ 4x4GHz + 16 GB DDR3 + Nvidia Geforce RTX 2080 (8 GB VRAM) + Windows 10 64Bit

DCS Panavia Tornado (IDS) really needs to be a thing!

QuiGon is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2019, 03:20 PM   #12
Sharkku
Member
 
Join Date: May 2016
Location: Sweden
Posts: 179
Default

Quote:
Originally Posted by AvroLanc View Post
No, LTWS is a sub mode / display mode / function of RWS and is selected on the DATA page of RWS.

When in STT though , the top left should show RWS RTS, which it doesn’t. So this could need fixing.
Ah, gotcha. Thanks!
Sharkku is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2019, 04:01 PM   #13
Wags
ED Team
 
Wags's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Phoenix, AZ
Posts: 10,891
Default

Sensor Select Switch depress was added in later Hornets for both IFF manual interrogation and some other functions. The Thurstmaster Hornet stick will include this.

- Wags
Wags is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2019, 05:09 PM   #14
QuiGon
Veteran
 
Join Date: Jul 2013
Location: Germany
Posts: 9,082
Default

Quote:
Originally Posted by Wags View Post
Sensor Select Switch depress was added in later Hornets for both IFF manual interrogation and some other functions. The Thurstmaster Hornet stick will include this.

- Wags
I wish they would also add it to my WH Stick
__________________
Intel i7-4790K @ 4x4GHz + 16 GB DDR3 + Nvidia Geforce RTX 2080 (8 GB VRAM) + Windows 10 64Bit

DCS Panavia Tornado (IDS) really needs to be a thing!

QuiGon is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2019, 05:15 PM   #15
wilbur81
Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 635
Default

Quote:
Originally Posted by QuiGon View Post
I wish they would also add it to my WH Stick
The CMS button on the left side of the stick does depress.
__________________
i7 8700K @ Stock - Win10 64 - 32 RAM - GTX 1070 SC - TIR5 - Black X-56 Throttle + TM Warthog Stick - Cougar MFDs - Saitek Combat Pedals - Home built ACES II - 55" 4k TCL s405 TV
wilbur81 is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2019, 12:51 AM   #16
ekka
Junior Member
 
Join Date: May 2018
Posts: 16
Default

I just wish thrustmaster would release the hornet grip already.
ekka is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2019, 08:39 AM   #17
QuiGon
Veteran
 
Join Date: Jul 2013
Location: Germany
Posts: 9,082
Default

Quote:
Originally Posted by wilbur81 View Post
The CMS button on the left side of the stick does depress.
Which is the weapon select switch on the Hornet...
__________________
Intel i7-4790K @ 4x4GHz + 16 GB DDR3 + Nvidia Geforce RTX 2080 (8 GB VRAM) + Windows 10 64Bit

DCS Panavia Tornado (IDS) really needs to be a thing!

QuiGon is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2019, 09:18 AM   #18
QuiGon
Veteran
 
Join Date: Jul 2013
Location: Germany
Posts: 9,082
Default

Quote:
Originally Posted by Manuel_108 View Post
I think I‘ll just map TMS down for it.
But how do you select the MPCD then?

Edit: Wait, there is no sensor switch down on the Hornet? So you can't select the MPCD (if you have the radar or Mav or SA page down there)?
__________________
Intel i7-4790K @ 4x4GHz + 16 GB DDR3 + Nvidia Geforce RTX 2080 (8 GB VRAM) + Windows 10 64Bit

DCS Panavia Tornado (IDS) really needs to be a thing!


Last edited by QuiGon; 02-15-2019 at 09:21 AM.
QuiGon is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2019, 09:18 AM   #19
Majinbot
Member
 
Majinbot's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Close to 51º Wing
Posts: 651
Default

Quote:
Originally Posted by QuiGon View Post
Which is the weapon select switch on the Hornet...
You dont need the depress button, the 4 directions are enough for the weapons selection. Gun, aim9, aim120 and aim7.
__________________
PC: i7-8700K@4.8 - RTX 2080ti - 16GB RAM PC3200 - 970 evo 1tb - Warthog Throttle - VKB GF pro - Saitek Pro Pedals - Acer XB271HU + Dell 2713H - TrackIR5 - Oculus CV1
Majinbot is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2019, 09:23 AM   #20
QuiGon
Veteran
 
Join Date: Jul 2013
Location: Germany
Posts: 9,082
Default

Quote:
Originally Posted by Majinbot View Post
You dont need the depress button, the 4 directions are enough for the weapons selection. Gun, aim9, aim120 and aim7.
Good point. It's a bit mixed up then, but I guess that would work.
__________________
Intel i7-4790K @ 4x4GHz + 16 GB DDR3 + Nvidia Geforce RTX 2080 (8 GB VRAM) + Windows 10 64Bit

DCS Panavia Tornado (IDS) really needs to be a thing!

QuiGon is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 04:53 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.