Oculus Rift - Blinking - Page 2 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-23-2018, 01:20 PM   #11
Flagrum
Veteran
 
Join Date: Feb 2013
Location: r/hoggit
Posts: 6,207
Default

I find it difficult to believe that you guys all still use 2.0 OpenAlpha. What is the deal here?
Flagrum is offline   Reply With Quote
Old 12-23-2018, 06:48 PM   #12
Mnemonic
Veteran
 
Mnemonic's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Zurich, Switzerland
Posts: 3,540
Default

I see the same issue 1080 here
can confirm - when water is on "Medium" it doesn't blink

Last edited by Mnemonic; 12-23-2018 at 08:25 PM.
Mnemonic is offline   Reply With Quote
Old 12-23-2018, 09:19 PM   #13
FA_Crazy-Canuck
Member
 
FA_Crazy-Canuck's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Ontario, Canada
Posts: 378
Default

Quote:
Originally Posted by Flagrum View Post
I find it difficult to believe that you guys all still use 2.0 OpenAlpha. What is the deal here?
Running DCS 2.5.4.25729 Beta. Posted here because it was specific to VR.
FA_Crazy-Canuck is offline   Reply With Quote
Old 12-23-2018, 11:27 PM   #14
Flagrum
Veteran
 
Join Date: Feb 2013
Location: r/hoggit
Posts: 6,207
Default

Quote:
Originally Posted by FA_Crazy-Canuck View Post
Running DCS 2.5.4.25729 Beta. Posted here because it was specific to VR.
https://forums.eagle.ru/forumdisplay.php?f=509
Flagrum is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2020, 10:48 PM   #15
MadogPL
Junior Member
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 17
Default

Same issue.
MadogPL is offline   Reply With Quote
Old 01-20-2020, 04:47 AM   #16
lvialpando
Junior Member
 
lvialpando's Avatar
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 55
Default

Having the same issue here. Just upgraded to an EVGA RTX 2070 Super. Anyone figure this out?


Sent from my SM-G973U using Tapatalk
__________________
THUNDERHEAD
lvialpando is offline   Reply With Quote
Old 01-20-2020, 08:18 AM   #17
Mnemonic
Veteran
 
Mnemonic's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Zurich, Switzerland
Posts: 3,540
Default

Quote:
Originally Posted by lvialpando View Post
Having the same issue here. Just upgraded to an EVGA RTX 2070 Super. Anyone figure this out?


Sent from my SM-G973U using Tapatalk
I was sure it was fixed, but try water to medium quality, also check that you are running beta version of Oculus software, just in case
Mnemonic is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2020, 07:43 PM   #18
lvialpando
Junior Member
 
lvialpando's Avatar
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 55
Default

Still happening. Water is medium

Sent from my SM-G973U using Tapatalk
__________________
THUNDERHEAD
lvialpando is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2020, 03:14 AM   #19
lvialpando
Junior Member
 
lvialpando's Avatar
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 55
Default

Believe I found a fix. The game being launched by the gui updater must have caused it. I launched the game directly from the exe and it runs very well

Sent from my SM-G973U using Tapatalk
__________________
THUNDERHEAD
lvialpando is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 02:39 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.