Saved Games Server.lua no longer working - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-11-2018, 11:17 AM   #1
Nealius
Senior Member
 
Join Date: Feb 2013
Location: Tokyo
Posts: 2,467
Default Saved Games Server.lua no longer working

It was working, then after one of the OB updates it suddenly stopped. I had view entries to edit the 6DOF limits in various modules, as instructed here.

My entry for the F-86, for example, is this:

Code:
ViewSettings ["F-86F Sabre"]= {
	Cockpit = {
	[1] = {-- player slot 1
		CameraViewAngleLimits  = {20.000000,140.000000},
		CockpitLocalPoint      = {1.677    ,1.151,0.000000},
		CameraAngleRestriction = {false,90.000000,0.500000},
		CameraAngleLimits      = {200,-90.000000,90.000000},
		EyePoint               = {0.05000,0.100000,0.000000},
		ShoulderSize		   = 0.25,
		Allow360rotation	   = true,
		limits_6DOF            = {x = {-0.9,0.90},y ={-0.95,0.90},z = {-0.95000,0.95000},roll = 90.000000},
	},
	}, -- Cockpit 
	Chase = {
		LocalPoint      = {-5.0,1.0,3.0},
		AnglesDefault   = {0.000000,0.000000},
	}, -- Chase 
	Arcade = {
		LocalPoint      = {-21.500000,5.618000,0.000000},
		AnglesDefault   = {0.000000,-8.000000},
	}, -- Arcade
But now it doesn't work, nor do any of my other 6DOF edits for other modules. I have doubled-checked that the name referenced in the code is correct. I have doubled-checked that the Server.lua file is in the correct Saved Games/DCS.openbeta/Config/View folder, and can't find anything wrong with it. Cleanup/repairs don't seem to fix it.
__________________
YouTube Channel: "Clutch"

ASUS Z170 | i5-7600 | GTX1050Ti | 16GB DDR4 | Windows 10
Nealius is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2018, 02:18 PM   #2
Rudel_chw
Senior Member
 
Join Date: Nov 2013
Location: Antofagasta, Chile
Posts: 2,362
Default

Currently I’m away on a trip, so cant check this at the moment, but will do on wendsday.
__________________
For work: iMac mid-2010 of 27" - Core i7 870 - 6 GB DDR3 1333 MHz - ATI HD5670 - SSD 256 GB - HDD 2 TB - macOS High Sierra
For Gaming: 27" Monitor - Ryzen 1500X - 16 GB DDR4 2400 - MSI GTX970 - SSD 384 GB - HDD 8 TB - Windows 8.1 Pro - Thrustmaster HOTAS Cougar - Oculus Rift CV1
Mobile: iPad Pro 12.9" of 128 GB
Rudel_chw is offline   Reply With Quote
Old 11-14-2018, 06:35 PM   #3
Rudel_chw
Senior Member
 
Join Date: Nov 2013
Location: Antofagasta, Chile
Posts: 2,362
Default

Quote:
Originally Posted by Rudel_chw View Post
Currently I’m away on a trip, so cant check this at the moment, but will do on wendsday.

Hi, just checked my DCS and it is working as usual, my edits of Server.lua are still working fine. Hope you can find what is causing the problem on your DCS.
__________________
For work: iMac mid-2010 of 27" - Core i7 870 - 6 GB DDR3 1333 MHz - ATI HD5670 - SSD 256 GB - HDD 2 TB - macOS High Sierra
For Gaming: 27" Monitor - Ryzen 1500X - 16 GB DDR4 2400 - MSI GTX970 - SSD 384 GB - HDD 8 TB - Windows 8.1 Pro - Thrustmaster HOTAS Cougar - Oculus Rift CV1
Mobile: iPad Pro 12.9" of 128 GB
Rudel_chw is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2018, 05:43 AM   #4
Nealius
Senior Member
 
Join Date: Feb 2013
Location: Tokyo
Posts: 2,467
Default

I deleted my Server.lua file from Saved Games and started from scratch. That seems to have fixed the issue. I guess an update caused some kind of conflict between the two files.
__________________
YouTube Channel: "Clutch"

ASUS Z170 | i5-7600 | GTX1050Ti | 16GB DDR4 | Windows 10
Nealius is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 09:56 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.