[CANT REPRODUCE] Aircraft sound stops? - Page 4 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-28-2018, 10:43 AM   #31
Redglyph
Senior Member
 
Redglyph's Avatar
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 1,276
Default

Thanks, I'll try that as soon as I find a little time
__________________
System specs: Win7 x64 | CPU: i7-4770K | RAM: 16 GB | GPU: GTX 980 Ti 6 GB | Thrustmaster HOTAS | Saitek Pro Flight Rudder Pedals
Redglyph is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2018, 06:33 PM   #32
tmansteve
Member
 
Join Date: Apr 2015
Location: Highlands Scotland
Posts: 231
Default

Just noticed this thread. I have the same problem. I've only just got back into the Sabre and after being in the mission for a while the cockpit sound just stops. All external sounds are fine, flyby etc. When I restart the mission, all sounds are good for a while again and then stops. Everything was working great a while back. So going to test it out in 1.5.8 as using 2.5.2 stable at mo. Will report back if I find anything.

Last edited by tmansteve; 08-11-2018 at 06:36 PM.
tmansteve is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2018, 06:19 PM   #33
NineLine
Community Manager
 
NineLine's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: BC, Canada
Posts: 22,363
Default

Please include a short track if you manage to recreate it again as well.
__________________
Nick Grey - "I have had the privilege of flying most marks of Spit, the I, V, IX, XIV, XIX and enjoyed working with Eagle to make this simulation of the IX the 'mutt's nuts'."
Artist formerly known as SiThSpAwN
Forum RulesForum Rules Guidelines
ED Facebook PageED YouTube PageWags YouTubeMy YouTube • My Discord - NineLine #0440
**How to Report a Bug**
NineLine is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2018, 04:05 PM   #34
tmansteve
Member
 
Join Date: Apr 2015
Location: Highlands Scotland
Posts: 231
Default

I now only have 2.5 OB and Stable. As it happened in the stable version with no internal or external sound, I have reported it to Belsimtek on Facebook. Might get a reply but not holding my breath. Now to check OB.
tmansteve is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2018, 06:34 PM   #35
Lixma 06
Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 755
Default

Just happened to me.

Happens @ 4:32 and it affects the track, too. External sounds are still there but everything in-cockpit is gone.
Attached Files
File Type: trk f-86 sound gone.trk (876.0 KB, 5 views)
Lixma 06 is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2018, 06:56 PM   #36
Svend_Dellepude
Senior Member
 
Svend_Dellepude's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Copenhagen, Denmark
Posts: 1,539
Default

Same here. But i don't have a track.
__________________

Win10 64, Asus Maximus VIII Formula, i5 6600K, Geforce 980 GTX Ti, 32 GB Ram, Samsung EVO SSD.
Svend_Dellepude is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2018, 03:32 PM   #37
Lixma 06
Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 755
Default

Another one.

This time it happens @ 1:07
Attached Files
File Type: trk f-86 sound gone 2.trk (279.3 KB, 5 views)
Lixma 06 is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2018, 06:02 PM   #38
Hoffster
Member
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 162
Default

So this is still a thing? Haven't flown since my early posts in this thread. What makes the sound in this module differ from the other modules code wise?. Maby they should redesign the sound or something.
Hoffster is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 09:15 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.